A Lexus Trike gyermekkerékpár előnyei

A Lexus Trike gyermekkerékpár előnyei

Ha úgy döntenek, hogy gyermekkerékpárt vásárolnak, akkor nehéz problémával szembesülünk. Hogyan válasszunk egy kerékpárt a gyermek számára, amely a legkényelmesebb, átmenő, biztonságos, tartós és gyönyörű? Ez segíthet a gyermekek Lexus trike hivatalos honlapján, amely bemutatja a márka különböző típusait.

A háromkerekű Lexus Trike számos előnnyel rendelkezik a többi gyermek kerékpárral szemben, ezek közül az egyik a modelltípus. A három fő modell a kerékpár – Lexus Trike eredeti klasszikus, Lexus Trike Montana és Lexus Trike Next – meglehetősen különböznek egymástól, hogy egy választás, hogy megfeleljen az íze és preferenciái az ügyfelek.

gyerek kerékpár Lexus trikeMinden modell kombinálja a fogantyú jelenlétét az anyához, mivel a gyermek egy bizonyos korától kezdve a Lexus Trike kerékpár képes teljesen kicserélni a babakocsit. A Classic egy tolófogantyúval rendelkezik, amely nagy teherbírással bír, és több anya számára gyakoribb. Amikor az első kerék rögzítve van, a fogó fogantyúja hasonló a babakocsihoz. A másik két modellben a fogantyút módosították, és a kerékpár első kerékét közvetlenül a keréken rejtett kábelrendszeren keresztül lehet irányítani. Ez az ellenõrzési módszer lehetõvé teszi, hogy kisebb erõfeszítéssel forduljon el, és elhagyja az elsõ kereket és a kormánykereket. Ez olyan érzést ad a babanak, mintha maga fordította volna a kormánykereket, és meghajtott volna egy kerékpárt.

Nagyon pozitív pillanat a Lexus Trike meglehetősen nagy kerekek lágy védelmet nyújtó védőfelülete, amely lehetővé teszi számukra, hogy ne zörögjenek az egész utcán, és jó forgalmat bonyolítanak le.

A tervezők és a gyártók folyamatosan dolgoznak a kerékpár kényelméről és ergonómiájáról. A 2010 után kiadott összes modellfajta új, kényelmes ülést kapott. A megszokott háromszögből hátsó, puha betétekkel és még egy kis párnával a szék alatt egy szék lett. És csak háromkerekű kerékpár esetén a Lesus Trik ülés függőlegesen (a talaj felett vagy alatt) és vízszintesen (közelebb vagy a kormánykeréken kívül) szabályozott.

Nagy figyelmet fordítanak a biztonságra egy kis utasszállító – Eredeti Classic modell fel van szerelve egy ötpontos biztonsági öv, Montana You – hárompontos és Lexus Trike Következő kapott egy további biztonsági korlát körül a gyermek – egy speciális lökhárító, borított kellemes tapintású anyag.

Kiegészítő védelmet biztosít az eredeti ovális alakú kapucnis sátor, amely a gyermek feje fölé emelhető vagy hátulról leereszthető.

Amellett, hogy hasznos tervezési jellemzők, valamint a szülők és a gyerekek messziről vonzza fényes, szokatlan design Lexus Trike 2011. Minden modell kapható több színben, festék gyöngyházfényű csillog és shimmers a napon.

Nézd meg a gyermekek háromkerekű, Lexus Trike kerékpárjainak galériáját, anélkül, hogy elhagyná otthonát, megvásárolhatja a kívánt modellt. A Lexus Trike hivatalos honlapja online áruházként működik és Oroszország területén keresztül szállít. Garancia az összes Lexus Trike modellnél – 6 hónap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 20