Hvordan opfører sig en mand i kærlighed med en dame i sit hjerte?

hvordan en mand i kærlighed opfører sig

Indhold:

 • Tegn på kærlighed hos mænd
 • Sådan genkender du et koldt hjerte

På et bestemt tidspunkt i forholdet ønsker hver kvinde virkelig at vide, om hendes valgte har kommet ind i “netværket”, eller er det endnu ikke tid til en mere selvsikker offensiv. Men for at gøre dette er det ikke så nemt. Hver kvinde fortæller før eller senere hvordan kærligheden opfører sig, hvilke tegn på kærlighed eksisterer og generelt – kan det på en eller anden måde forstås?

Hvis du er meget opmærksom, kan du læse i hans øjne, vurdere ved gerninger eller talte tal. Selv om en kærlig mand kan opføre sig meget ukonventionelt, er han trods alt en individuel person med sine følelser og holdninger til relationer. Under alle omstændigheder kan alle kærlige mænd opdeles i dem, der elsker, og dem der forsøger at skjule deres følelser for kvinden.

hvordan en kærlighed opfører sig

Tegn på kærlighed hos mænd

 1. Vær opmærksom på hans opførsel, og du vil helt sikkert lægge mærke til noget akavet og forvirring. Selvfølgelig har manden endnu ikke haft tid til at vænne sig til de første manifestationer af voldsomme følelser inde i ham, så han er forvirret. Alle mænd er stolte af at kunne klare sig selv og skjule deres følelser, men alting viser sig omvendt. Kun en stærk mand kan tilstå sine følelser. Over tid, vil han gøre det, men først det begynder at gøre undskyldninger, er der forblændet af din charme og elegance, det glimt i hans øjne, og han kan næsten ikke tænke på at være sammen med en sådan skønhed. Uanset hvad, adfærd vil stadig udstede det, og du kan ikke gå glip af det, hvis det virkelig interesserer dig.
 2. Nogle gange kan din valgte engang virke brazen nok og endda narcissistisk, og hans adfærd vil ligner den af ​​en tykhudet næsehorn. Men sørg for, at denne adfærd er helt logisk, fordi den i din nærhed ikke efterlader usikkerhed og angreb af skygge. Og denne “maske” er blot et forsøg på at skjule ægte følelser fra dig. Manden forsøger at opføre sig så frækt som muligt for at vise, at han angiveligt er helt fri og selvsikker. Han kan ikke gøre noget med sig selv, sådan er den maskulinitet.
 3. Et andet vigtigt tegn på at blive forelsket i en mand kan betragtes som overdreven udholdenhed. Han begynder at være meget opmærksom på din person. Og det sker, fordi han instinktivt har et ønske om at erobre dig. Udholdenhed kan udtrykkes på forskellige måder: Det kan være en invitation til en restaurant eller en cafe, en tur eller en biograf, med venner på en fest. Du kan være sikker på, at bag en sådan overraskelse “ligger” en subtil strategi og dyb planlægning, og vigtigst af alt – frygten for at blive afvist. Hvis du virkelig vil være sammen med denne mand og forsøge at bygge sammen med ham et ægte forhold, så kan du sikkert tage sin udholdenhed.
 4. Mænd, der er vant til at skjule deres følelser, kan udholdenhed manifestere sig i form af aggression, det vil sige, hans adfærd vil nogle gange have en aggressiv tone. Årsagen til dette – manglende evne til at klare deres følelser, så med al sin magt vil han forsøge at vise dig, at du er uværdig over hvad han oplever. Nogle gange er der også tilfælde, hvor stikkende vittigheder og “vittigheder” kan “showered” på den elskede adresse. Men reagerer ikke på nogen måde malignt på dem – du interesserede ham dybt og seriøst.
 5. Hvorfor er han altid der og du føler sit blik på dig selv? Han ledsager dig overalt, bliver forhørt, hvornår og hvor gik du, er interesseret i dine planer? Ja, ja, du er på vej til hele erobringen af ​​hans hjerte! Og vær ikke opmærksom på, at han altid siger, at din person ikke er interesseret i ham overhovedet – det er bare en måde at beskytte.
 6. Til tegn på mandlig kærlighed kan tilskrives og selvpræsentation. Han taler altid meget om sig selv, taler om “udnyttelser” begået i hans faglige og personlige liv, hans resultater i sport, arbejde og så videre. For ham spiller en afgørende rolle, hvad vil du tænke på ham. Og han vil have, at dette er den bedste mening. Han drømmer i dine øjne om at være en “cool hero” og “superman”.
 7. En meget behagelig manifestation af kærlighed fra hanen er omsorgsfuld, et ønske om at hjælpe dig. Det siger meget om ham, som en person, om hans værdier og begreber i livet. Han vil forsøge at være nyttig, gøre en stor indsats for bare at gøre det behagelige, “passer” til nogen af ​​dine vanskeligheder og løse dem. For ham er det æresligt. Og selvom han refererer til den type mænd, der forsøger at skjule deres følelser, vil han stadig være der og hjælpe dig, kun med en smule ironi i hans handlinger.
 8. For at forstå, hvordan en kærlig mand opfører sig, er det nok at være opmærksom på hans ligegyldighed for dig, det vil sige jalousi begynder at dukke op. Hvor er manden forelsket og uden jalousi? Han vil ikke tolerere rivaler, der cirkler rundt i hjertet af hans hjerte. Og der vil være jalousi i selvsikkerhed og aggression. Følelsen af ​​jalousi er destruktiv, det ser ud til at spise sjælen indefra, så fyren kan endda undgå dig et stykke tid. Han gør det for at reducere sine bekymringer og følelser. Der er mænd, der dygtigt skjuler jalousi, er i nærheden, men bag din ryg af konkurrenter er der et sammenbrud. Og det mest interessante er, at du ikke engang vil bemærke det. Husk at jalousi hos mænd er en afspejling af hans svaghed og sårbarhed, så en intelligent mand vil ikke vise det.
 9. Det er også vigtigt, at en fyr, der er forelsket, altid er interesseret i dig og dine tanker, så han overvåger omhyggeligt hvert eneste ord af din, selv det, som du ikke lægger stor vægt på. Han forsøger at lære dig at kende bedre, for at afgøre, hvad der giver dig glæde, og fra hvad du er ked af. Han kan undertiden stille meget dumme spørgsmål, men i hovedet har han allerede en hel struktur af, hvordan man undertrykker dig og hvad man skal gøre.
 10. En mand i kærlighed, uanset hvor optrådt dame af hans hjerte, altid at se på hendes handlinger med beundring, det tager sine mangler, bevæges af fejltrin og kejtethed. Det betyder, at han værdsætter alle aspekter af hans valgte.
 11. Hvis du virkelig kan lide en mand, vil han forsøge at tage de første skridt på vejen til intimitet, intimitet. Det vil ikke være noget trivielt tip – under alle omstændigheder. Han vil forsøge at røre dig umærkeligt for at lugte din lugt. Og hvis du giver ham et kys, så vil han være en fornøjelse for ham. Fyren selv initierer denne slags ømhed.
 12. Og endelig, for at svare på spørgsmålet om hvordan en kærlig fyr opfører sig, bare lyt til ham, de ord, som han siger, være opmærksom på intonation, stemme. Og før eller senere vil du helt sikkert høre en kærlighedserklæring. Det kan lyde selv i den mest usædvanlige form, vær lidt chokerende, men behandl det altid roligt, det er så rart at være elsket, ønsket. Desuden er fyren ikke let givet dette trin. Oprigtig anerkendelse i kærlighed er en stor handling for en mand, fordi mandlig kærlighed er noget anderledes end en kvindes. Lad ham udtrykke det som han kan, og hvis du føler det samme, så vil du forstå en mand i kærlighed uden problemer. Aldrig bryde det og grine ikke, bare vær dig selv og så vil det bære dig i dine arme.

hvordan en kærlig mand opfører sig

Hvordan genkende et koldt hjerte?

Hvor mange vidunderlige følelser vi kan se dagligt, mennesker bliver forelskede og nyder følelser, fornemmelser, men der er mennesker med forskellige synspunkter på livet. En mand kan tvivle på hans følelser, men værre, hvis der ikke er nogen følelser, og han ved det. Her skal en kvinde være yderst forsigtig, du skal genkende falskheden i tide.

 1. Mellem elskere bør der ikke være nogen hemmeligheder eller hemmeligheder, og hvis en person forsøger at skjule noget, så er det værd at tænke to gange om problemet. Ikke uden undtagelse, selvfølgelig, men i de fleste tilfælde bare sådan. Trods alt er hemmeligheder baseret på langvarige synder, som en mand kan gemme i årevis. Der er utvivlsomt hemmelige mennesker, men hvis de kan lide det, skal alt for tidligt eller andet være kendt. Dette råd bør altid bruges omhyggeligt, ikke umiddelbart efter tilståelsen om at lække og forhøre en elsket.
 2. Kærlighed ikke kun med tillid og omsorg, men også med iver, hvis ikke ren forhold til manifestation af jalousi i det mindste nogle gange, kan det siges “næste skridt”, at der ikke er nogen kærlighed. Dette forklares simpelthen: Hvis alle kvinder, der omgiver en mand, er ligeglade med ham, er han ligeglad med dem og er ikke jaloux.
 3. Stiv kritik af hans udvalgte, og undertiden tyranni, forråder en kold, ligeglad person. Selvfølgelig er der ingen følelser. En mand kan endda se bort fra damen, hendes ønsker. Alle de vigtigste beslutninger er bare for ham, og hendes ord betyder ikke noget. En pige kan fungere som et behageligt legetøj, men slet ikke elskede. Og derudover skal man huske, at kritik, vittig og skarp, som et hvepssting, er et tegn på ikke kun et koldt hjerte, men også en løgner-skuespiller.
 4. Den store mængde komplimenter, der ikke har noget at gøre med sandheden, er simpelthen “zamylivanie” ører. En erfaren forfører ved, at damer elsker med deres ører, så hans våben er hans smigrende ord. Vi skal være meget forsigtig med sådanne personer, der allerede er på en første date er spredt i komplimenter og skrig, der faldt ligesom malchishka.Ob oprigtige følelser taler det samme, men kun når at tie om dem ikke mere styrke!

Vi råder dig til at læse: Sådan opfører du på den første date med en mand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 20 =