Ritualer og traditioner fejrer 25 års ægteskab

Morgenen ritualer af et sølv bryllup

Indhold:

  • Morgenritualer fejrer et sølv bryllup
  • Dagritualer fejrer sølvbruddet
  • Aftenritualer fejrer sølvbruddet

Sølv bryllup er 25 år fra datoen for oprettelsen af ​​en familie. Hvor kom dette navn fra? Det første årsdag for brylluppet hedder calico, fordi bomulden er et meget følsomt materiale, som symboliserer skrøbelighed i de unges følelser. Men gennem årene bliver følelser stærkere, ønsket om at være sammen bliver stærkere, og ægteskabet er stærkere. Derfor bliver navnene på bryllupsdagene mere respektable hvert år, og 25 års jubilæum er allerede ved at erhverve en metalhårdhed, understreget af adelen i dette metal.

Dette er imidlertid ikke det første metal, der giver navne til bryllupsdage. For ham var der allerede nikkel- og tin- og støbejernsbrød. I mellemtiden er alle disse metaller ikke ædle, de symboliserer kun ægteskabets fæstning, men ikke dets skønhed.

Femogtyve samlevende år betegner, at de unge har formået at bære deres kærlighed gennem en række undervandsrev og er nu værdige til sådanne ornamenter som sølvringen, der er et symbol på bevarelsen af ​​foreningen.

Rites og traditioner – originale og interessante, gamle og helt nye, pryder hvert jubilæum. Men et sølv bryllup er et specielt jubilæum i livet af ethvert ægtepar, så husk igen om de ritualer, der finder sted på denne mærkedag.

træk ved at fejre et sølv bryllup
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Morgenritualer fejrer et sølv bryllup

Det første kys anses som det første rituelle. Dette er et mysterium der opstår mellem to tætte mennesker, der ikke kun har boet sammen i mange år, men også formået at bevare den ømhed og kærlighed, som oplevede hinanden i de første år af deres liv sammen. Det første kys er meget romantisk, smukt og unikt. På denne dag, vågner op, parret ønsker hinanden god morgen og deltager i et langt kys. Og jo længere det første kys varer, desto mere behageligt vil være minderne om denne dag.

Efter kysset udføres en anden rite, som kaldes vask. Det holdes også usædvanligt. Manden og hustruen trækker vand i en sølvkande og hælder af det, hjælper hinanden med at vaske. I gamle dage for udførelsen af ​​denne ritual steg ægtefællerne meget tidligt og gik til floden for vand. Så tog de to til en kande, de tog ham hjem, hvor de gennemførte ceremonien. I dag kan vand være ledningsvand, det vigtigste er at finde en passende krukke. En almindelig krukke vil også gøre, men så læg en lille sølv ting, for eksempel en mønt.

Den første til at vaske sin mand. Hustruen tager samtidig håndklæde i hånden og en kande vand og vand hendes mand. Du skal vaske tre gange. Efter hver sin mand tørrer hans ansigt med et linned håndklæde givet af hans kone. Den første ablusion tørrer året, bliver 25 år yngre. Den anden – vasker væk alle de bekymringer og sorger der har været i løbet af disse 25 år. Og tredje gang manden vasker, møder en ny morgen og et nyt liv. Hustruen vaskes på samme måde. I slutningen af ​​dette ritual sættes en krukke, hvor der kun er få dråber vand, på balkonen eller på gaden. Vandet vil fordampe sammen med alle de bekymringer og sorger der måtte være i fremtiden. Jo hurtigere vandet fordamper, jo lykkeligere bliver livet sammen.

fejring af sølv bryllupet
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Dagritualer fejrer sølvbruddet

Vigtigheden af ​​vask i gamle dage sluttede med forældrenes ankomst. I dag kan du invitere dine forældre til en bestemt tid på forhånd. Normalt kommer forældrene på et tidspunkt, hvor ringbytningsceremonien begynder. Forældre kontrolleres først for at se, om håndklæde- og vanddråberne tørres op i krukken og derefter fortsætte til den velsignelse, de unge har. Hvis dråberne af vand i kande eller håndklæde ikke tørres endnu, skal forældrene vente. Derfor gør manden og kone en rituel vask tidligt om morgenen.

Den smukkeste og vigtigste rite er udveksling af ringe. De, der har boet sammen i 25 år, bytter sølvringe. Det betyder, at de også elsker hinanden, som det første år i deres familieliv. Til denne højtidelige begivenhed udarbejdes på forhånd. Du kan gennemføre ceremonien ikke kun hjemme, men også i registret, hvor denne ceremoni vil se mere højtidelig. Ved ceremonien skal de samme vidner, der var til stede ved registrering af ægteskabet, også være til stede. De bekræfter den unges kærlighed til hinanden.

For at alt skal være det samme som for første gang, bærer bruden den brudekjole, der var på hende på tidspunktet for registrering. Men hvis dette ikke er muligt, så kan du gøre med et andet outfit. Det vigtigste er, at det svarer til arrangementet. Normalt holdes dette rituelt klokken 12.00, mens solen er i sin tone. Der er en overbevisning om, at hvis brylluppet regner, vil de nygiftees fællesliv være meget glad. På sølvbruddet er det modsatte sandt: Hvis vejret er solt, så har de unges følelser ikke døde i 25 år.

Sølv bryllup i gamle tider forudsatte nødvendigvis præstens tilstedeværelse, der gennemførte ceremonien i overensstemmelse med alle reglerne og re-crowning de unge. I vores tid, hvis de nygifte ikke er gift i kirken, er dette jubilæum det mest velegnede til denne lejlighed. Denne ceremoni slutter med det faktum, at nygifte ændrer guld vielsesringe til sølv dem. Guld sættes i en kasse, hvor de vil blive holdt indtil det gyldne bryllup. Nogle udfører dette ritual lidt anderledes. De sætter simpelthen på sølvringe over guld og bærer to ringe på én gang.

aften ritualer af et sølv bryllup
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Aftenritualer fejrer sølvbruddet

Beats – så elsker. Denne sætning er relevant selv i vores dage. Sølv bryllup indebærer en udveksling. Denne gang vil konen bevise denne sandhed. Rite udføres om aftenen, når de unge er alene. Hustruen skal afhente rullestiften og banke manden under taljen lidt. Samtidig sverger hun: “Har du slået mig, hendes husbond? Nu vil jeg vise dig al min kærlighed. ” I dette tilfælde bør manden ikke undvige “beatings”. Denne ceremoni adskiller sig fra andre, fordi konen skal skifte til en mand, og hendes mand skal sætte på et forklæde. Ved at udføre denne rite ændrer ægtefællerne i et stykke tid roller. Hustruen bliver familieens hoved, og manden fungerer som husmor.

Den sidste rite, som også afholdes om aftenen, er en tefest. Ceremonien skal finde sted på et tidspunkt, hvor de inviterede gæster allerede dispenser. Spisebordet, ud over hvilket ritten skal finde sted, bør ikke tages væk. De resterende retter vil minde de unge om ferien, hvor de spillede hovedrolle. Og først efter afslutningen af ​​te drikker kan renses. Og gør det mand og kone sammen.

Selvfølgelig er sølvbruddet ikke begrænset til de beskrevne ritualer. Der er nogle traditioner, der er ønskelige at opfylde, hvis du vil have dit sølv bryllup at følge alle reglerne. Den vigtigste tradition er at præsentere bruden for blomsterne. Ligesom på registreringsdagen skal manden give sin kone en smuk, blød buket.

Den næste tradition, som nydes af næsten alle, er invitation fra gæster. Men man skal tage højde for, at dette også er en del af traditionen, og det skal gøres korrekt. Først og fremmest, da dette er et sølv bryllup, skal invitationer sendes ikke tidligere end 25 dage før fejringen. Derudover skal der også være mindst 25 gæster. For et sølv bryllup at passere uden vanskelighed, og unge og gæster modtog den maksimale glæde fra fejringen, er det bedre at invitere en toastmaster til at holde ceremonien, som vil gøre denne dag uforglemmelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2