Hvordan man forvandler en mand til gaver: kvinders tricks

hvordan man frigør en mand til gaverIndhold:

  • Er det etisk at opdrætte mænd til gaver
  • Hvorfor mænd ikke har travlt med at lave gaver
  • Hvordan man forvandler en mand til gaver

Samtale af to blondiner:
– Du ved, jeg har været i stand til at avle hende til en ny mink frakke, præsenterede i dag!
– Fantastisk !!!
– Og i går gav jeg dig en dyr diamant halskæde!
– Fantastisk !!!
– Og den uge – en ny sportsvogn!
– Fantastisk !!!
– Og hvad er nyt med dig?
“Ja, jeg er lige færdig med at deltage i høflighedskurser.” Der blev jeg undervist i stedet for “God at hælde!” At sige “Fantastisk !!!”

Husk, hvornår din elskede mand gav dig en værdifuld gave for sidste gang? På din fødselsdag? Den ottende marts? Og måske sidste år? Der er sikkert blandt jer der, der ikke har haft noget særligt under disse ferier. Og alt fordi nogle mænd enten ikke ved, at vi har brug for opmærksomhed i form af hyggelige gaver, eller simpelthen ikke ønsker at bruge penge. Så det er nødvendigt som den blonde fra en anekdote at opfinde generøse gaver fra en elsket og et puslespil om, hvordan man skiller sig fra ham til et fantastisk køb. Men du vil føle dig elsket, omgivet af opmærksomhed, pleje og modtage gode gaver. Hvad skal man gøre, hvordan man skubber manden til de rigtige handlinger og spinder på en virkelig nødvendig, værdifuld gave?

Er det etisk at opdrætte mænd til gaver

Sikkert mange kvinder og endnu flere mænd, efter at have læst artiklens overskrift, vil krølle i utilfredshed og sige: de siger, fu, hvor grimt, hvordan kan du “opdrætte” den person, du elsker for gaver der? Faktisk er begrebet ren, gensidig kærlighed forenelig med kravet om en konkret bekræftelse af partnerens følelser? Eller ideen om “skilsmisse” en mand til gaver kommer til sindet af indsnævrede, selvbetjente kvinder, som i livet kun behøver at tage varmen med fremmede hænder?

Lad os sige det på den måde: Hvis du og din mand har været sammen i lang tid, og gensidigheden af ​​følelser ikke giver anledning til tvivl, vil små tricks, der bidrager til modtagelsen af ​​den efterlængte gave, ikke medføre noget negativt for dit forhold. Vi elsker alle fra barndommen, når vi er elskede og forkælet, og vidunderlige gaver fra mænds hænder gør os bare lidt lykkeligere. Og hvis ægtemænd eller fyre af en eller anden grund ikke skynder os for at glæde os med gaver, så hvorfor ikke let skubbe dem til den rigtige beslutning for os og ikke spinde på en god gave?

Selvfølgelig er der mange sådanne piger rundt, at de bekendtgør sig med mænd alene med det formål at erhverve noget meget nødvendigt og værdifuldt for sig selv. Deres forhold varer som regel ikke meget længe, ​​og de svømmer fra mand til mand, og overtager langsomt alt, hvad der er nødvendigt for et behageligt liv. Sådanne damer kaldes ofte “bastards” – og det er ikke den mest offensive definition. Deres mål er ikke gensidig, dyb kærlighed, men muligheden for at opløse sig i materielle værdier, til at skrælle som en klæbrig. For dem, sådanne artikler, i princippet og ikke har brug for: evnen til at trække penge ud af mænd i deres blod.

Vi taler om et helt andet forhold mellem en mand og en kvinde. Gensidig forståelse, respekt, engagement – disse er de principper, der tillader par at være virkelig glade. At leve med en elsket mand retter vi ofte sine tanker og handlinger i den rigtige retning – om det er en karriere, at opretholde en sund livsstil eller adfærd i hverdagen. Ikke underligt de siger, at en mand er hoved, og en kvinde er en nakke. Og hvad er uetisk, er det forkert at fortælle en partner tanken om at du endelig skal være tilfreds med en god gave? Han selv vil være glad for at se, hvordan dine øjne brænder med lykke.

Kun desværre er der en slags mænd, hvor små råd og milde ønsker ikke virker. Eller de forstår alle helt, men af ​​nogle personlige grunde ønsker de ikke at give noget før eller endda efter brylluppet. Hvorfor er dette sket, hvad er årsagen til sådan “zagromistosti” tilsyneladende positiv fra alle sider af den unge mand? Og vigtigst af alt, hvordan man håndterer dette?

hvordan man frigør en mand til gaver

Hvorfor mænd ikke har travlt med at lave gaver

Den væsentligste årsag til, at en mand ikke skynder sig at gaffel ud for en dyr gave, er tillid til hans kvinders handelsmæssige ønsker. Og han tænker på noget som dette: de siger, i dag giver jeg dig en ring, i morgen støvler, og så vil hun vænne sig og vil kræve en lejlighedstilladelse fra mig næsten hver dag! Og han kan tænke på denne måde, selv i tilfælde, hvor du under samlivstidspunktet (eller blot møder) aldrig engang nævnte noget mere håndgribeligt end blomster og et julekort. Mænd er bange for døden, at de vil sidde på deres hals, at i sidste ende vil de være en latterpung blandt deres venner og slægtninge (de har sikkert eksempler på sådanne situationer blandt venner der).

Sommetider i modviljen til at give noget af værdi til sin anden halvdel, er moderens mor skylden. Så snart hun yndlingsbarn begyndte at mødes med repræsentanter for det modsatte køn, indbragte hun dag og nat i ham en “gylden” tanke: Gå ikke på vej, lad ikke rebet! Så han tillader ikke: han behandler mistænkeligt enhver anmodning om noget at købe, og virkelig en rigtig gave til sin elskede kvinde – og overhovedet et tabu (han fortalte ikke noget, takk Gud, min mor forklarede alt!). At fremme en sådan mand er ikke let, fordi moderens mening for ham er vigtigere end dine argumenter.

Men det sker ofte, at mænd ikke giver gaver til mere prosaiske grunde. Nogle gange ved de ikke bare, at vi har brug for noget ud over omfavner og tilståelser om evig kærlighed. Mange er så sikre på, at livet med dem – det er lykkens højde for enhver kvinde, og alle slags gaver har ikke brug for noget overhovedet. Under alle omstændigheder er det meget lettere at arbejde med sådanne mænd og gøre det klart, at aftenkjole er oh, som det er nødvendigt for den næste ferie!

Og så er den menneskelige mentalitet helt anderledes end den kvindelige. At han ikke igen gav dig noget, kan ikke være et tegn på, at han ikke elsker dig og ikke sætter pris på dig. Ganske ofte kan fyre ofte ikke dykke ind i forskellige finesser og nuancer, idet man bemærker at du elsker og hvad du har brug for. De sagde ikke direkte, de siger, kære, pelsbeklædningen er presserende nødvendigt – de blev efterladt uden gave. Og de kan ikke lide at shoppe som regel meget. I modsætning til os kvinder går de der med et klart mål at erhverve en bestemt ting. Så der er de tre eller fire gange om året. Og hvor ellers kan komme en vidunderlig ide at lave en gave til sin kone, hvordan ikke i butikken?

Det er derfor vi, kvinder, og skal tage initiativet i egne hænder for at lære en mand at lave værdifulde gaver. Kald det, hvad du vil: untwist, coax, demand, breed. Det vigtigste er, at han selv ikke bemærkede, hvordan han opfyldte dit ønske og gav dig det, du drømte om i så længe!

hvordan man opdrætter en mand til gaver

Hvordan man forvandler en mand til gaver

Alle mænd er forskellige, hver af dem har brug for deres egen tilgang. For eksempel, hvis din elskede er en romantisk person, og desuden ikke er nærig, så er det nok at hente et par gange til ham om, hvad slags ting du forventer at modtage som en præsentation i den nærmeste fremtid. Perfekt til disse mænd og følgende taktik: Du skal lovligt rose din elskede eller en ven, der lige har fået noget af værdi. “Åh, hvor glimrende er hun klædt! Og Seryozhka, hendes mand, hvad en fyr, kan lide at forkæle hende: Han ved, at hun er værdig til sådanne gaver. Hvor glad er jeg for dem! “- Noget i denne ånd. På den ene side bad du ikke om noget, på den anden side gav de en partner til en partner, at en mand, der forkæler sin kæreste med gaver, er værd at beundre. I det mindste fra din side – sikkert!

Og det sker, at en mand er temmelig stramfist, og han kan bare ikke lide at dele med penge. I dette tilfælde glemmer ordet “Jeg vil”, det skal erstattes af et mere meningsfuldt “must”! Overbevis en sådan fyr i behovet for et andet par dyre vinterstøvler, forklar at dette ikke er et indfald – men en vital nødvendighed: Din statuspige kan ikke gå hele samme fodtøj hele vinteren, du er simpelthen ikke vant til det!

Generelt, at bede om en sådan mand penge til behagelig trivia – det er en dårlig ting, det er bedre at købe dem selv. Men det er han, den mand, der tænker hver øre, er i stand til at gøre dig virkelig kære, og vigtigst af alt, en nødvendig gave! Dette kunne være en opvaskemaskine, en ny computer eller endda en bil. For ham er det vigtigste at se det absolutte resultat af hans arbejde. Og hvad kan være mere effektivt end en ting, du nyder med glæde hver dag, og uden at du ikke længere kan forestille dig dit liv? Så beregne typen af ​​din mand og handle uden en miss!

Men der er også kvinder, der gerne vil modtage en dyr gave, forfærdeligt flov over at tage det: rødme, flov, nægte. Hvis du tilhører denne kategori af beskedne mennesker, skal du straks kaste dette mønster af adfærd ud af dit hoved. En mand kan beslutte, at du ikke kan lide noget, når nogen giver dig noget, og beslutter ikke at “svede” mere og kigge efter overraskelser for dig. Hvis du oplever en uforståelig følelse af skyld ved at bede om en gave eller acceptere den, vil du aldrig føle hvad en maskulin generøsitet betyder. Hvorfor skal du skylde dig selv at opdrætte en mand til en gave, hvis du selv er glad for at gøre alt muligt og umuligt for ham? Gensidig tilbagesendelse er helt normal i ethvert forhold!

En anden god mulighed for at skille en elskede til en gave er at vise ved eget eksempel, hvad det betyder, at generøsitet ikke kun er åndelig men også materiel. Giv ham en virkelig nødvendig, værdifuld ting – dette viser dig hvor rart at modtage gaver. Men hvis han beslutter sig for at præsentere dig for en værdiløs pynt til gengæld, så prøv at skjule skuffelsen og “glæde” i præsentationen, ellers vil ønsket om at give dig noget forsvinde af sig selv. Fungerede ikke denne gang – det vil vise sig i en anden.

På den anden side kan den utrolige glæde af billige, unødvendige gaver blive et “dobbeltkantet sværd”: en mand kan bare vænne sig til, at du er tilfreds med sådanne baggrunde. Efter at have modtaget en bagatell, kan du sukke trist og sige, er du virkelig så rig at give penge til så lav kvalitet? Hint, at du fortjener meget mere end billige kinesiske falske og lavtliggende ting, som du ikke kan bære efter den første vask.

Et andet problem for kvinder, der efterlades uden gaver, er, at de aldrig fortæller mænd, at de venter på en præsentation. De fleste af os voksede op på et tidspunkt, hvor en anstændig pige ikke turde bede om noget håndgribeligt, det blev anset for skammeligt og endog vulgært. Men nu er det muligt at glemme denne moral: Hvad er der galt med at forvente dig fra dine yndlingsglade gaver? Du glæder dig selv til at give ham smukke gaver, så hvorfor skam dig over sådanne anmodninger? En mand er trods alt ikke en psykisk (som regel), og han ved ikke hvad du har brug for lige nu. Fortæl ham om det, det er alt! Det er kun at gøre det med sindet, og ikke bede den yndlings ting, der brister i tårer.

Og generelt, tryk aldrig på medlidenhed, overbevis ikke og beder ikke for nutiden: dette er den rigtige vej til fiasko. Dette er ikke længere en kampagne for en gave, men ydmygelse. Du skal gøre det klart, at du selv er i stand til at erhverve den rigtige ting, bare fra dine kærers hænder, så et køb vil være meget pænere. Lad ham ikke vide, at du har økonomiske vanskeligheder, at du slukker et stort lån og ikke kan købe noget for dig selv. Måske vil han virkelig være ked af dig, men du behøver ikke at regne med en værdifuld gave, desværre. Alt, hvad han vil gøre for dig i denne situation, er at præsentere små pyntegjenstande, der burde føre (efter hans mening) dig til hvalpedyr. Du har ikke smagt noget glattere end gulerødder i hundrede år, husk?

Tage i betragtning: små håndbøger til de fattige og tigger, luksuriøse – for selvforsynende, tillidsfulde kvinder. Så selvom du ikke er rig, aldrig klage og ikke blive træt – profferne ikke tilføjer det til dig. Det er bedre at lade ham se dig oftere i prestigefyldte butikker og anstændige institutioner (ja nogle gange har du råd til det!) – så vil du ikke være i stand til at give dig kuglepenne og legetøjsmusik købt i den underjordiske passage. Prøv at sætte dig selv på en sådan måde, at han finder det en ære at præsentere dig med dyre gaver. Og tro mig, denne adfærd vil gavne dig på alle områder af livet – lær at elske dig selv.

Når du lærer at føle sig selvforsynende, udvikle en følelse af indre velstand – alt vil straks falde på plads. Mænd vil begynde at give dyre gaver, arbejde vil medføre mere indkomst, og andres holdning til dig vil ændre sig til det bedre. Så værdsat dig selv, og at skille en mand til et materielt bevis på hans kærlighed vil være let. Held og lykke!

Vi råder dig til at læse: Hemmeligheder for forførelse af mænd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1