Hvorfor kalder fyren ikke? Hvad gik der galt?

hvorfor fyren ikke ringer

Indhold:

  • Hvis fyren ikke ringer
  • Hvorfor kalder fyren ikke
  • Hvis fyren ikke ringer i lang tid

I går var alt fint. Du gik hele natten til morgenen, holdt hænder, kiggede i hinandens øjne i lang tid, kysset til selvglemsel … Og nu er alt tabt! Eller måske kyssede de ikke bare, men det kom til sex. Og du står over for problemet: hvad hvis fyren ikke ringer? Du finder ikke et sted at vente, og hver gang en mobiltelefon ringer, tag det med håb; men det er ikke ham igen. Og du har ingen idé om, hvad du skal gøre, og ved ikke, om du skal ringe eller skrive til ham, eller det vil se påtrængende.

Det er en velkendt historie, ikke? I denne situation viste næsten enhver pige sig. Hvorfor kalder en fyr ikke efter en dato, selv om han ikke havde sex? Og måske er det hele problemet? Sommetider er rendezvous den første, og undertiden den femte, tiende, tyvende. Det er væk, og alt uden at forklare noget, og hun er forelsket, hun venter, håber, lidelse … beslutter at ringe eller skrive den første fyr, og han vendte ikke tilbage opkald. Resultatet vil være en søvnløs nat, våd med tårer pude og længsel, længsel, længsel … Han er ude af kærlighed, eller han ikke kunne lide!

Og begynder de fattige forhold i hans sind hvert minut af mødet, begynder på udkig efter grunde til hans opførsel i deres egne handlinger, tænker, at det er – på grund af et skænderi eller dårlig sex, sorterer ud måder at opfylde … At se det er umuligt, årsagerne er, pigen eller den voksende utilfredshed og selvværd falder kraftigt, eller der er en irritation i forhold til alle slags maskulin. I mellemtiden er mulighederne for hvorfor fyren holdt op med at ringe, måske nogle få.

hvorfor kalder fyren ikke

Hvis fyren ikke ringer

Når en fyr ikke ringer efter et par dage, skal du ikke give hurtige konklusioner, som du ikke er sympatisk over for ham. Faktisk var mødet ikke dårligt, og han kan lide dig meget. Men en mand er en travl mand, og i almindelighed er de et sådant folk, for hvem først og fremmest arbejder og derefter personligt liv. Så skriv bare en pige han kan lide, han kan ikke vente, før han har tid til dette.

Vi kvinder er svært at forstå. Vi mener oprigtigt, at en elsket er frem for alt, og vi ønsker at møde ham med den mindste mulighed. Af den måde er det på grund af denne funktion, at vi kræver sex i begyndelsen af ​​relationer og er i stand til at vække store grusomheder fra små problemer. Imidlertid er logikken i en stærk halvdel af menneskeheden noget anderledes, og hvis fyren ikke har ringet, har han gjort forretninger i flere dage, er han sikker på, at der ikke er sket noget forfærdeligt. Trods alt løser han alvorlige spørgsmål!

Det viser sig i dette tilfælde, at en pige på udkig efter en mand venter på et opkald dagen efter mødet, ønsker at opnå, er ikke en mandlig handling fra ham. Fordi diskussionen af ​​gårsdagens begivenheder som denne: “Åh, hvor jeg var med dig i går, godt, vi havde en stor tid, lad os helt sikkert mødes igen,” og så videre i samme ånd – det er en manifestation af kvindelig psykologi. Det er os, kvinder, efter nogle betydelige eller endda mindre begivenheder, skynder vi straks at diskutere alle hans detaljer med en kæreste. Mænd er forskellige. De kan ikke lide at være ærlige, tale om deres oplevelser og kalde trivia.

Selvfølgelig tænker en pige, der godt kunne lide den unge mand, anderledes. Hun har brug for anerkendelse af hendes behov for denne unge mand, hendes nærhed og eksklusivitet. Derfor, hvis fyren ikke ringede efter en dato, sex eller skænderi bekymrer den unge dame, finder ingen plads og mener, at der er noget galt med hende. Hun febrilsk pawing på hans sind, ofte imaginære, svagheder, ser på sig selv i spejlet, trækker veninder og telefonen, tænker, om ikke at skrive den fyr først. Endelig beslutter, endelig og kommer op med nogle trivielle grunde, opkald SMS … Og der – enten tavshed eller et kort og tørt svar: “Jeg har travlt. Så skal vi tale. “Nå har han travlt, travlt! Ikke indtil nu!

Konklusion: Den unge mand er nedsænket i arbejdet, og han er virkelig ikke op til dig nu. Selvom det handler om sex, kan du give det til ham. Derfor, hvis du ikke er ligeglad med det, skal du være tålmodig og vente. Ring, vil ikke gå overalt! Nå, hvis han ikke ringer tilbage, så er det så. Du er ikke en femten år gammel dame for at blive skør på grund af enhver mand, der ikke har lagt mærke til dig.

Hvorfor kalder fyren ikke

Svaret på den plagefulde unge dame spørgsmålet om hvorfor fyren ikke ringer, der kan være tvivl om nødvendigheden af ​​dette opkald. Disse tvivl kan forholde sig både til, hvor meget han kan lide pigen, og om han er velegnet til hende. En ung mand har bare brug for tid til at afklare sine følelser.

Mænd, trods det faktum, at de udadtil kan se selvtillid til sig selv, er det ofte i sjælen ubeslutsom og sårbar. Sådanne unge med lavt selvværd tror, ​​at de er uværdige for en bestemt pige, og de begynder at skygge hende på trods af den varme sympati. Hvis en fyr kalder meget sjældent eller slet ikke gør det, kan han henvise til denne type mænd. Efter at have besluttet en gang for at invitere en smuk pige til en dato og have kommunikeret med hende, blev han tankevækkende – og har han brug for hende? Og at have trukket en konklusion, der ikke er nødvendig, forsvinder. Ofte har sådanne mænd også frygt for sex med en attraktiv kvinde, fordi de er meget usikre.

Mærkeligt nok, men en sådan karakter kan også være meget modig i udseende, yderst attraktive eksternt unge. Bag en imponerende syne kan en skjult og ubeslutsom person, der er ivrig efter det svagere køn, skjule sig. Hvis en fyr sjældent ringer, kan han bare være den slags karakter. En ung mand af denne art er simpelthen bange for at fornærme den ideelle pige, der ser ud til ham ved hans importunity. Faktisk kan han virkelig godt lide ham, han tillader selv hende, og gudinderne, som det er kendt, er utilgængelige for den gennemsnitlige person.

Nå og endelig svaret på spørgsmålet om hvorfor en fyr ikke kan ringe eller skrive først efter en dato, kan være hans ønske om at demonstrere sin uafhængighed. Så vores samfund er organiseret – afhængighed af en anden person betragtes som svaghed i ham. Det er “puffed” vores elskere i pigen til ører af gutterne, kæmper for at vise hende, at de ikke ødelægger noget. Herunder hun. Det er en trist ting at indrømme, men din herre kan være den slags person.

Hvis du opdager din unge mand den mindste antydning af tilstedeværelsen i karakteren af ​​en bestemt træk er nævnt ovenfor, derfor, er det tvivlsomt, at han vil være i stand til at ringe eller e-mail først. I dette tilfælde vil han kun være glad, hvis du kan tage initiativet, og du vil kontakte ham.

hvis fyren ikke ringer

Hvis fyren ikke ringer i lang tid

Denne indstilling er den bedrøveste. Fyren svarer ikke på opkaldene og ringer ikke, fordi han ikke kunne lide pigen. I dette tilfælde er naturligvis flere forbindelser umulige. Fra udgangspunktet for pigens udmattede forventning er hans stilhed ikke berettiget. Især hvis fyren ikke ringer efter sex eller skænderi. Nå, du kan ringe, skrive eller sige et par ord! Alligevel er hun ikke en narre, og straks forstod, at han bare kaldte ud af høflighed og ikke havde håbet på en fortsættelse af forholdet. Og ærlighed, respekt for hinanden er ikke blevet annulleret endnu. Og så en sådan stilhed, som om i vand er sunket. Og hvordan man opfører sig her? Skal jeg ringe til den første fyr for at finde ud af forholdet til slutningen?

Selvfølgelig, at ringe til sit telefonnummer og sige fast at intet kommer fra dem, det ser ud til at være let. En sjælden ung mand vil dog beslutte sig for en sådan handling. Som vi allerede nævnt ovenfor, synes mange mænd kun stærke og selvsikker, men løber ikke fra temmelig enkle problemer. Dog er pigerne også bekymrede. Siger vi ofte direkte på panden til en kæreste, som han ikke kan lide os? Næppe … Vi forsøger enten at undgå det direkte svar, hvis kæresten bliver for påtrængende eller endda glemme ham. Men en person lider sandsynligvis også af at vente.

Skal jeg ringe eller skrive den første fyr? For ikke at udtømme dig selv med det ukendte og ikke at spilde dine nerver, kan du selvfølgelig. Især er det muligt at gøre dette, hvis det er et spørgsmål om de forhold, der har udviklet sig efter flere møder. Når alt kommer til alt, hvis han allerede har udpeget mere end ét møde, viser det sig, at du tiltrak ham til noget! Og nu forsvandt den unge mand pludselig. Måske er der sket noget med ham, og du ved det ikke. I dette tilfælde er spørgsmålet om hvad man skal gøre, hvis fyren ikke ringer, løst uden stor stress – flere møder giver pigen ret til at spørge sin skæbne i det mindste om venlige rettigheder.

Jeg må sige, at selv når fyren ikke ringede efter sex, hænger problemet også ikke i luften. Til sidst var der en intim tilhørsforhold mellem en ung mand og en pige, og nu er de slet ikke helt fremmede! Kan jeg ringe til den fyr du betroede din krop med først? Du kan. Selvom hun opfører sig høfligt efter sex. Selvom selvfølgelig for mange fyre svarer sådanne situationer til en vandretur i gymnastiksalen, og de forstår virkelig ikke hvorfor kvinder efter sex “tager afsted”.

Ja, og at sådan en forfærdelig ting kan ske med dig efter et sådant opkald? Nå, han vil tænke på dig, at du er for insisterende. Så det er ikke bare det, men at afklare forholdet. Og du vil nok ikke ligeglad mindre, hvad en mand, der er så mishandlet eller ligeglad, tænker. Det værste, hvis det bare forsvinder – så er du nødt til at acceptere dette ukendt og lære at leve med det.

Det sker, at forholdet afbrydes efter et skænderi. I dette tilfælde er en ung mand nok bare meget såret på dig. Du kan være bange for, hvis han har besluttet at bryde med dig, men det kan kun klargøres i en personlig samtale, som er bedre planlagt, når der er en vis tid efter kampen. Du skal begge tage lidt vejret, og dette vil gavne dit forhold.

Nogle gange, hvis en fyr ikke ringer i lang tid, og så viser han sig, vil han bare ikke tabe pigen helt. Mens han mødes med den unge dame, har han ikke til hensigt – måske har han en anden eller simpelthen ikke nok tid til det personlige liv. Men i princippet kan han lide ham, og måske engang en ung mand vil forsøge at udvikle relationer. I mellemtiden vil du ikke miste pigen helt. Det lyder naturligvis mærkeligt, og i dette tilfælde er valget allerede med dig – at acceptere sådanne omstændigheder eller gå videre.

Kort sagt, kan grunden til, at den fyr ikke kalde og ikke besvare opkaldene, være masse, og ikke alle af dem vedrører manglerne i køn, stridigheder, eller noget sådant. I dette tilfælde skal pigen huske en ting: hun er en selvværdig person, hvis liv ikke afhænger af opkaldet, faktisk en outsider. Desuden opfører unge sig ofte uforudsigeligt og kan bevidst modstå en pause før et opkald for at varme pigens følelser op. Dette er på en eller anden måde mandlig manipulation, med hjælp som repræsentanter for det stærkere sex forsøger at forelske sig i denne eller den pågældende person. Skal de bukke under?

Tag dig selv med noget interessant, få distraheret og glem alt om opkaldet i et stykke tid. I sidste ende er en person født af glæde og lykke, og ikke for lidelse og venter på at nogen skal ringe til nogen efter en dato eller en kamp. Nå, hvis opkaldet endelig kommer, endelig … Lad være med at lade ud, hvor meget han er efterlængt. Når alt kommer til alt er du også en travl person, og du har ikke tid til at spilde din energi på alle slags nonsens. Held og lykke til dig, og lad de passive mænd på din vej være så lille som muligt!

Vi råder dig til at læse: hvis en mand er fornærmet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =