Čestitam 8. ožujka u stihu i prozi

Čestitam 8. ožujka

sadržaj:

  • Čestitamo u prozi: želi mame
  • Lijepe čestitke
  • Čestitamo u stihu

S početkom proljeća svi očekujemo prvi praznik proljeća – Međunarodni dan žena 8. ožujka. Doista, ovaj dan svaka djevojka, djevojka, žena očekuje od muškaraca oko svoje maksimalne pozornosti, cvijeća, ugodnih iznenađenja. Kako bi udovoljili očekivanjima, naši su muškarci danas na dan rušili cvjećarne, šalice parfema i trgovine nakitom. I nakon svega tako važno osim materijalnih darova čuti dobre riječi.

Osim toga, djevojke ne trebaju samo slušati čestitke muškaraca, već i moliti njihove ljubljene žene – bake, mame, tete, kćeri, suradnike, djevojke – s ugodnim riječima i željama. Možete se sami isplatiti ako imate vremena i ideja. Ako nemate posebne misli, i trebate čestitati deset prijatelja, dvadesetak rođaka i, naravno, vašu majku, možete iskoristiti najbolje pripremljene želje. I dugo ćemo ih morati tražiti – pripremili smo ih za vas. Na osmom ožujku pokušali smo prikupiti čestitke: u stihovima i prozi, dobrih i lijepih, takvi koji su idealni za pisanje na razglednici ili čitanje glasno koje muškarac ili žena mogu koristiti. Molimo izaberite svoje.

ugodne čestitke 8. ožujka

Čestitamo u prozi: želi mame

Za početak je potrebno uz varijante čestitke one drage žene koje su uopće prije svega povezane s ožujkom 8. Da, mislim na majke, nakon svega, i muškarci i žene automatski razmišljaju o njima, prisjećajući se danas. Pogledajmo dakle kako vam 8. ožujka možete čestitati vašoj ljubljenoj majci, što napisati na razglednici ili s osmijehom reći joj, zagrljaj i ljubljenje:

  1. Moja draga mama, čestitam ti na ženskom danu! I osmoga ožujka želim vam poželjeti srdačnu sunčevu svjetlost, nježnu proljetnu toplinu, gorući prsten prve kapi. Neka s početkom proljeća u vašem životu bude još više radosti i pozitivnih. Želim da se neprestano nasmiješite, zagrijavajte ljubav prema obitelji i prijateljima, poštovani od strane kolega i poznanika. Od 8. ožujka, draga moja majka!
  2. Moja draga mamulechka, žurim vam čestitati na odmoru proljeća i ljepote – s osmom ožujka. Gledam te, mama, i shvaćam – već sam jako odraslo dijete, a ti si još uvijek mlad, lijepa, nemirna. Izgledam i vidim da u kući uvijek imate potpuni poredak, da je sva naša velika obitelj okružena skrbi i coziness. A dok još imate vremena, snage i želje za hrpom drugih stvari. Mama, divim te i volim te. I osmog ožujka želim vam još više zdravlja, velikih emocija, dobrih duhova i optimizma – ostanite u istoj klasi!
  3. Draga mama, dobro je da proljeće počinje s tako lijepim odmora – od dana posvećenog vama. Danas će se ispuniti sve želje ljubavi, sreće, topline, osmjeha i radosti. Moja draga majka, neka uvijek bude srce u proljetnom raspoloženju i neka ga ništa ne može ubiti – ni zvuk tava, ni mrmljanje pape, niti se s nama ne raspravlja. Osmom ožujka, mama, biti tri puta zdrava i sretna.

Takve čestitke su prikladne jer se mogu posvetiti ne samo majci, već i baki, teti, odraslih sestara ili kćeri. Oni su ljubazni, iskreni i pozitivni – da će rodbinska žena, koju vi svi želite, zasigurno zadovoljan takvim dobrim riječima.

Lijepe čestitke

Takve su želje savršene za žene s kojima se razvio topao odnos. Djevojka može pisati slične čestitke na razglednicama svojim prijateljima ili kolegama, muškarcu – toj ljepoti, za blisku komunikaciju s kojom želi poduzeti prvi korak. Elegantan stil takvih želja zasigurno će igrati u vašim rukama i naglasiti vaš ukus.

  • Ovaj praznik je lijep i nježan kao šarmantna žena. I on je toliko poput tebe! Čestitam vam 8. ožujka i želim da ovaj dan slaviš sasvim dobro. I znam, od ovog dana sve što je lijepo i izvrsno tek počinje. Neka bude puno dobrih iznenađenja u životu, neka svaki dan bude samo bolji, sretniji i radosniji.
  • Nemojte ni razmišljati o svojoj ljepoti na trenutak, jer ste jednostavno prekrasni. Danas, 8. ožujka je vaš dan, kojim će se povezati samo svijetla i pozitivna pojavljivanja. I tek je početak – neka je pozitivna u njoj 10 puta više. Volim vas, sreću, radost – zaslužujete najbolje emocije. S Međunarodnim danom žena!
  • Osmijeh prekrasne žene je poput zrake proljetnog sunca – to se zagrijava. Blagi smijeh slatke djevojke je poput cvrkut ptica – to se svidi i nadahnjuje. I to je tvoj osmijeh i tvoj smijeh. Zato budite sretni – neka proljetne svijetle boje stvaraju veliko raspoloženje za vas. Želim vam osobnu sreću i uspjeh u svim vašim nastojanjima.

vesele čestitke 8. ožujka

Čestitamo u stihu

Neka uvijek ženski dan ne završi,
Neka potoci pjevaju u tvojoj časti,
Neka vas sunce osmjehne,
I ljudi vam daju cvijeće.
S prvim padom, s posljednjom blizzardom,
Uz odmor ranog proljeća
Čestitamo, iskreno želimo
Radost. Sreća. Zdravlje. Ljubav!

***

Sa svim svojim srcem čestitam ti
Ovim toplim odmorom proljeća!
Želim vam zdravlje, sreću,
Sretno srce ljepote!
Neka ovaj dan, 8. ožujka,
Zvučite pjesmu koju pjevate,
Ljubav prema Luchiku zagrijava se vruće
I cvijet će tvoje ljubavi cvjetati.
Nemojte biti tužni i razbiti staklo
Do vas zbog sreće, ali ne zbog problema:
Zabavite se, nemojte se žaliti zbog smijeha,
Ovaj dan je jedini u godini!

***

Prolazi su prozirni,
Svijet se budi od sna,
Osmijeh sunca na tmurnom nebu
Vrh preko zime vodi proljeće.
Proljeće donosi obnovu,
Osmijeh, sreća i cvijeće.
I želim to na dan proljetnog rođenja
Vaši snovi se ostvaruju.

***

Osmog ožujka, proljetni dan,
Pod suncem se snijeg počeo rastopiti,
Danas, tost i zabava
Želimo čestitati kolegama.
Ne samo na ovaj dan, kolege,
I volimo te cijelu godinu.
Ti, poput kotača kolica,
Rad daje potez.
Nevjerojatno lijepa,
Gdje si – tu je čista i udobna,
Vi – kao temelj tima,
I ti uvijek čekaš ljude.
Pijem za tebe, za naše žene,
Da uvijek cvate proljeće,
Živjeti zajedno u budućnosti –
Za ovo popijte sve do dna!

***

Lijepe žene, vrste, odani!
S novim proljetom, s kapima prvi!
Mirno nebo za vas, sunce blistavo,
Sreća je cijenjena, najčišća!
Imate puno miluje, toplinu, ljubaznost –
Neka vam snovi dođu!

***

Moje čisto svjetlo!
Lijepo mi je – bez sumnje;
Veseli i razgovorni
A vi ste inteligentni čudesnom!
Prihvaćajući čestitke,
Budi u velikom raspoloženju.
Ostati mlad, energičan, boriti se,
Budite zdravi stotinama godina,
I živjeti bez znanja nevolja!

***

Uz odmor proljeća, draga,
Čestitke iz srca!
Tost za dizanje za svoju sreću
Dugo smo žurili.
Neka sva nevolja odu
I tuga će svi otići,
Samo radost za tebe, …,
Dane proljeća se prenose.
Budi vedar i sretan,
I lijepa kao što je sada.
Neka sreća bude popraćena
Svaki dan i svaki sat!

Naravno, priroda čestitanja na mnogo načina ovisi o tome kako komunicirate sa ženom kojoj je to značilo. Sa mama ili djevojkom možete se šaliti i biti apsolutno iskreni, s kolegama ili neposrednim nadređenima trebate biti neutralniji, možete se prijaviti vama i vama. No, u svakom smo slučaju pokušali prikupiti sve opcije tako da 8. ožujka možete reći dobre riječi onima kojima želite nešto poželjeti.

Savjetujemo vam da pročitate: 8. ožujka – povijest blagdana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 77