Reglerne i det franske kys: et kys forgæves

fransk kys

Indhold:

 • Og hvad skal man gøre før kysset?
 • Stadier af det franske kys
 • Gentag ikke andres fejl!
 • Hvordan skal en pige og en fyr opføre sig?
 • Er det muligt at kysse uden tungen?
 • Nyttige tips til at kysse

Ethvert forhold mellem en fyr og en pige udvikler sig. På samme måde udvikler deres intime karesser og kys. I den moderne verden er der så mange slags kys. Men i denne artikel snakker vi om et kys forgæves, fordi unge og piger på et afgørende tidspunkt simpelthen ikke ved, hvordan de skal kysse ordentligt.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Og hvad skal man gøre før kysset?

Selvfølgelig skal dette skridt til et “voksen” kys udføres bevidst. Det er trods alt et forspil til noget mere. Et kys forgæves hjælper partnere at føle og forstå hinandens ønsker bedre. Før denne gensidige kærlighed er det nødvendigt at kontrollere, om alt er i orden med vejret og med læberne. Chapped læber er ikke meget attraktive. I lang tid har vi allerede opfundet hygiejnisk læbestift. I dette tilfælde er dette middel til at passe på læberne også påvirket fyre.

Du kan ikke begynde at kysse fra bay-floundering. Til dette skal du forberede en partner. For eksempel kram, slag dit hår, hvisk behagelige ord i dit øre. Fysisk kontakt før kysset bør også bringe glæde til den elskede. Så skal du kysse. Passionært eller forsigtigt at gøre det, vil situationen bestemme for dig.

stadier af det franske kys
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Stadier af det franske kys

Først skal du slappe af begge kysse. I et nervøst miljø sker der intet. Og for det andet skal begge partnere ønske dette. Og så kommer dine sprog til spil. Men lad være med at angribe hinanden. Et sådant kys bør fortsætte. I et så intimt øjeblik bør pigen være i overensstemmelse, og fyren skal holde sit vilde ønske tilbage. Det er ikke nødvendigt at åbne munden bred og uddybe tungen for at bevise dine evner.

Stær salivation er uacceptabel for et kys i vzasos. Selvfølgelig kan du argumentere for dette med ordene “min mund løber fra dig.” Men i denne situation vil det kun vende din partner væk, og du vil aldrig se ham igen. Så kontroller din spyt, så kysset ikke forårsager afsky.

Lad os nu gå i berøring med læberne. Først skal du bringe dine læber tættere på din partners læber. Så åbner vi dem, som det er gjort i det sædvanlige klassiske kys. Alt er lavet langsomt, forsigtigt og seksuelt. Så kan du bruge sproget. Men kun en lille smule. Du kan forsigtigt slikke din partners læber, som om du antyder på en efterfølger. Sprog bør væves langsomt, seksuelt og behageligt for både at kysse.

Tryk på partnerens tunge med spidsen af ​​din tunge og blæk forsigtigt den. Du kan røre de cirkulære bevægelser eller frem og tilbage. Når dine tunger begynder at bevæge sig i synkronisering, vil du føle trykspring og sødme spredt gennem venerne. Tungenes bevægelse skal fortsættes i den elskede eller elskendes mund. Smid dine kinder, tunge, læber. Sprog skal være bløde og afslappede, ligesom læber. Progressive sprogbevægelser vil sandsynligvis betyde seksuel lyst. Så hvis kyset er din for første gang, gør det ikke. En partner kan være bange for en så hurtig udvikling af begivenheder.

Kysdygtigheden afhænger helt af din fantasi. I et fransk kys kan du få lov til at gøre det, du vil have med sproget. Mange kan lide det, når tungen suges eller bides, andre som blid, let håndgribelig berøring. Altid nødt til at overveje hinandens ønsker.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Gentag ikke andres fejl!

Nu vil vi give eksempler på de mest almindelige fejl i et kys. Prøv at undgå dem, og du er anerkendt som mesteren i det franske kys.

 1. Den vigtigste fejl i det franske kys – i intet tilfælde kan du lægge tungen dybt ind i din partners mund! Han har måske ikke nok luft, og du vil ikke have sådan et romantisk øjeblik til at ende i døden?
 2. Det er nødvendigt at undgå at “tinde” mundens tunge. Chaotiske bevægelser vil ikke give nogen fornøjelse, men kun bevise din uerfarenhed. Vil du have det?
 3. Overskrid ikke tiden på det franske kys. Den gennemsnitlige kyss varer fra 20 sekunder til 3 minutter. Du behøver ikke at indstille dine egne optegnelser, du skal nyde et kys.
 4. Kysens ende bør ikke være skarp og uventet. Kysset skal være færdigt langsomt, romantisk og uden pludselige bevægelser. Også i sidste ende kan du holde din partners læber med dine læber, så søde smug dem og smil.

før kysset

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvordan skal en pige og en fyr opføre sig?

Dejlige piger, det er lige nu, når du skal være beskeden stille. Endelig giv det stærke kønsinitiativ. Tiden for dine aktive handlinger kommer op lidt senere. I mellemtiden angriber gutterne. Det er dog mærkeligt, at selv i vores tid er piger stadig prydet med beskedenhed.

Hvis pigen stadig ikke kan vente med at kærtegne sin partner, så kan du let bide fyrens tunge eller omvendt forsigtigt holde det på dit eget sprog. Normalt kommer fra disse fyre til fuld glæde. Forresten, hvis du lukker øjnene, bliver fornemmelserne meget stærkere. Og så vil dit stønn yderligere styrke mandens ønske om at kysse dig ad infinitum. Og ja, da gutterne ikke er for multi-lyd, falder det franske kyss stemme på pigens skrøbelige skuldre. Din stønn og tilbagemelding vil kun antænde ønske.

Gutter kan ikke lide, når en pige ryger. Især ingen fyr vil ikke tolerere lugten af ​​tobak på et kys i vzasos. Dette skal tages i betragtning og huskes. Hvis du ryger, skal du afholde eller tygge meget mint tyggegummi, vask dem med infusion fra løvbladet. Og selv det hjælper ikke helt med at bryde den ubehagelige lugt af cigaretter. Pigen i sig selv er en skrøbelig, ren, ømt væsen. Disse piger vil have et ønske om at kysse. Hvis en fyr vil føle smagen af ​​tobak, kan han bare slikke askebægeret.

Lad os nu tale om gutternes adfærd. Det stærke køn på vores planet må være mere afgørende end pigerne helt sikkert! Partneren bør aldrig gætte, at i går, du ikke engang havde hørt om en sådan kærtegn som et kys forgæves. Du skal være sikker på dine handlinger og i din sejr. Men bortset fra det franske kyss usikkerhed er der en anden fjende – det er kunstig. Ved et kys på ethvert tidspunkt er det umuligt at gå i cykler i nogen regler. Alt skal komme fra en gensidig lyst og en sjæl. Der er ikke noget værre end en fyr, der forsøger at huske, hvordan man gør dette under et kys. På sådanne tidspunkter bør man give sig til sine egne fornemmelser og ønsker. Og så vil alt sikkert vise sig.
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Er det muligt at kysse uden tungen?

Du lærte om det klassiske franske kys. Men der er også en anden type kys – uden sprog. Unge mennesker tror, ​​at dette bare er sjovt, og det er umuligt at få rigtig glæde af det. Men det er ikke sådan. En sugning uden tungen er omkredsen af ​​en partneres læber, deres bidende, til hvem de kan lide. Og tro mig, det giver ikke mindre glæde til kisseren. Hvor mange mennesker på planeten, så mange meninger. Så ikke henvise til nogle “sandfærdige” kilder og sige, at et kys kun kan være med tungen.

Med et fransk kys uden tunger forbliver handlingsplanen den samme som i det klassiske franske kys. Kun i dette tilfælde behøver du ikke at forbinde sproget. Kyss hinanden med dine læber. Og de skal igen være bløde, afslappede, blide og behagelige. Resten er den samme som beskrevet ovenfor. Evnen til at kysse uden tungen er det første skridt på vejen til lange, lidenskabelige og sexede voksne kys.

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Nyttige tips til at kysse

 1. Det skal altid huskes, at et kys skal være behageligt og romantisk, og ikke for langt og plagsomt. 
 2. Et fransk kys er ikke en nem opgave. Det er muligt, at du efter første gang ikke får den rette fornøjelse. Og det er normalt. Som de siger, skal du smage det. Bare rolig, nyd den næste gang. Og verdens videnskabsfolk siger, at kun mennesker mellem 25 og 30 år er i stand til virkelig at sætte pris på hele kissens charme.
 3. Det mest behagelige kys er et kys med en elsket. Selv hvis han ikke er en proffs i denne forretning, vil du føle hans ønske og flyve væk til himlen.
 4. Det franske kys har mange fjender: løg, hvidløg, hvidløg, alkohol, cigaretter og endda en løbende næse.
 5. Hvis du er syg med en forkølelse og stadig ikke kan få det godt – kys! Ja, mange vil blive bange af overførte bakterier, men forskere har længe bevist, at folk, der ofte kysser med elskere, ikke er mindre tilbøjelige til at få forkølelser.

Hvis du læser denne artikel, så nu er du klar til at opleve fornøjelsen af ​​et kys i vzasos. Sæt derfor ikke mere på internettet – løbe for at anvende de erhvervede færdigheder i det virkelige liv. Dette er den sande fornøjelse, som naturen har givet os. Kys på sundheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 79 =