Mand egoisme: hvordan man håndterer det?

hvordan man skal håndtere mandlig egoisme

De siger, at kvinder for det meste er berygtede egoister, kun drømmer om, at mænd vil opfylde alle deres ønsker og luner. Og det uheldige stærke køn er tvunget til at benægte sig alt for at behage den svage halvdel af menneskeheden. Komplet nonsens. Nej, vi har ikke noget imod at se både Hottabych og den ædle ridder på samme tid. Det er kun i de fleste mænd, sådanne kvaliteter er kun til stede i candy-buket perioden for forholdet. Og så husker de sig selv, deres elskede, og begynder at værne om deres eget ego. Vi er tabte, ikke forstå, hvad der skete, og hvor den opmærksomme og opmærksomme mand er gået. Og vi ved ikke, hvad de skal gøre og hvordan man skal håndtere mandlig egoisme. Og er det muligt at kæmpe med ham overhovedet? Og hvis det er muligt, hvordan?

Hvad er udtrykket af traditionel mandlig egoisme

Faktisk er egoisme en ejendom der er forbundet med næsten alle mennesker. Uden det ville vi ikke forsøge at gøre vores liv bedre og ikke forsøge at udvikle os selv. Mandlige og kvindelige egoisme i normale doser kan godt betragtes som livets motor. Han undertrykker normalt ikke andre, og til tider sker det til tider for godt. Men hvis vi begynder at tænke primært for os selv, ikke særligt i betragtning af de andre – er det ikke helt korrekt at tale om deres gode. Jeg må sige, at hos kvinder er et sådant hypertrophied ego klart udtrykt meget mindre hyppigt end hos mænd.

Mand ego er allestedsnærværende. Og showet i sig selv er, hvad du ønsker. De er vores dyrebare ægtemænd formår at skamløst ligge på sofaen, når lathered kone støvsugere, vasker, renser og tilbereder middag på samme tid. Tja, hvorfor ikke? – Efter rengøring og stryapane – en opgave kvinder, selv om det pløjer på arbejde ikke mindre end de troende. Træt? Hendes problemer. Ikke mænds business – at skrælle kartofler eller rene gulve …

Og hvis selv de troende og renser kartofler eller vasker gulvet, vil mandlig egoisme i det manifestere sig i noget andet. Nå, hvem blandt os ved ikke, hvad det betyder at knuse rundt med en repræsentant for det stærkere køn, der følte en form for ubehag! Den der ikke kender dette kan betragtes som en heldig kvinde. Få mænd er bekymret over deres egne sundhedsmæssige problemer. Selvom de ikke bliver hysteriske og får læger med det mindste ubehag, klatrer de op i sengen og whine og kræver øget opmærksomhed. Og så glem alt og gå med en smertet finger en lidende, som en skriftlig torba!

Der er en opfattelse, at mænd skammer sig for at indrømme, at de er syge. Ligegyldigt hvordan det er! Når en mand anser sig for at være centrum for universet, er han i stand til ikke blot at lave en svag kulde, men også at lade som om han er syg. Skal jeg hurtigt køre et søm, tage ud af skraldet eller bringe tunge tasker hjem? Åh, han er så uvel, så uvel! Sandsynligvis er dette noget meget alvorligt … Vi skal snarest gå til lægen! Og det vil gå, og vil få Aesculapius med sine krav på kolik i maven, rygsmerter og generel svaghed. Og for at kræve sygeorlov skal man i mindst et par dage glide ind i arbejdet.

Du sparer penge på strømpebukser og makeup, men han køber roligt toiletpapir og diner i en billig institution. Du ligger med en høj temperatur, og tøver ikke med at fiske, fodbold eller en sauna med venner. Du er ekstremt travlt med at tale på internettet med en kunde eller kunde, og han klør over hans øre og kræver at opvarme middagen. Du er udmattet for dagen, og du vil endelig falde og falde i søvn, og han tænder tv’et med fuld lydstyrke.

Velkendt? Og ikke længere overraskelser? Alt er korrekt. Fordi disse tegn på mandlig egoisme er så almindelige, at mange af os plejer at betragte dem som en iboende egenskab af en menneskes natur. Og et sted er det endda sandt. Lad os se, hvor han kom fra, denne mandlige egoisme.

mandlig egoisme

Oprindelsen af ​​mandlig egoisme

Den menneskelige halvdel af menneskeheden har længe betragtet sig som vigtigere end det svagere køn. Og slet ikke fordi kvinder er førsteklasses væsener, der er beregnet til at yde alle slags tjenester til det stærkere køn. Bare chancen for overlevelse hos mænd var mindre. De døde på jagt og i kampe, kæmpede i dueller og risikede generelt hovedet, og tabte ofte det. Ambitioner om det stærkere køn kombineret med den rastløse adrenalin skabte fremragende forudsætninger for at forkorte deres liv.

Og kvinder før uden en mand måtte være stramme. Han var en brødvinder, en tjener, en forsvarer, og far til børn, til sidst. Men dem, disse potentielle fædre af børn og brødvindere, kom ingenting tilbage fra slagmarken! Så jeg var nødt til at tage fat på den første, der blev fanget for at beskytte mig som et øje i mit øje og behage alt! Ellers vil han løbe til en god, problemfri og underdanig pige.

Særlig veneration af det stærke køn begyndte at nyde efter store krige. Kampe tog hele armada af mænds liv. Kun en lille del af krigerne returnerede hjem uharmede. Det var overflødigt at sige, at hver af dem var værd i guld? Og hver af dem forstod dette og begyndte gradvist at føle sig valgt. Denne karaktertræk blev dyrket og arvet.

Tid gik, stærkere sex kom, men holdningen til ham på mange måder forblev den samme. Af drengene rejste de ofte soldater og toilere, men lærte dem samtidig, at kvinder er lavere ordens væsener. De bør bruges som et middel til videreførelse af familien og arrangementet af livet. En sådan meget ubehagelig tilgang til os til svagere køn i nogle familier eksisterer hidtil. Forældre næsten fra bleen udvikler et mandligt ego i barnet og uddanner ham i en ånd af “kvinder skylder mig”.

For det første er en sådan debitor en mor, der udfører sin pligt til sin elskede søn. Hun skynder sig rundt i huset og giver ham en skjorte, strømper, tøfler. Forbereder og sletter uanset sygdommen. Bliver skør, hvis afkomene nyser. Hun går i seng klokken tre om morgenen og hopper op klokken seks om morgenen for at lave mad til en allerede voksen dreng til morgenmad. Denne opførsel af moderen og former i drengens holdning til resten af ​​det retfærdige køn. Han vokser op med overbevisningen om, at kvinder ikke bliver trætte, ikke bliver syge, ikke har brug for hjælp omkring huset og generelt skal sørge for et stærkt sex. Og sådan en mand må ikke være spædbarn og svag. Men han vil først og fremmest tilfredsstille sine ønsker.

Egoister bliver ikke kun ved at drukne i mødreomsorgssønner, men også børn fra dårligt stillede familier. I et hus, hvor barnet ikke bliver opmærksom, har han intet at gøre, men tænker først og fremmest om sig selv. Ellers kan du bare blive sulten. Princippet “først for dig selv” er fast fast i sindet og gør en person handling i overensstemmelse med ham næsten resten af ​​sit liv. Selvom hun bliver komfortabel. Hvad angår forsømmelsen af ​​kvinders behov, er det her helt naturligt. En mand tog alligevel op en gade, og hun dyrker som regel kvæget af det svagere køn.

I et ord er mandlig egoisme betinget af opdragelse og karakter af social udvikling. Derfor betragter mange mennesker ham positivt.

Og hvem af os placeringen af ​​hustru “du er nødt til at tage sig af mig” synes ikke forkert. Og hvad er der galt med det? Ligeledes opførte han far, bror, onkel på en trappe og en nabo. De, der ikke kunne lide eksemplet med sin far, onkel og en nabo, ikke ønsker at bære at se på sin mands narrestreger, nervøs, fornærmet, skandale og surmule. Og hvordan man kan være i denne sag? Hvordan skal man behandle med mandlige ego?

mandlige og kvindelige egoisme

Veje til bekæmpelse af mandlig egoisme

Vores mænds egoisme har en funktion. Det manifesterer sig kun i al sin herlighed, når vi begynder at opføre sig som omsorgsfulde mødre og er overdrevent afhængige af denne rolle. Nå, hvorfor skal ikke en mand udnytte dette? Han er bevogtet, tanteret, omkring ham danse og ikke tvunget til at gøre, hvad du ikke ønsker. En sjælden repræsentant for det stærkere køn vil modsætte sig denne situation og begynder at omhyggeligvis omgøre sin mor og forsøge at gøre livet lettere for hende. Nå, hvis en kvinde er klar til manglende opmærksomhed fra sin mand, så vær den også. Måske forstår hun hendes instinkt af moderskab. Og hvis ikke – så skal det tage højde for denne egenskab af mandlig egoisme og forsøge at vække i en trofast ansvarsfølelse for familien.

Med andre ord, for at de udvalgtes ikke at blive en selvcentreret egoist, må man bede mindre for sin person. Husk at vi også har brug for opmærksomhed og pleje og bliver til tider en naiv, der kræver tilsyn og pleje af pigen. Selvfølgelig kan hver eneste af os selvfølgelig ikke lide det her. I dag er vi selvstændige, uafhængige, selvforsynende, endelig! Men hvis en kvinde er gift, skal den ikke udnyttes på den mest insolente måde! Derfor vil vi i det mindste lidt skuespillerinder, der regelmæssigt viser hjælpeløshed og forvirring i nogle situationer.

Kør ikke negle og træk tunge poser fra butikken. Vi kan ikke gøre det. Det er ikke nødvendigt, at falde fra træthed, strække en dyr skjorte om morgenen, når han ser fodbold. Lad ham klappe sig selv. Bring ham ikke hjemmesko og tjen rene sokker. Han er ikke længere et barn og bør vide, hvor alt ligger. Nej, pas på sin mand selvfølgelig. Men gå ikke til ekstremer, og pas på din egen trøst. Til sidst, konen – ikke en service bureau, men en favorit kvinde. Og hun længes også efter omhyggelig behandling af sig selv.

“Ja!” – Nogen vil sige – “Men hvis jeg ikke rammer muren med et negle, vil hyljen på badeværelset ikke blive vist! Og hvordan kan jeg ikke bære en taske, hvis jeg ruller i en bold? ” Ingen vil dø af, at badeværelset ikke ser hylde op. Og fordi der vil være stegte æg til middag. Ubehageligt? Nå så negle et negle op til en nabo. Og spørg ham eller nogen velkendt mand at hjælpe med at bære tunge poser. Lad de troende bekymre sig og tænke endelig hvad er hans familiefunktioner – i hærdning på sofaen eller noget andet?

I princippet er et særligt drama, at en mand ligger på sofaen, mens vi skynder os med moppen og vasker op, nej. Hvis han arbejder hårdt, prøver han sit bedste for at give en familie. Der er ikke noget, selv når de troende kommer til at dø af en snitfinger. Og selv når han køber sin yndlings ting, glemmer at hans kone ikke har strømpebukser. Helt ærligt, vi er også i stand til sådanne antics. Og ikke meget i dette tilfælde fra deres halvdele er forskellige. Det er ret uskyldige manifestationer af det mandlige ego, som mange tager for givet.

Men når de troende absolut ikke bryr sig om, hvad der sker med hans kone, når han slet ikke er interesseret i hendes behov og børns behov, når han kun har travlt med sig selv, er alt meget værre. Med sådanne komplette egoister er det bedre at have noget overhovedet ikke. Fordi der ikke er nogen måde at genskabe dem på. Og hvis du har formået at kontakte en sådan type, forbliver det enten at knytte dine tænder eller at tolerere det eller uden for meget tøven, uden at fortryde rive op forholdet. Fordi de aldrig vil være lykkelige.

Vi råder dig til at læse: Komplimenter til mandelisten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =