Skal jeg lave enema før analsex?

Uanset om det er nødvendigt at lave en enema før anal sex

Indhold:

  • Anal sex: og hvor kom det fra?
  • Skal jeg lave enema før analsex?
  • Hvordan man laver en enema før anal sex
  • Hyppige enemas: fare!
  • Alternativ enema i forberedelse til analsex

For nylig er emnet for anal sex blevet mere populært. Det er svært at forestille sig at for ti år siden var mange populære magasiner og internetsider fulde af notater om denne slags coitus. Men nu vil dette emne ikke overraske nogen, blev offentligheden delt i to lejre: nogle mener analsex glimrende mulighed for at diversificere sexliv (meste mænd), andre – en forfærdelig perversion, der er uanstændigt overhovedet at tale (for det meste kvinder). Misliker mange damer kan forstå, fordi de er inviteret til at udholde smerten og lade en mand invadere et sted, der ikke er beregnet til sex. Mænd springer lige fra muligheden for at få den “forbudte frugt” og føler fuld styrke over den kvindelige krop.

Men dem og andre har en generel argument, hvorefter analsex er stadig ringere end den sædvanlige køn, vaginal, – det er en mulighed for at få beskidte, fordi den er placeret i endetarmen partner. Hvor romantisk ville hverken blev oprettet mand, uanset hvor meget han ikke ønskede at føle sig som en mester i sin kvinde, men tanken om hvad der kunne være i fordybningen til et par centimeter fra skeden, fører ham ind i forvirring. Måske kan et seksuelt ønske, selv de stærkeste, falde på “ikke til stede” ved et syn på ubehagelige spor af evnen til at leve af personen. Både han og hende. Derfor spørgsmålet: Hvad skal være forberedelsen til anal sex for at bryde den sidste barriere mellem lyst og afsky? Gør en flod? Regelmæssig rengøring af tarmen? Og er det værd at bryde denne barriere – måske er anal sex bare en fashionabel trend, som du ikke bør være opmærksom på?

Anal sex: og hvor kom det fra?

Hvis du tror, ​​at lyst til analsex dukkede op i mænd ved det 20. århundredes århundredes drejning, så er du dybt forkert. Anal sex – med både en mand og en kvinde, er blevet praktiseret siden oldtiden. Mange moderne sexologer antyder, at anal sex var kendt for folk selv fra primitiv. Deres teorier forklarer sig som følger: Som dyr var evnen til at være parat med kvinder kun blandt de stærkeste repræsentanter for stammens mandlige befolkning. De indsamlede ægte haremer, idet de nøje så på, at afkomene stammer udelukkende fra dem.

Hvad angår de andre “tabere”, havde de i tillæg til selvtilfredshed kun én ting – at være parat til kvinder med anal sex. Til dette så stammenes ledere gennem deres fingre, da en sådan handling ikke truede fødslen af ​​børn fra svagere. Sandt eller ej er det svært at sige, men denne teori har mange tilhængere.

Meget loyal til anal sex og behandlet i det antikke Grækenland. Prostitution var en perfekt juridisk forretning der, penge fra bordeborgerens indkomst gik til statskassen. Naturligvis var slave-konkubiner vigtige for at forhindre graviditet, ellers mistede de al deres værdi på markedet for sådanne tjenester. Derfor anlagde de sig ofte til analsex med en mand – det var en sikker måde at ikke opfatte et barn på og fortsætte sin “arbejdsaktivitet”.

De egyptiske pyramider, der er tegninger, beskriver processen med analsex mellem en mand og en kvinde, som i det gamle Kina sådanne samleje helt overvejet ridning raffinement. Indtil nu har den berømte kinesiske afhandling “Samling af Forårspalatset”, som beskriver detaljeret, hvordan man korrekt går ind i analsex.

Ja der i Grækenland, Kina og Egypten – selv i Kievan Rus var der sådan noget som “sodomy” – syndens synd. Og selv da blev analsex fordømt af den offentlige mening – det er ligegyldigt, om det var mellem mænd eller partnere af begge køn, for det blev anset forkert og unaturligt. På den anden side var kirken omvendelse for anal mellem en mand og en kvinde ikke strengere end for en af ​​ægtefællernes sædvanlige forræderi (ca. fra et år til syv år). Alt blev taget i betragtning: alder, mulighed for tvang, og endog den holdning, hvor selve handlingen blev lavet. Af den måde blev de ugifte og ugifte “syndere” behandlet meget mere lunefuldt.

Faktisk er det i nogle regioner på det østlige kontinent stadig meget almindelig analsex mellem en mand og en kvinde. På trods af at religionen strengt forbyder en sådan handling, beslutter mange unge piger kun for denne slags forhold for at gifte sig med jomfruer. Og da det er i denne kultur, at det mandlige princip anses for at være overvejende, så kan den fuldt troende mand tvinge sin svage vilje til analt samleje. Selvfølgelig er dette ikke reglen – sande muslimer ærer ærlig Koranen og overtræder ikke dens love.

Så det faktum, at analsex i oldtiden var meget populært, vi indså, og at folk for længe siden vidste, hvordan man kan nyde disse forbudte kærtegn – også. Men hvordan lykkedes det at klare hygiejneproblemer før handlingen? Når alt kommer til alt, selv i vores avancerede tid, er den vigtigste modvilje mod analsex, at der er en grundlæggende mulighed for at blive snavset? Det var sikkert vores forfædre og andre, der var mindre omhyggelige i forhold til dette spørgsmål, og der var ikke noget som en “enema” overhovedet. Til sidst husker du malerierne og bøgerne, der beskriver de gamle velsignelser: knogler skyndte sig direkte på gulvet, spyttede og endog tømte indholdet af maven derinde også, var ikke forbudt. Måske, og begrebet hygiejne i samleje var også radikalt forskelligt fra den moderne?

Dette nu tager vi et bad to gange om dagen – om morgenen og om aftenen er det nu lugten af ​​sved underarmene betragtes som et tegn på dårlig smag. Og med hensyn til renheden af ​​intime steder spiller reglerne for hygiejne både før og efter sex en ekstremt vigtig rolle for både mænd og kvinder. Så lad os prøve at finde ud af, hvordan man sikrer renhed af analsex, og om det er værd at vaske tarmene til dette.

hvad man skal gøre før anal sex

Skal jeg lave enema før analsex?

Nu vil vi ikke argumentere for, om det er umagen værd at have anal sex, uanset om det er unaturligt eller ej. Hver kvinde bør selv svare på dette spørgsmål. I virkeligheden er der mange eksempler på, hvad der netop med denne slags seksuelle forhold får en kvinde maksimal fornøjelse. Og hvis du beslutter dig for at tage et sådant skridt – der er intet forkasteligt i dette, har vi alle ret til at modtage seksuel tilfredshed. Men spørgsmålet om hvordan man gør analsex så komfortabelt og hygiejnisk som muligt, vil vi bare diskutere.

For det første, hvad synes kvinder om analsex – har de brug for en enema eller ej? For at besvare dette spørgsmål, lad os tænke på kroppens fysiologi eller snarere – om dens tarm. Der er en ekstern sphincter og intern. Som du forstår, er den ydre den ring, som vi kan røre udenfor. Det indre, som det skal være at dømme efter navnet, er indeni, dets gennemsnitlige længde er omkring tredive millimeter. Den primære funktion af den interne sphincter er at fungere som en barriere for ufrivillig udbrud i endetarmen.

Det vil sige, hvis du er helt raske, ikke lider af tarmlidelser og ikke ønsker hurtigst muligt at toilettet “at-large” tyve eller tredive millimeter interne sphincter fri for indhold. Dette er nok til at sikre, at den mandlige krop ikke “henter” noget meget ubehageligt i dig.

For nogle betyder denne kendsgerning, at en flod før sex er absolut ikke nødvendigt, fordi der ikke er nogen chance for en partner at blive snavset. Glem dog ikke, at hvis du besøgte toilettet på en “vanskelig omstændighed” for ganske nylig, så kan der være spor af kontaminering på de tynde vægge af den indre sphincter. Det er godt eller dårligt, men “der” vil ikke et enkelt toiletpapir få det. I dette tilfælde bliver problemet med enema mere relevant. For at undgå unødig nød og muligheden for at blive snavset, skal du lave lidt vask.

I et ord styr dine ture til damens værelse – en sund person bør besøge en “tung” på et sted mindst en gang om dagen. Hvis der er gået flere timer siden du besøgte toilettet, behøver du ikke enema, i hvilket tilfælde vil du ikke være i problemer. Hvis din tarm “rammer”, og du ikke kan gå på toilettet i lang tid, eller gjorde det lige før sex, så er det bedre ikke at risikere og lave en lavemulsion.

Hvordan man laver en enema før anal sex

Det ser ud til, at alt er simpelt: du lægger vand i en speciel gummikasse og gør dig selv en enema. Men nej, hvis alt dette er startet ikke af medicinske grunde, men af ​​hensyn til behageligt analsex, så er alt meget vanskeligere! Hvis du bare skubbe inde lavement spids og skabe en alvorlig hoved, derefter nemt få en kraftig irritation af væggene i den interne sphincter – om analsex i dette tilfælde, kan du generelt glemme. Ud over ubehagelige fornemmelser under vaskeprocessen får du stadig stor smerte under partnerens indtrængen.

Så hvad er reglerne for sikker brug af enemas før anal sex? Først og fremmest er det nødvendigt at smøre spidsen med en baby creme eller petroleumsgelé. Dette vil spare dig for at skade de indre vægge. For det andet er det ikke nødvendigt at bruge så meget som to liter vand, nok tre hundrede til fem hundrede milliliter væske. Vandet skal være varmt, omkring 25 grader Celsius, og det vil være bedre, hvis du ikke tager det fra vandhanen, men bruger drikkevand. Du kan lave enema og et afkog af kamille – så du er ikke kun klar til analsex, men giver fordele til kroppen.

Det næste spørgsmål er, hvilken position der er bedst for en enema. Den mest bekvemme måde ligger på sin side eller sidder på alle fire. Indtast ikke spidsen for dybt – otte til ti centimeter vil være nok. De første få centimeter kommer ind i navlenes retning, resten – parallelt med coccyxen. Gør alt jævnt og langsomt, skynd dig i en sådan sag til det gode, vil ikke medbringe.

Hvis du mener, at det er ubehageligt eller uromantisk at bede din mand om at vente mens du skynder dig mellem enema og toilet, så udfør hele proceduren på forhånd (selvfølgelig, hvis anal sex ikke er spontan). Efter svimmen er det tilrådeligt ikke at spise op til bunken – prøv at gøre let, hurtigt fordøjelig mad, ellers vil alle dine bestræbelser være forgæves.

Hyppige enemas: fare!

Det er ikke en hemmelighed: For at en kvinde skal lære at nyde analsex, er det nødvendigt at øve det regelmæssigt. Valgfri hver dag, men mindst flere gange om måneden. Hun bør bare vænne sig til sådanne relationer fysisk og acceptere en mand uden smerte. Ellers mister alt sin mening – en konstant følelse af smerte er usandsynligt at gøre nogen som anal til en mand.

Hvad viser sig: For at overholde alle hygiejnebestemmelserne skal du hele tiden stille dig enemning? Kære kvinder, hyppig lavning af tarmene truer alvorlige sundhedsproblemer! Selv med alle medicinske indikationer anbefaler lægerne ikke at ty til enemas mere end en eller to gange (endnu mindre ofte!) Per måned. Den første komplikation, som du risikerer at få, hvis du vasker tarmene for ofte, er manglende evne til selv at gå på toilettet. Dyrene vil hurtigt vænne sig til det faktum, at han ikke behøver at arbejde for at skubbe indholdet ud, fordi du gør det uden hans hjælp.

En anden fare er muligheden for at få en dysbakteriose i tarmen. Ud over spild af liv indeholder rektum en nyttig mikroflora, som er nødvendig for normal funktion. Hvis du laver en enema konstant, så vil du i sidste ende vaske mikrofloraen, hvilket vil føre til inkontinens, konstant diarré og smerter i underlivet. Så vil det ikke være før anal sex – at have tid til at nå toilettet!

En anden ubehagelig konsekvens er traumer og revner på tarmens vægge fra rystestangen. Ved du, at det mandlige organ, på trods af dets mærkbart forskellige dimensioner fra stammen, bringer langt mindre skader på væggene i den indre sphincter? Hvilken hård plastikspids af enema med hyppig brug kan medføre mange problemer for din tarmhelse?

Vær derfor meget forsigtig med enemas og undgå deres regelmæssige anvendelse. Hvis din mand er så slem, der får dig til at vaske tarmene hver gang før anal sex, så mind ham om, hvor han rives så hårdt, og at der ikke er diamanter der. Og dit helbred er meget højere end sådanne fornøjelser. En kærlig partner skal forstå dette. I ekstreme tilfælde skal du gå på toilettet så tidligt som muligt før det foreslåede sex og begrænse dig selv i ernæring – så du vil helt sikkert beskytte dig selv og ham mod problemer.

hvordan man laver en flod før anal sex

Alternativ enema i forberedelse til analsex

Du, som din partner, frygtelig bange for “toilet temaer” under anal sex? Der er ikke noget lettere: brug kondom. Så hans krop vil helt sikkert forblive “jomfru ren”, og du vil ikke overleve ubehagelige fornemmelser i forbindelse med din frygt. Brug et passende gel-smøremiddel til analsex på kondomet – og hengiv i kødelige nydelser så meget som du vil.

Generelt er brugen af ​​et kondom i sådanne tilfælde et af de uundværlige regler for personlig hygiejne. Hvorfor tror du, at risikoen for at få infektioner og seksuelt overførte sygdomme hos mandlige homoseksuelle par er særlig høj? Ja, fordi de oftest anvender analsex uden kondomer, og endetarm er det sted, hvor det er lettere at afhente nogen sygdom. Og det vedrører ikke kun homoseksuelle, men også et par, der ønsker at holde deres helbred – brug kondom under anal sex, og så bliver du helt sikkert ikke syg.

Derudover tror mange læger, at du med analsex også kan blive gravid. Nej, sæd trænger ikke ind i livmoderen gennem tarmens vægge – det er umuligt rent fysisk. Men at strømme ud og komme til vagina er nogle hoppende spermatozoer helt i stand. Hvem ved måske fra sådan en utrolig stærk sæd, der kan overvinde så mange forhindringer, og et strålende barn bliver født – men planlægger du at blive en mor lige nu? Læger nævner forfærdelige statistikker: sandsynligheden for at blive gravid efter anal sex er otte procent! Det er muligt med skum i munden at bevise det modsatte, men det er bedre at tage sig af dig selv og bruge kondom, især hvis du ikke har planer om at genopfylde familien.

Så hvis din tarm er helt specifik, og du skal vaske det før anal sex, skifte denne procedure med et kondom. Dette er et godt forberedelse til denne intime proces – ren, hygiejnisk, sikker for sundhed. Og desuden garanterer det hundrede procent umulighed at blive gravid. Så hvorfor skal du tage enem i dine hænder, hvis du har mulighed for ikke at torturere dig selv og dine tarm igen?

Af den måde, hvis du tilhører kategorien af ​​kvinder, der har svage tarmvægge og sphincter muskler, så er du generelt ikke tilladt at have anal sex. Ellers vil du strække din indre sphincter, så indholdet i endetarmen ophører med at holde. Og så vil hverken enemas før sex eller andre midler hjælpe dig med at undgå alvorlige problemer. For at forstå, om du er i en risikogruppe, er det simpelt: hvis du ikke løber langsomt ind i toilettet med det mindste hint af “intestinal opfordrer”, så er du heldig, du kan forkæle analsex uden frygt. Hvis ikke – så er det værd at lede efter et alternativ til en sådan intim, fordi det er usikkert for din fysiske og moralske tilstand.

Vi råder dig til at læse: Analsex: forberedelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16