Blomster til hår for hånd – Traditioner i mode

hår blomster til dine hænder

Indhold:

 • Vintage Flower on the Invisible
 • Chiffon steg på fælgen
 • Hår klip med tsumami kanzashi

Alligevel er vi kvinder væsner usædvanlige. Vores trang til skønhed er så uforgængelig at, når det er muligt, forsøger vi at ikke alene løfte rummet omkring os, men hele tiden til at dekorere. Om forskellige dame ting, der tjener dette formål, kan du generelt skrive et multivolume arbejde, men vi snakker måske om den ældste kvindelige udsmykning. Og det handler om farverne til håret.

Måske var det vores primitive forgængere, der allerede havde besluttet at dekorere sig med blomster, og måske det skete senere. Men næsten alle mennesker (der bor i de områder, hvor blomster vokser), koster kvindelige kostumer nødvendigvis en detaljer som blomster. I Europa og i Asien, i Amerika og i Afrika dekorerede aboriginerne deres frisurer og kostumer med blomster. Og i dag er blomsten i håret på det charmerende kvindelige hoved en hyldest til traditionerne og en speciel smuk og jævn hverdagsmaling.

Desværre er levende blomster i håret friske og smukke i meget kort tid, derfor kom kvinder op med kunstige blomster til hår. Der er et utroligt antal nationale håndarbejde teknikker til fremstilling af kunstige blomster, for eksempel den japanske Tsumami Kanzashi eller den maltesiske kansler. Men med fremkomsten af ​​nye materialer blev nye teknikker født, og nye måder at lave kunstige blomster blev opfundet, og med tiden vil de blive endnu større. Det er umuligt at fortælle om alle disse metoder, men lad os lære et par eksempler på, hvordan man hurtigt og nemt kan lave en blomst til dit hår med egne hænder.

Vintage Flower on the Invisible

En utrolig enkel og hurtig måde at dekorere dit hår på er at klemme dit hår med en usynlig blomst. Du kan vedhæfte en kunstig blomst til dette uhøjtidelige klip, men vi vil gøre vores egne hænder en usynlig vintage.

For at gøre sådan en usynlig, har vi brug for:

 • usynlig;
 • stykke filt til blomsterbase;
 • Guipure eller blonde fletning (50 centimeter) for kronbladene;
 • knap eller perle til midten;
 • saks og lim.

Først skærer vi ud af filten et par cirkler med en diameter på to centimeter. Derefter, kanten af ​​en af ​​de elementer og smøre klæbelag begynder at klæbe gjord, indpakning sine spiralspoler og ved at gøre kanten til midten. Vi anbringer kun fletningen til filten med den ene kant og trykker den fast med fingrene. Som følge heraf får vi en elegant guipurrosa med delikate kronblade. I midten skal du dekorere blomsten med en knap eller perle og placere den på limen.

Det andet element er et filt lim (eller endog at sy styrke) til usynlighed, derefter pålægge en blomst og fastgøre klæbemiddel eller en tråd med en nål. Her er en blomst for hår kan gøres hurtigt og nemt med egne hænder. En vintagerosa i hendes hår er meget blid, meget romantisk og meget fashionabel. Fordi vintage er charmen i antikken, et alternativ til puffy og energisk glamour, en trendy trend forbundet med god smag.

blomst i hår med dine hænder

Chiffon steg på fælgen

Bezel eller hoop er et meget populært tilbehør til hår. Og hvis du laver en blomst med dine egne hænder, vil den omdanne dette tilbehør uden anerkendelse. Så du kan genoplive en gammel og allerede irriterende bezel eller endda dekorere et nyt, men simpelt køb.

For at gøre denne dekoration har vi brug for:

 • en kant eller en tynd plastikbøjle;
 • perler;
 • Chiffon;
 • saks;
 • stearinlys eller lysere;
 • nål og tråd;
 • lim.

Vi tager chiffon stof og skærer fra det mange runde detaljer af forskellige diametre. Størrelsen og pryden i vores blomst vil afhænge af antallet og størrelsen af ​​de udskårne cirkler. Jo flere detaljer, jo mere storslåede rosen, og dens størrelse vil blive bestemt af den største chiffonkreds. Nu er alle detaljer pænt affyret langs kanten, hvilket giver stoffet en smeltning. Derefter stables alle cirklerne i lag, der starter fra den største og slutter med de mindste. Lag kan sammenføjes med lim, eller du kan sy. Nu dekorerer vi midten af ​​blomsten med perler eller glasperler. Blomsten er klar!

Den færdige blomst er fastgjort til fælgen ved hjælp af en lim eller nål og tråd. Hvis din bezel ser helt upræcisabel ud, så pels den med den samme chiffon, og kun derefter vedhæfte en blomst lavet af dine hænder til fælgen. Forresten, ved at bruge chiffon og perler af forskellige farver, kan du komme med helt forskellige blomster. For eksempel vil et rødt stof med en sort perle blive til en valmue, hvid chiffon og gule perler vil gøre blomsten til at ligne en tusindfryd. Og hvis du tilføjer perleperler til den hvide chiffon, så vil en sådan blomst dekorere brudens hår.

smukke blomster til hår med dine hænder

Hår klip med tsumami kanzashi

Tsumami Kanzashi – fantastisk håndværksteknik af det fantastiske land i Japan. Silkeblomster fremstillet i denne teknik blev udelukkende brugt til hårdekoration i kvinders frisør. Tsumami Kanzashi er stadig utrolig populær i Japan, men vi praktiserer aktivt blandt de dygtige håndværkere, der er glade for at lave kunstige blomster eller tilbehør til hår. Denne teknik er mangesidig: her er der meget enkle metoder til at lave blomster og komplekse, herunder flere faser. Lad os prøve at lave et hårnål dekoreret med en sådan japansk silkeblomst.

Til dette har vi brug for:

 • base for hårklip;
 • tape lavet af orgas, kapron eller satin;
 • perler til dekoration;
 • stearinlys eller lysere;
 • tråd med en nål;
 • lim;
 • saks;
 • pincet;
 • ben.

Fra båndet skar vi otte kvadrater, som bliver blomsterne af blomsten. Nu begynder vi at lave kronblade selv. Vi tager en rist og foldes den i halv diagonalt og forbinder to modsatte hjørner af firkanten. Den resulterende trekant er igen foldet i halvdelen, sammenføjning med de skarpe hjørner og foldet langs linjen, der løber fra top til bund. Klæb kronbladet med pincet og smelt de ubehandlede kanter (skærepunkter) over lysets flamme. Vi bryder kronbladet med en nål og sætter den til side. Så gør alle de andre kronblade i den fremtidige blomst.

Når kronbladene er klare, samler vi blomsten sammen, folder kronbladene i en cirkel og forbinder dem med lim eller en nål og tråd. I midten af ​​blomsten syer eller limer vi en perle og fastgør blomsten til hårklippet. Nu kan du dekorere dit hår med denne vidunderlige japanske blomst. Forresten, for et sådant ornament, kan du tage forskellige bånd og lave en tofarvet eller endda en flerfarvet blomst (blomst semikolor). Det kan ikke kun fastgøres til den automatiske hårnål, men også til hårnålen, til den usynlige og endda til hårbåndet.

Generelt kan et ornament til håret være næsten enhver kunstig blomst. Med lige succes er det muligt at lave en blomst fra organza eller fra filt til dette formål, brug til dette formål hud eller bånd eller endda væve en blomst fra perler. Til sidst skal du bare dekorere håret med en levende blomst (som ikke vil i lang tid), som vores fjerne forgængere gjorde. Et sådant ornament vil give dig et mysterium eller romantik, chik eller udsøgt, charme eller uhyggelighed. Hvad er mere egnet til dig? Vælg!

Vi råder dig til at læse: Blomster fra stoffet med dine egne hænder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 4 =