Hvordan man forstår at fyren vil dele

hvordan man forstår at fyren vil forlade

Indhold:

  • Din kæreste stoppede at besvare opkald
  • Grace forsvandt i forholdet
  • Manglende sex
  • Uvillighed til at lede dig ind i lyset
  • Han provokerer dig til en skandale
  • Du bemærker at fyren ser på andre kvinder

Måske er den mest alvorlige og vanskelige situation for en kvinde en pause med den person, du elsker. Indtil for nylig badede du i hans ømhed og hengivenhed, dine øjne brændte med glæde og glæde og intet forudbudte problemer. Og selvom du nogle gange mærker nuancerne og siger, at hans holdning til dig er ændret, så ville du simpelthen ikke tro på, at dit eventyr sluttede. Og de fortsatte med at vente og håber på et mirakel – det er meget lettere at gøre dette end at lave en vanskelig beslutning om afsked. Men der kommer et tidspunkt, hvor han helt forsvinder fra dit synsfelt, eller erklærer at alt er overstået mellem jer. Det er ikke let at overleve, fordi det er det værste for nogen af ​​os at blive forladt. Hvordan forstår man på forhånd at fyren vil forlade, hvordan man ikke forbliver alene i et brudt trug?

Din kæreste stoppede at besvare opkald

Ikke alle mennesker er i stand til ærligt og åbenlyst tilstår sin kæreste, at hun ikke elsker hende længere. Gutter lang tid beslutter at forlade, især hvis forholdet var lang – det er ikke let at bryde dem. Derfor er det første, de begynder at gøre i en sådan situation, langsomt at bevæge sig væk fra deres lidenskab. De allerførste tegn på, at din kæreste ønsker at “lave ben” er hans evige forlystelse og manglende evne til at kontakte ham på telefonen. Du vil straks forstå, at noget går galt: i starten kalder han ikke sig selv og stopper derefter med at reagere på dine opkald. Om kærlighed sms-kah og godmorgen ønsker kan generelt glemmes! Som regel forklarer en mand det ved, at han ikke har et enkelt ledigt minut til personlige telefonsamtaler: på arbejdet står familiemedlemmer op om natten og kræver øjeblikkelig hjælp fra ham. Og han vender, fattig ting, som en egern i et hjul, og kan ikke helt tale med dig på mobilen. Hvad skal man gøre i en sådan situation, og hvordan man forstår, om han fortæller sandheden? Det er muligt, at din mand rent faktisk har problemer på arbejdspladsen, og der var problemer i hjemmet, der kræver hans all inclusive-tilstedeværelse. Men hvis han stadig elskede dig, ville han have fundet i sin ladede grafik mindst et minut, kun for at tale med dig og høre din stemme. Efter alt forstår han helt, at du er bekymret og bekymret for, at du er dårlig uden ham. Og da han undgår opkald og samtaler med dig, er han sikkert blevet kold på dig og er bange for at indrømme det. Selvfølgelig er der situationer, hvor obsessive eller jaloux piger kalder deres kæreste hvert femte minut og kræver konstante rapporter om hvor han er og hvad han gør. Her og den mest elskende mand vil forsøge at komme op med hundrede grunde til ikke at tage telefonens håndsæt. Hvis du ikke lider af en sådan mani og kalder en mand kun et par gange om dagen, så tænk: er det ikke igen “midlertidigt utilgængeligt”, at hans hjerte ikke længere tilhører dig?

Grace forsvandt i forholdet

Før du kunne ikke tale med hinanden i timevis, delte alle hemmeligheder, løst problemer sammen. Og nu blev han pludselig som en fremmed, ser på dig med et koldt udseende og snakker ikke til dig. Det er muligt, at dit forhold her ikke har noget at gøre med det, at han har nogle uløste problemer, som han ikke vil fortælle om. Men det er usandsynligt. Hvis den tidligere varme i forholdet er fordampet, er kærligheden forsvundet (i hvert fald fra hans side). Og måske for ham var det bare kærlighed, som smelte som sne. Under alle omstændigheder skal du ikke lukke øjnene for dem, hvis du bemærker disse ubehagelige tegn. Prøv at tale med din unge mand, kald ham til ærlighed. Hvis hans hoved faktisk er fyldt med noget, der ikke vedrører dit forhold, så prøv bare at hjælpe ham, hvis ikke ved gerning, så ord. Hvis han begynder at undgå et direkte svar, eller indrømmer at han ikke er interesseret i dig – forventer problemer. Mest sandsynligt vil han have dig til at deltage.

Manglende sex

Det er virkelig fra noget, og fra køn med en kæreste er det ikke sandsynligt, at en normal fyr vil afvise. Hvis før han var en konstant initiator for dine seksuelle eventyr, og så pludselig stoppede og ophørte med at opfatte dig som kvinde – det er dårligt. Dette er et andet vægtigt argument til fordel for, at han vil dele med dig. Måske var han bare ked af dit forhold, eller måske havde han en anden kvinde. Under alle omstændigheder skal du diskutere dette forhold med din mand og kræve forklaringer fra ham. Hvis du ikke mødes for længe siden, så er fraværet af seksuelle forhold et dårligt tegn. Du er ikke gift med en tiårig oplevelse af at leve sammen, havde tid til at være mættet med intime relationer med hinanden. Hvis din unge mand ikke har sundhedsmæssige problemer, så har han sandsynligvis bare kølet til dig. Og hvis du ikke vil høre en dødelig sætning fra ham, så lad os deltage, så enten hurtigst muligt søge en mulighed for at forbedre relationerne eller være parat til at slå først.

Uvillighed til at lede dig ind i lyset

Hvis du tidligere havde haft en god tid sammen med vennerne, og nu tager han dig ikke med ham, så har du en seriøs grund til at tænke hårdt. Picnics med kammerater, ture til natklubber, biografer, corporate parties – og alt dette uden dig? Måske kender hans miljø i lang tid den sande årsag til dit fravær, og denne grund har et smukt ansigt og lange ben? Selv om tilstedeværelsen af ​​en rival i dette tilfælde ikke er nødvendig overhovedet, kan alt være meget trivielt: han var ked af dit forhold. Uanset hvad det var, men modviljen til at dukke op med dig i selskab med sine venner og bekendte kan tale meget. Måske står du ikke længere i øjnene for meget, og han anser det ikke for nødvendigt at introducere folk i din kreds af mennesker tæt på ham. Når du føler, at han har stoppet med at “tage dig ud i lyset”, analyserer du straks situationen og trækker de rigtige konklusioner. Men gør det uden fanatisme: Hvad hvis han har alvorlige grunde til at være alene i sådanne hændelser?

Han provokerer dig til en skandale

Indtil for nylig levede du i kærlighed og harmoni, og nu provokerer han dig konstant at skændes og råbe? Det sker, når en mand ikke længere elsker en kvinde og bliver irriteret af almindelige, tilsyneladende ting. Alt er ikke så og ikke for ham: Middagen er ikke velsmagende, man kan ikke klæde sig, man ved slet ikke noget om fodbold. Og her griner han som en rutine konstant påpege dine mangler – både ægte og imaginær. Hvem ved, måske ødelægger han specifikt forholdet med dig for at lette den kommende afsked. Han kan provokere dig til at skændes for at sikre dig selv, at du er en nervøs og skandaløs person. Så vil han med en god samvittighed og uden særlig beklagelse afbryde forbindelserne med dig. Nogle gange er en fyr, der ønsker at afslutte et forhold, belastet af det faktum, at han smider dig – så kærlig og mild. Her giver han dig en chance for at forstå, at han slet ikke er din helt og løbe væk fra ham først, så du kan “redde ansigt”. Gå ikke glip af sådan et fingerpeg – et forhold til en grumpy, evigt irriteret mand har ikke gjort nogen lykkelige. Når du bemærker, at han konstant provokerer dig til skandaler – løbe væk fra ham uden at se tilbage.

Du bemærker at fyren ser på andre kvinder

Du går med din kæreste ned ad gaden, og han ser skamløst på andre piger. Enig, at situationen er dødvande. Hvis han bare ikke vil tænde en ild af jalousi i dig, så er det en alvorlig klokke at tænke på: er det tid til at løbe væk fra det? Uanset hvor meget du elsker ham, uanset hvor smertefuldt det er for dig, skal du forlade ham først, for sådan en finale af historie er desværre lige lige om hjørnet. Dette er simpelthen højden af ​​respektløst for din partner – at gøre alt for at få hende til at lide af jalousi og ydmygelse. Kun dem, der ikke ser udsigten til at kommunikere med dig, har råd til at skamløse se på andre kvinder og endda flirte med dem. Alligevel værdsat ingen mand en ven, som forgav ham forhold til andre kvinder, som tabte sin egen værdighed. En sådan respekt for dig selv er usandsynligt at opretholde mindst en normal pige, så tænk to gange før du fortsætter med ham. Lad ham gå fri, sikkert din sande lykke er et sted i nærheden – du fortjener en meget mere ærbødig holdning til dig selv. For enhver kvinde er det meget vigtigt at forstå med tiden, at en mand er stoppet med at elske hende og ønsker at dele. At blive forladt og ensom er det stærkeste slag mod selvværd, som kan skabe en masse psykologiske komplekser. Og lad ikke ud som om alt er i orden, hvis du bemærker dets gradvise fremmedgørelse. Det er meget bedre at være den første til at gøre dette vanskelige skridt og “sprede sig som om skibe er i havet”. I det mindste vil du ikke vise sig at være en ulykkelig pige, forræderisk forladt af en elsket, men en femme fatale, der skifter mænd som handsker. Og det er en meget mere behagelig udsigt, er det ikke?

Vi råder dig til at læse: Sådan deles med den fyr, der elsker dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 15