Vi vil fortælle dig, hvorfor Kalanchoe ikke blomstrer i dit hus

hvorfor blomstre ikke Kalanchoe

Indhold:

  • Hvorfor er det, at Kalanchoe ikke blomstrer
  • Pleje regler for Kalanchoe
  • Opret de nødvendige betingelser for blomstring af Kalanchoe

Det er svært at forestille sig en hjemsamling af en amatørblomsterbutiker uden en så smuk plante som Kalanchoe. Med sine farverige blomsterarter kan den udsmykkede blomstrende Kalanchoe glæde ejerne op til seks måneder om året.

Men ganske ofte, mange blomsterhandlere elskere står følgende problemer, der er forbundet med denne delikate blomst: dårlig vækst af planten, der begyndte processen med forfald, en lang pause i timingen af ​​blomstring, eller tegn, der ikke Kalanchoe kommer til at blomstre. Det er i disse tilfælde for florikulturisten der kommer en tid, hvor han skal begynde at bekymre sig.

Måske spørger du måske også, hvorfor Kalanchoe ikke blomstrer i dit hjem. Og det på trods af det faktum, at du forsøger dit bedste for at hjælpe blomsten åben i al sin skønhed og rige pragt. Men al din indsats og indsats forbliver mislykket. Fortvivl ikke. Med passende pleje og omhyggelig holdning til Kalanchoe kan du genoprette planten til sin tidligere kraft og give den mulighed for at blomstre med fornyet kraft. Lad os finde ud af, hvad problemet kan være.

Hvorfor er det, at Kalanchoe ikke blomstrer

Når man beslutter sig for at starte en Kalanchoe, bør man vide, at denne blomst tilhører slægten af ​​saftige tropiske planter. Og det betyder, at planten er termofil, det tåler ikke kulden og er noget lunefuldt; du skal overholde de nødvendige betingelser, når du plejer ham. Men der er flere arter af Kalanchoe, velegnede til vores klima; Disse sorter tilbydes sædvanligvis blomsterproducenter i butikker og drivhuse til avl i hjemmet.

Ved at erhverve en sund, frodig bush Kalanchoe, generøst besat spike, alle ønsker at plante dækket stilke fra sæson til sæson og år til at blomstre og knop åbner for en frodig busk, dekorere deres hus en overflod af lyse farver. Men det sker, at efter en lang periode med blomstrende og obligatorisk hvile plante ikke er dækket stilke, Kalanchoe tønde mærkbart strakt, begynde at falde af bladene. Enhver blomsterhandler vil straks mærke mærkelige ændringer i plantens udseende.

Kalanchoe blomstre ikke

Pleje regler for Kalanchoe

Årsagen til det ovenfor beskrevne fænomen er en-analfabeter af en blid tropisk plante. Det er derfor, at din Kalanchoe ikke blomstrer og ikke tilføjer til vækst, men tværtimod ligner det en usund syge busk, der behøver behandling. Hvad skal en floriculturist vide for at undgå et så trist udfald?

Formation af Kalanchoe bush

Ejeren af ​​Kalanchoe bør huske på, at en god plantevækst, et sundt udseende og en rigelig blomstring er direkte afhængig af den systematiske og korrekte dannelse af bushen. For at opnå dette skal du overholde følgende regler for pleje:

  1. Ved afslutningen af ​​Kalanchøens blomstringsperiode skal alle gamle blomsterstængler udsættes for tvungen bortskaffelse;
  2. Samtidig skal alle unødige skud skåret af – for at give busken et attraktivt udseende af den krævede form;
  3. Efter en sådan behandling fortsætter planterne konstant med at overvåge det og pluk straks nye skud.

Når du har gennemført alle tre af disse punkter, bør du ikke gå ud fra, at dette begrænser al pleje af din Kalanchoe-fremtid. Du skal konstant observere planten og vente på udseendet af nye skud, der altid vises efter beskæring og fjernelse af de tidligere peduncles. Så snart nye skud optræder, lad dem vokse lidt, og derefter er det nødvendigt at klemme alle de øverste blade. Et par dage senere begynder de unge skud på knibene.

Nu, så snart et tredje par blade vises på de unge skud, skal du lave en ny prischipku. Men dette ophører ikke med at give den nødvendige form af en Kalanchoe bush. Den sidste plukning af planter skal udføres igen med de samme skud. Først nu, hvis du har gjort alt korrekt og præcist, bør du forvente, at du til sidst vil danne en frodig og tæt busk, der blomstrer på vindueskarmen i flere måneder.

Forbereder planten til blomstring

For at opnå en rigelig blomstring Kalanchoe i fremtiden, skal du vide, at bogmærke knopper blomst producerer under korte vinterdage med den rigtige funktion af vekslen mellem lys og mørke. Kalanchoe, der ikke har fået tilstrækkelig mængde lys og hvile fra det i den spirende periode, vil sandsynligvis ikke blomstre i fremtiden. Hvis det er nødvendigt, i nogle tilfælde anbefales det at skabe kunstige planter (varighed) af dagslys, som dækker Kalanchoe sammen med puljen med en 18-00 til 8-00 timer af en særlig hætte, pap eller en mørk taske.

Du bør bestemme til hvilken del af verden vinduet med Kalanchoe potten kommer ud. På vinduer i den nordlige retning blomstrede næsten ingen Kalanchoe blomsterproducent, og busken selv er ikke helt frodig. Derfor anbefaler vi dig at undgå vinduer med den nordlige retning. På vinduerne i syd skal den sidste knip af blomsten udføres i slutningen af ​​november. Hvis vinduet er placeret i vest eller øst retning, så er det for den sidste knibetid ganske lang – fra november til marts. I hvert fald skal blomsterhandleren beregne timingen og den korrekte tid for Kalanchoe’s sidste klemme, således at planterne i fremtiden får styrke og blomstrer på vindueskarmen i flere måneder.

Snart efter de sædvanlige unge skud, sammen med nye blade fremstår efterlængte skeletter. Det er muligt, at du finder det vanskeligt at skelne blade fra peduner, fordi det næsten er umuligt at lave selv en erfaren floriculturalist. Men efterhånden som væksten vokser, vil forskellen mellem brochurer og peduncles være indlysende. I tilfælde af, at skubberne indtil udgangen af ​​marts ikke er optrådt, er den sidste klemning af planten tilladt.

hvorfor Kalanchoe ikke blomstre derhjemme

Opret de nødvendige betingelser for blomstring af Kalanchoe

Lad os nu overveje en række betingelser, hvis manglende overholdelse fører til, at Kalanchoe ikke vil blomstre. Især vil det være nyttigt at assimilere de unge blomsterproducenter, der gennem uvidenhed ofte gør disse fejl, og så beklager: “Min Kalanchoe blomstrede først, men et år senere stoppede jeg!”

Så hvad skal du vide:

  • sollys

Kalanchoe, ligesom enhver anden succulent plante vokser i tropiske lande, elsker solen. Mens dette vedrører planter meget korte dagtimerne foretrækker det, kan et langt ophold i et mørkelagt rum ikke blot føre til, at Kalanchoe ophører med at blomstre og begynder at miste deres blade, men også til den forestående død af anlægget. Samtidig er en moody blomst bange for en intens sol med direkte sollys.

  • Vanding Kalanchoe

Behovet for vanding i anlægget er meget moderat. Det antages, at planten hviler om vinteren og ikke behøver konstant rigelig vanding på denne tid af året. Ved konstant vanding om vinteren kan du provokere planten til unødig aktivitet. Dette vil føre planten til vegetative forstyrrelser generelt. Og i foråret kan du ikke vente på hver gren af ​​Kalanchoe at blomstre og farverige med sine lyse blomster.

Om sommeren kræves en stærk vanding af blomsten. Dette er nødvendigt for at fortsætte væksten af ​​Kalanchoe og den blomstrende tids rettidige begyndelse. Om sommeren kan du begrænse en eller to kalanchoe vanding om ugen. For bedre at bestemme tidspunktet for vanding, skal du bedre undersøge jorden for at røre ved. Hvis den øverste del er tør, betyder det at det er tid til at blomstre.

  • Luftfugtighed

På trods af den øgede efterspørgsel efter vand er Kalanchoe mere egnet til tør luft. Denne kendsgerning forklares af de klimatiske træk ved plantens oprindelsessted. Men nogle gange, ved en meget høj lufttemperatur tillades sprøjtning inde i rummet. I dette tilfælde skal du være meget forsigtig, fordi overdreven sprøjtning af Kalanchoe kan føre anlægget til forskellige sygdomme, visne blomster og dets uundgåelige død.

  • Skadedyr og insekter

Breath sund bush kalanchoe med stor modstand refererer til alle former for angreb af mange skadedyr. Men med en overvægt af fugt, ophører planten med at blomstre, blade begynder at vildt, plantens stammen og rodsystem svækker. Kalanchoe bliver let sårbar og bliver angrebet af pulverformet skimmel, grå skimmel, edderkoppemide, filtning, mælkebug og bladlus. Skadedyr spredes og bosætter sig på blade, blomster og stammen af ​​en blomst.

Den svækkede Kalanchoe mister hurtigt sin frodige udseende og kræver øjeblikkelig behandling. Hvis du hjælper planten med tiden, så kan den reddes og genoprette helbred til den døende organisme. Men det vigtigste er at konstant observere parametrene for tilladt fugtighed i den nærmeste radius af potten fra Kalanchoe.

Kalanchoe, som enhver anden plante, vil reagere med taknemmelighed for din kærlighed og omsorg. Hvis du har opnået den rette tålmodighed, holder dig til blomsten af ​​disse enkle tips, så vil planten som reaktion herpå ikke holde dig venter længe. Kalanchoe åbner nødvendigvis vindueskarmen i sin storslåede skønhed, og det vil være lang tid at blomstre og glæde dig og dine kære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 52 =