Hvordan man vinder hjertet af en mand

hvordan man vinder hjertet af en mand

Indhold:

  • Hvordan man tiltrækker mænds opmærksomhed
  • Korrekt kommunikation med en mand, hvis hjerte vi ønsker at erobre

Nå, hvilken slags ung dame drømmer ikke om at møde sin eneste mand, hvem ville elske hende så hele hendes liv kun på hendes hænder og bar Men desværre er vores ønsker og ønsker hos dem, til hvem hjertet er trukket, ikke altid sammenfaldende … Ja, her er han den udvalgt, næsten helt! Men han bemærker ikke noget. Nå, hvad skal man gøre, hvad? Hvordan man vinder hjertet af en mand, hvis han ikke er opmærksom på os? Eller trækker, men ser ikke foran ham mere end en ven eller ven for ham. Hvordan man opfører sig i denne situation? Svaret er en – du bliver nødt til at gøre en indsats! Det vigtigste er ikke at læne sig tilbage og kaste tårer. Vi er på! Og så, hvor godt vil vi ikke have tid til at se tilbage, hvordan hans hjerte vil blive besejret af nogle grymzoi. Undskyld pige … Så lad os komme i gang.

Hvordan man tiltrækker mænds opmærksomhed

Til at begynde med vil vi forsøge at finde ud af, hvor vores elskede arbejder, hvad hans interesser, mål, karakter og hvad tiltrækker det meste af kvinden hos kvinder. Først og fremmest skal vi samle et psykologisk portræt af vores valgte. Og prøv at se på ham fra siden. For et sådant portræt behøver ikke at kende hele værdien af ​​en mand. Det er vigtigt at få en ide om, hvordan vi kan tiltrække det, og ikke for at forstå, hvad fyren kan lide. Piger bliver forelsket, fordi deres indre selv kræver dette. Og når vi er forelskede, er vi imponerede over alt i en person: både positive og negative kvaliteter. Naturligvis, for at forstå, at være i denne tilstand, hvilken god mand og det værre er det næsten umuligt.

Det næste skridt til at erobre mandens hjerte vil være at vælge vejen at møde med fyren. For at han skal kunne bemærke os, skal vi kommunikere. Nå eller i det mindste bare regelmæssigt dukker op på samme sted, hvor den unge mand ofte fejler. Derfor skal vi besøge de samme steder, hvor en venlig ven går. Det kan være nogle klubber, tennisbaner, gymnastiksaler, endelig, bare en park, hvor han går med en hund. Vi skriver til en fitness klub, lærer at spille tennis, starte en hund … Alt, hvad som helst, bare for at blive elsket tættere. Og rart og nyttigt for det samme. Det er samtidig muligt at miste flere kilo.

Vi går videre. Vi fandt et sted, hvor vi kan møde en udvalgt, men han bemærker os ikke stædigt. Hvad skal jeg gøre? Forsøg ikke at være tæt på ham og shuffle forbi ham frem og tilbage. Selvfølgelig vil han bemærke denne form for nedbrydning. Men den konklusion, vi har brug for efter dette, er usandsynligt at gøre. Tværtimod, måske. Han bestemmer, at han forsøger at forføre en lunefuld varulv.

Dette er absolut ikke nødvendigt. Derfor er det påkrævet at være diskret. Men på samme tid kan du nærme sig og adressere dig selv med noget uskyldigt spørgsmål til din elskede. Du kan også drage fordel af det fælles kvindelige trick – noget at tabe eller endda falde i nærheden af ​​en mand. En sådan modtagelse, kombineret med en anmodning om hjælp, virker praktisk taget uden fejl.

Kendte du hinanden? Vidunderligt. Lad os nu tale om, hvordan du skal kommunikere med en fyr, så han ikke glider ud af dine hænder.

hvordan man vinder mænds hjerter

Korrekt kommunikation med en mand, hvis hjerte vi ønsker at erobre

I tilfælde af at vi gør det samme som den elskede, viser vi intet tilfælde, at vi er bedre til noget problem. Kompetence i nogle nuancer af forretninger kan vises. Men det må understreges, at en mand på mange måder overgår. Lad ham føle sig mere meningsfuld og mere erfaren. Stærkt køn er så glad for at føle sig bedre end de svage! Det vil være godt at spørge det valgte land til en løsning på et bestemt problem. Dette vil gøre det muligt for ham at kommunikere oftere og vil se naturligt og uskyldigt ud.

Det vigtigste ved at kommunikere med en ung mand er at få ham til at føle sig nødvendig og forståelig. Så vil han begynde at se efter en lejlighed til kommunikation. Det skal huskes, at vi bliver en elskede kvinde, og ikke bare en ven. Og tillader ikke samtaler, emner, der diskuteres med venner, ikke med kære. For eksempel bør du ikke tale om dine tidligere cavaliers eller være interesseret i hans tidligere lidenskaber. Ellers risikerer vi virkelig at være i rækken af ​​kun venner.

Hvis vi ikke lykkedes at omgå dette emne, bør vi tale om fortiden i forbifarten, på ingen måde kritisere den med hvem relationernes brud fandt sted. Forhandleren for visse vil tænke, så skal vi også tale negativt om det. Og dette er ikke et plus til vores fordel.

Faktisk drømmer enhver fyr om at føle sig som en ægte mand. Det er den mest seksuelle, mest pålidelige, mest populære og mest intelligente. Og hvis pigen løbende vil understrege dette, vil hun uden tvivl lide det. Fordi ved siden af ​​hende vil herren føle sig meget vigtig. Nå, lad os gøre ham en tjeneste! Lad ham tro at han er næsten Gud i vores øjne. Hvem er værre fra dette? Desuden er det slet ikke svært. Det er nok bare for nøje at lytte til den valgte med et interesseret udtryk. Ja, nogle gange ville han sige ja og blive overrasket.

At demonstrere dit intellekt i de første stadier af bekendtskab bør ikke være. Det vigtigste indtil videre – at gøre kommunikationen behagelig for den elskede. Vi forlader vores egne kloge argumenter til senere. Og nu bare lytte omhyggeligt, undertiden indføre i samtalen et par meningsfulde sætninger svarende til hans emne. Nå er det stærke køn normalt bange for alt for kloge, rimelige mennesker! En anden tanke at gå, søg efter det er ikke kendt hvor! Derfor rapporterer vi så ofte som muligt til fyren, at den smarteste her, selvfølgelig, han.

Og generelt flatterende og understreger dens unikke karakter. Kun smiger skulle i det mindste delvis svare til virkeligheden. For eksempel bør du ikke fortælle en oprigtigt grim person, at han er en sand Apollo. Sandsynligvis tror ikke og mistanke os om at lyve. Det er bedre at rose mod, maskulinitet, styrke, charme, endelig.

Det vil være meget godt at spørge en mand om hjælp til noget. Nå, han er så stærk og pålidelig, og vi er helt forsvarsløse, hjælpeløse og ved ikke, hvordan vi skal udholde livets modgang! Guys kan lide at hjælpe svage piger. Selvfølgelig bør du ikke bede din elskede om at trække et enormt skab til ottende etage. Hjælp med hjælp, men alt skal være moderat. Måske er han slet ikke en tung vægt elsker. Det anbefales at vælge noget mere acceptabelt. Det, i hvad de udvalgte forstår, og som er i stand til at gøre.

Forstår han computerprogrammer? Lad ham give os et par lektioner om at arbejde med dem. Kan han lide at spille poker? Vi beder ham om at introducere os. Er han glad i motorcykler eller biler? Åh, hvor længe har du ønsket at lære at køre et køretøj! Og så videre. Det er ønskeligt at finde dig selv den samme hobby som en elsket. Læs noget om dette emne, og så spørg ham et par dumme spørgsmål.

Lad manden skinne med viden. Det er fantastisk, hvis denne hobby indebærer et fælles tidsfordriv. En form for almindelig sport eller ture til naturen giver os mulighed for at komme tættere på kortest mulig tid. Det vigtigste er, at hobbyen ikke er en rent maskulin affære.

Vi giver fyren en lille, men behagelig service. Måske samler han noget? Så find og giv en sjælden kopi til samlingen. Det ser ud til at være sket at hænge hjemme. Eller nyder han fiskeri og jagt? Så vil vi købe en billig tackle eller en passende souvenir og gave med et let smil. Som her findes i skafferiet.

Og pludselig kommer til nytte! Til sidst, hvis en elsket er en kollega eller studerende i samme institution hos os, kan du bare give ham støtte i arbejdet med et projekt eller en opgave. Så ved et uheld. Det aller mest interessante. Enten laver noget lækkert og behandler dem til flere mennesker på en gang, blandt hvem vil være vores kære ven. Først skal du kende hans kulinariske præferencer. Det er ikke, at vi vil bringe trepanga med blæksprutte ind i kollektivet, men fyren kan ikke stå på det kinesiske køkken. Kast kun penge væk!

En glimrende løsning på spørgsmålet om hvordan man kan vinde et menneskes hjerte er en skare af beundrere, som vi angiveligt er omgivet af. Det vil være nok at parre et par opkald fra forskellige fyre i nærværelse af en elsket og en eller to buketter med friske blomster, så han begynder at se nærmere på os. Når alt kommer til alt, bliver en kvinde hævdet af et stærkt køn automatisk til en genstand for jagt! Det vigtigste i dette tilfælde er ikke at overdrive det med antallet af pseudo-kærester. Ikke alle mennesker ønsker at gå vild i mængden og blive en af ​​mange.

Men generelt skal du finde ud af, hvilken type piger han foretrækker, inden man starter handlingerne for at erobre vores ridder. Måske kan fyren lide elegante blondiner, og vi er en smuk stor brunette. Nå, ja, du skal male dig selv og have en lille diæt. Og så klatre ind i en smuk kjole og ser ud til manden i øjet.

Hvis vi klarer at se spektakulære, vil han helt sikkert være opmærksom på os. I samme tilfælde, hvis bekendtskabet med den unge mand har varet i mange år, og billedet er ændret, er det allerede svært at overraske ham, vi vil forsøge at blive mystiske og uforudsigelige. Vi vil ændre den sædvanlige måde for relationer, vi vil undertiden nægte møder, forsvinde, vi vil erstatte jeans og sneakers til et elegant tøj og så videre. Sådanne ændringer i adfærd og udseende af en kvinde har som regel hendes mandlige venner at smag.

Og endelig, det vigtigste. Vi vil altid være optimistiske, munter, positivt set. Det er usandsynligt, at en dyster hysterisk vil kunne klare sig fast i ens hjerte. Du vil slippe af med dette så hurtigt som muligt. Derfor, selvom sjælen er om vinteren, før du møder med din yndlingsis, skal du smelte den med al din magt. Nå, når det ikke virker, udsætter vi mødet, indtil foråret kommer.

Vi råder dig til at læse: Sådan vinder du en mands kærlighed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 63 = 71