Какво да дадете на любимия човек: идеи за всяка почивка

какво да дадеш на любимия човек

Съдържание:

 • Подаръци под подпис “забранено”
 • Какво да обмисля при избора на подарък?
 • Полезни подаръци за любимия ви
 • Ние мислим по един оригинален начин: необичаен подарък за любим човек

Какво да дадете на любимия човек? Този въпрос се поставя от всяко момиче в навечерието на предстоящия празник, независимо дали е Нова година, Ден на Св. Валентин, 23 февруари или рождения ден на избрания. Естествено, винаги искаш това нещо да угоди на младия мъж, да го хареса и да не пръски в най-отдалечения ъгъл на апартамента. Ето защо жените започват да мислят трескаво за това, че купуват много преди самото събитие, за да разберат колко пари ще спечелят и след това да не се налага да заемат пари.

Дарът за гадже не трябва да бъде скъп – защо да харчите повече, отколкото имате? В крайна сметка, в този случай, основното нещо е вниманието и качеството, т.е. колко полезен и необходим ще бъде предметът, представен като подарък за любимия човек. Версии на тегло, вариращи от стандартни бръснещи комплекти, пуловери и връзки и завършващи с оригинални подаръци, например, летящи на велосипед или скачане от парашут. Както казват, всеки един от тях: спортни фенове – кънки, билети за футболен мач, екстремни уроци по шофиране, хоби оборудване – нов телефон или супер умен лаптоп. Предлагаме заедно с нас да отида на въображаемо пътешествие до магазините, чиято цел е да разберете какво е възможно, необходимо и какво е противопоказано да дадете на любимия човек.

Подаръци под подпис “забранено”

Всички хора са различни и, според американския писател и експерт в областта на човешките и семейни отношения Джон Грей, жените дойдоха на Земята от Венера и мъже от Марс. Може би затова между тях има вечно недоразумение. Със сигурност на всеки няколко пъти има моменти, когато човекът каза нещо, абсолютно не искайки да навреди на приятелката си, която по това време вече успя да се обиди два пъти. В резултат на това, след изтичане на определено време, става ясно, че причината за кавгата е толкова глупава и незначителна, че няма да си струва да говорим за това. Въпреки това конфликтът се случи.

Вероятно си мислите за това, какво има дарби с него? Това е много проста: жените обичат очите, затова са доволни от огромни букети цветя, златни накити, меки играчки и други очарователни дреболии. Мъжете, напротив, са практични хора, на които трябва да се дадат необходимите и полезни неща, а присъствието на красиви ярки опаковки не е абсолютно необходимо. Поради тази разлика, някои момичета се заблуждават, като се представят като подарък на любима картина или на очила за новия си апартамент. Има много други неща, които трябва да имате предвид, когато отивате в магазина:

 • Мъжете в мнозинството – човек, който не е романтичен и извънземна сантименталност. Затова, независимо колко години любимата ви – шестнадесет или далеч повече от тридесет години – никога не му давате красиви малки неща, които са от значение само за жените. Кристални вази, възглавници с формата на сърце, установена двойка плочи за любители или фигурка – това са неща, които със сигурност ще бъдат изпратени на вашия избраник в най-далечния ъгъл на гардероба. От гледна точка на силната половина на човечеството такива неща са боклук, който само запушва апартамента.
 • Дамското бельо, носено от вас, е, разбира се, много хубаво, но не може да се смята за пълноценен дар. Кой мами в този случай? В края на краищата, вашият човек не може да носи този комплект. Този антураж е по-подходящ за романтична вечеря на свещи, например в деня на Свети Валентин. Пригответе вкусни леки ястия, купете бутилка вино и моля приятеля. Въпреки това трябва да се дадат по-важни дати на сериозни и наистина предназначени дарове, в противен случай младият човек може да се обиди.
 • Много мъже са против ласкателството, тъй като по своята същност те се нуждаят от признание. Ето защо, след като поднесе подарък любимия абонамент за фитнес или, например, бельо, можете да получите напълно неочаквана реакция – вместо радост от избраната повърхност отразява чувството на безсилие и обида. Когато избирате подарък, помислете дали има двусмислени оттенъци. Разбира се, не всеки човек ще сметне, че фитнес залата, за която сте платили, е намек за неговите недостатъци, пълнота или несъвършено тяло. Но това се случва, така че е по-добре да сте безопасни от греха.
 • Обикновените подаръци осуетят представителите на силната половина на човечеството по същия начин, както жените. Те също така искат да получат оригинални, необходими и лични неща, така че дълго време чакането за закупуване на телевизор или прахосмукачка не трябва да се планира за рождения ден на вашия мъж.

Такива сладки неща, като фото рамка или тениска с вашето изображение, ще бъдат подходящи само за най-романтичната почивка – Свети Валентин. И дори в този случай препоръчваме да излезе нещо по-оригинално, защото хората, както вече беше споменато по-горе, не са твърде сантиментални. Направете колаж на снимките си или създайте албум по необичаен начин – такъв подарък със сигурност ще задоволи избрания.

какво да дадеш на любим човек за почивка

Какво да обмисля при избора на подарък?

Разбирайки главата си върху подаръка, който трябва да получите на младия си човек, първо си струва да мислите за това, което се интересува от него, какво обича най-много. Отпуснете истинските си женски желания, защото някои момичета правят огромна грешка, като избират нещо според техния вкус и абсолютно пренебрегват интересите на избрания. Книги, стенен часовник с малки животни или топло одеяло, може би като теб, но е малко вероятно човек да дойде на тази наслада.

Никога няма да влезете в неудобно положение и да не разочаровате любимата си, ако се доближите внимателно до покупката. За да направите това, запомнете няколко прости правила:

 • Първо, вземете решение за сумата, която сте готови да разпределите на избрания от Вас. Ако подаръкът ще струва много, може да отнеме време, за да спестите пари.
 • Друг важен фактор, който не бива да се забравя, е предстоящото събитие. Рождени дни и годишнини трябва да бъдат дадени сериозни, добри и за предпочитане скъпи елементи. Нова Година събужда във всеки отделен най-нежни чувства и хората обратно към детството си, когато всеки вярваше в чудеса и чаках Дядо Коледа. Ето защо, в този случай е възможно да се представи нещо хубаво и лично, например, топло стилен пуловер или шал, ски ентусиасти – специални ръкавици, бизнесмен – Кожен Weekly портфейл от ценни книжа или скъп ruchku.V романтична почивка Валентин може да се приготвя лично вечеря със свещи, гладко течащи в банята с розови листенца и ароматни масла. Подарък, насочени гадже на 23 февруари, трябва да се подчертае неговата мъжественост и сила.
 • Помислете за възрастта на любовника си. Естествено, осемнадесет годишното момче ще бъде удоволствие с новия богат на функции мишката или слушалките, а по-скоро една зряла човек ще оцени последната eplovsky iPhone, създаден механизъм или предене, разбира се, ако той се радва на риболов.
 • Спомни си какво мечтае вашият млад мъж. Често той често сподели желанието си да купи това или онова нещо, така че защо не го направи вместо това? По този начин, изпреварвайки гаджето в покупката, ще му дадете безгранична радост, защото това ще стане вид доказателство за вашето внимание и загриженост за него.
 • Само съсредоточавайки се върху природата, хобита и хобита на вашия човек, можете да изберете за него най-добрия подарък. Например, запален фен на футбола, вероятно ще искате билети за мача на любимия си отбор, и екстремни преживявания вълнението на такъв подарък, като скок с парашут или екскурзия с кану по планинска река.

Всеки човек има свой собствен характер, нужди и хоби, с които трябва да се ориентирате, когато отидете в магазина. Ако любимият ви седи цял ден на компютъра, естествено най-добрият подарък за него ще бъде свързан с тази машина. Консултирайте се с приятелите си, консултирайте се със специалист в магазина и вземете нов модем, карта с памет, стилна клавиатура, интересна флаш памет или нещо друго. Такива неща не са много забавни за един ентусиаст на автомобил, той е най-вероятно да бъде доволен от прахосмукачка за кола, GPS навигатор, термо чаша за пътуване на дълги разстояния, авто-кутия и т.н.

Полезни подаръци за любимия ви

Мъжете предпочитат практични и необходими подаръци, това означава, че те трябва да бъдат представени на тях. Искаш ли да угодиш на мъжа си, а не да разочароваш? Ето защо, ако внезапно мисълта се промъкна в главата ви, а не да даде тази прекрасна порцеланова ваза, очила или нова картина за един общ апартамент, я прогони. В противен случай парите ще бъдат направени напразно – приятелят ще почисти вашето фантазирано нещо на най-далечното място и ще го забрави безопасно. Обаче такъв подарък като риболовен прът, набор от инструменти, раница за пътник, добър термос, със сигурност ще му хареса.

За много жени голямо значение не е само самият дар, но и представянето му. Затова те са доволни от красивата опаковъчна хартия, ярките чанти за подаръци. Мъжете, от друга страна, го вземат съвсем спокойно, може да се каже дори безразлично. За тях самата същност е важна и изисканият и привлекателен външен вид изобщо не е важен. Силна половина от човечеството най-напред оценява полезността и практичността – качествата, които според тях трябва да имат идеален подарък. Следователно, не е необходимо да обгръщате покупката си в цветна хартия, да прикрепяте лъкове и вратовръзки – достатъчно е да изберете оригиналното и необходимото нещо.

Много момичета може да се каже, че такъв подарък, като въдица, прахосмукачка за машина, скара, грил за печене и други подобни – това е твърде обикновените предмети не могат да бъдат подарък за любим човек. Това обаче е чисто женствена философия, която няма нищо общо с мъжа. Такива неща се възприемат от момчето като доказателство, че дамата на сърцето се интересува от своите хобита и страсти, знае всичко за своето хоби и приветства тези дейности. Така, както виждате, такъв подарък е символ на вашето уважение, обич и любов към втората половина.

Повечето мъже обичат технологиите и оценяват функционалността си, така че дори не можете да се замислите за закупуване – просто вземете парите и отидете в магазина. Идеалният подарък за един млад човек ще се превърне в нещо от последните нововъведения: PDA, нетбук, уеб камера, слушалки, камери, мобилни телефони, айпод, видео карта, говорители, и други подобни. По-добре е, разбира се, внимателно да попитате любимия за това, което му липсва или, да речем, какво не е подходящо за компютъра. Без да го знае, той може да ви тласне към идеята за подходящ подарък.

В душата на всеки човек (дори много възрастен) живее, ако не дете, то поне тийнейджър. Днес много момчета са пристрастени към компютърни игри; ако вашият приятел е един от тях, дайте му набор от видео игри, нов префикс или измамени джойстици. Ще видите, че радостта му няма да бъде ограничението!

Жените не са много опитни по въпросите, свързани с устройството на колата, така че вземете подарък за страстен шофьор ще бъде доста трудно. Можете да го направите по-прости неща, като изтривалки, прахосмукачка, калъфки за седалки, или колело, специален шкаф или мини-хладилник, която е идеална за дълги пътувания и пътувания. Ако решите да закупите нещо ценно и по-скъпо – навигатор, телевизор за автомобили, USB устройство – по-добре се консултирайте с приятелите на младия си мъж. Със сигурност те знаят по-добре какво липсва в колата си, където е по-добре да купуват този продукт, ще разкаже всичко за неговото качество и очакваната цена.

Високотехнологичните подаръци, разбира се, няма да са скъпи, така че ако сте решили много преди ваканцията, която ще дадете на близкия човек, започнете да събирате необходимата сума предварително. Така че тогава да се разделите с пари няма да бъде толкова болезнено, освен това, няма да причините осезаема загуба на вашия бюджет.

Ако искате да правите с малки жертви, купувайте нещо полезно и необходимо. Тя може да бъде аксесоари към салона за един спортист, феновете на баскетбола ще останат доволни от тениската с автограф от любим играч и вино колектор ще дойде за радост на мини-бара или, например, бутилки скъпо от висок клас и рядко напитка. Въпреки че алкохолът не се препоръчва да се даде на близки хора, но в този случай, можете да направите изключение.

какво да дадеш на любимия човек за рождения му ден

Ние мислим по един оригинален начин: необичаен подарък за любим човек

Въпреки факта, че мъжете оценяват полезни и необходими неща, от интересни интересни подаръци, те, както и жените, са доволни. Защо не изненадате любимия си?

Ако вашият приятел – романтична природа и периодично ви прави приятни изненади, поръчайте му огромен щит с декларация за любов. Въпреки това, бъдете оригинални – не трябва да пишете такива стандартни фрази като “Обичам те”, “Честит рожден ден, любима ми!” И подобно. Може би имате специален израз, който символизира вашите чувства и е известен само на вас, можете също да украсите разпознаването с линии от стихотворение или песен. Като цяло, малко фантазия!

Ако изберете подарък, предназначен за романтична дата – Свети Валентин, годишнина от познаване или сватба – не е необходимо да давате нещо практично. Наслаждавайте се както на себе си, така и на любовника си, като плащате за уроците от двойни танци или готвене на суши. Можете също така да отидете заедно с делфинариума и да се разхождате с тези добри същества. Прекрасен подарък ще бъде пътуване до СПА центъра, където можете да се отпуснете, да се насладите на подмладяващи и лечебни процедури, да масажирате и да получите най-голямо удоволствие.

Не копнее да понасяте въпроса какво да дадете на любимия човек. В края на краищата кой, ако не и ти, знае за какво е щастлив и какво те кара да тъжиш. Спомнете си мечтите на приятеля си, неговите хобита, хобита и акт! Каквото и да представите, най-важното, дайте от сърцето!

Препоръчваме ви да прочетете: Какво да дадете на мъж от 50 години

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =