De mest fantastiske seværdigheder i Japan

tempel af hemeji

Indhold:

  • Historiske monumenter i Japan
  • Religiøse seværdigheder i Japan
  • Naturlige steder af interesse

Japan, der er en lille ø nation, har et stort økonomisk potentiale og en rig kulturarv. Det er fantastisk, hvor generøst naturen gav denne region, mens den geografiske beliggenhed gør det muligt at se ændringen af ​​alle fire årstider. Historiske monumenter og moderne tekniske præstationer eksisterer sammen i et vidunderligt land.

Seværdighederne i Japan er forskellige og yderst interessante, og hvert år kan man observere den endeløse strøm af turister og rejsende, der ønsker at besøge dette land.

zenkodziens tempel

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Historiske monumenter i Japan

Interessante steder i Japan er så forskellige og mange, at det vil være bedre at gøre en betinget opdeling for en indlysende mundtlig gennemgang. For fans af antikken og udsøgt stil anbefales det at besøge slottet Himeji, der ligger ved foden af ​​det maleriske Hime-bjerg i Hyogo præfekturet. Denne struktur er et ekko af samurai-æraen, som blev opført på UNESCO-listen i 1993 som en arv fra Verdensarven. Det blev bygget i det 14. århundrede og overlevede i mange århundreder talrige kampe.

Da bygningen gik i hænderne på kommandanten Hideyoshi Toetomi, bortset fra væggene, var der næsten ikke noget tilbage. I perioden 1601-1609 år. Slottet blev genopbygget, hvilket resulterede i et elegant tårn, bestående af syv tier, og desuden en hel masse tårn af ekstra betydning. Det kan bemærkes, at bygningen var designet til at beskytte mod et muligt angreb: højhuse kan observeres, og den tilstødende have er opdelt i komplekse labyrintiske stier med døde ender.

Et andet lignende monument, der ligger i Nagano præfektur, har navnet Matsumotodze (Matsumoto Slot). Strukturen blev rejst i Sengoku æra, den har et hovedtårn i fem tier og sprudlende sidelængder, som vinger. Det er bemærkelsesværdigt, at hele bygningen har en sort farve, og bygningens form giver indtryk af en svævende fugl, så dette sjældenhedsobjekt hedder stadig “The Crow Castle”. Samtidig kaldes en del af bygningen “Moon Chambers”, da det var sædvanligt at observere bevægelsen af ​​denne himmelske krop.

Og selvfølgelig er det umuligt at ikke nævne Tokyos kejserlige palads som et monument af Japans historie og kultur. Denne struktur blev oprettet i flere århundreder, den gennemgik forandringer med magtændring og politiske retninger i landet. Kejserens bolig har et areal på ca. 7.000 m, mens en del af bygningen er lavet i overensstemmelse med folkets traditioner og den anden – ifølge canons af europæisk arkitektur. Det tilstødende område er dekoreret med smukke haver, derudover er der Museum for kejsersamlinger og et skattehus med egenskaberne af magt.

Kinkakuji tempel
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Religiøse seværdigheder i Japan

Blandt de monumenter af religiøs betydning er af særlig interesse placeret i Nagasaki Mausoleum af Confucius. Dette tempel blev bygget af arkitekterne i Det Store Himmelske Rige, og det land, som strukturen står på, og til denne dag tilhører dette land. Mausoleet blev rejst med det formål at undervise, hvor fundamentet af konfucianismen blev undervist.

I baggrunden er der nu plads til Museum of Chinese History, her er også udstillet forskellige modeller af opfindelser af Celestial Empire og kort, der viser bane af Great Silk Road. De ydre vægge er dekoreret med statuer, der symboliserer tilhængerne af Confucius.

I Japan findes og eksisterer der stadig templer af forskellige religiøse tendenser. For eksempel tilhører templet Zenkodzi, der ligger ved siden af ​​den berømte by Nagano, til de buddhistiske skoler i Jodoshu og Tendai. Her finder dyrkningen af ​​den store Buddhas skulptur sted, denne relikse vises til klostrets tjenere en gang om 7 år. Selve strukturen består af flere bygninger, der er placeret langs verdens førende sider. Frontporten og hallen til præstationen af ​​bønner er inkluderet i listen over japanske skatte af national betydning.

Kinkakuji-templet – Golden Pavilion – er en struktur, der tilhørte Rinzai-skolen i Zen-retningen. Denne bygning bruges som et repository af Buddhas hellige relikvier. Templet er smukt indrettet med et “gyldent interiør”, og fra pavillonen kan du se øerne i den tilstødende sø.

Blandt monumentene i Shinto-betydning er Meiji Jingu-templet. Dette er den største struktur i denne retning, der ligger i hovedstadsregionen. Dette fristed blev bygget til ære for kejseren Meiji og hans kone i en unik stil af Nagarajukuri arkitektur, hvor der anvendes en cypress træ. Bygningen er omgivet af en storslået have, skabt af almindelige mennesker i hele staten til minde om den elskede leder. Der er plantet mere end 100.000 plantearter (buske og træer) her, og der er også et skatte museum bygget i Adzekuradzukuri stil på templets område.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Naturlige steder af interesse

Mount Fuji er et særligt populært sted blandt japanskerne. Den lokale befolkning har et ordsprog, der bogstaveligt talt oversætter som følger: “Aldrig klatre op til toppen – det er dumt, og det er dumt at stå op to gange”. Dette udtryk kan forklares på denne måde: En, der ikke har haft chancen for at rejse sig til Fujiyama, eller som er bange for at gøre det, mister meget. Og en person, som allerede har haft held til at besøge topmødet, trækker konstant her igen og igen, og dette skyldes allerede dumhed.

Højden af ​​dette naturlige mesterværk, der er skabt som følge af udbruddet af vulkanske klipper, er omkring 4.000 km. Op ad bakke sæsonen er i juli-august, når den mindste ophobning af tåge observeres og vejret som helhed favoriserer stigningen. Øverst er luften sparsom, men ren, og temperaturen stiger ikke mere end 10 ° C, så når man klatrer på bjerget, er det bedre at fylde op på varme tøj.

I Japan er der mange store parker som Ueno, Koraku-en, Kenroku-en og Kairaku-en, mens de sidste tre betragtes som de mest berømte haver, der er skabt ifølge de naturlige principper i det naturlige landskab. Lokalbefolkningens kærlighed til sådanne steder skyldes deres traditioner, der er baseret på en hyldest til det levende miljø. Den japanske har så smukke skikke at observere sakura blomster – Khanami og efteråret ferie af Momiji, når folk samles i parker for at se på det farverige tæppe af blade.

Også kendt for sin botaniske park i Hiroshima, hvor mange eksotiske planter præsenteres under naturlige forhold. Og haven af ​​oliventræer i Usimado er en af ​​de største reserver, hvor mere end 2.000 enheder vokser.

Japans attraktioner er så mange og interessante, så det er ikke overraskende, at strømmen af ​​turister og rejsende i denne retning ikke falder. Som det fremgår af statistikkerne, kommer hver person, der har besøgt mindst en gang i landet af den stigende sol, her igen mindst en gang i sit liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 40