Hvordan laver en fyr forelsket i dig

hvordan man får en fyr forelsket i dig

Indhold:

 • Hvad du skal gøre for at blive forelsket i en fyr
 • Hvordan man handler for at få en fyr forelsket

Nej, måske ikke en eneste ung dame, der mindst en gang ikke plagede spørgsmålet – hvordan laver denne søde fyr forelsket mig? Nå, her er det – du tænker på den unge mand dag og nat, og han holder dig heller ikke opmærksom på dig eller behandler dig som en god ven. Psykisk pine i sådanne tilfælde – selv den katorga! Problemet er, hvordan man skal forelske sig i en fyr, der plager unge piger hele tiden. Indtil nu er der ikke noget entydigt svar på det, og det kan ærligt sagt ikke være.

Hver person har et individuelt karakter og sine egne præferencer ved at vælge et objekt med hjerteligt suk. Og han bliver forelsket ikke med forståelsen, men med sjælens vilje. Hvordan kan du lave en generel ordning, der gør det muligt for dig at være forelsket i præcis, hvem han drømmer om? Det kan du ikke rigtigt? Det er rigtigt. Men heldigvis er alt ikke så håbløst. Der er nogle tidskrevne hemmeligheder og hemmeligheder, hvor brugen gør det muligt at interessere fyren. Hvilke slags hemmeligheder er disse?

hvordan man laver drengen forelsket i dig

Hvad du skal gøre for at blive forelsket i en fyr

Vi skal ikke tale nu om, hvad der skal gøres for at overtale en fyr til let at flirte. En øjeblikkelig affære er ikke særlig vanskelig. Det er nok bare at forstå i det mindste de elementære elementer i forførelsens kunst, og sagen er i hatten. Vi vil tale om de metoder, der hjælper med at opnå kærligheden hos en fyr med hvem jeg vil have et seriøst forhold til. Nej, selvfølgelig er de egnede i tilfælde, hvor pigen mener: “Det vigtigste er, at denne fyr bemærkede mig lige nu og ville flirte lidt.” Men disse metoder vil kræve større indsats fra hende end almindelige forførelsesmetoder. Men hver dame vælger hvad der er mere interessant. Og så kan det også være nødvendigt for dem, der bare vil spille i fremtiden, at få fyren til at opleve romantiske ømme følelser. Kort sagt, rådgivning er nyttigt for alle. Nå, hvordan man bruger dem, er spørgsmålet privat.

Så hvad skal der gøres for at få fyren til virkelig at blive forelsket, og ikke bare narre os til at fylde sin samling af nedsænket girlish hjerter? Til at begynde med indsamler vi så mange oplysninger som muligt om det. Nogen vil være forargelig: “Indsamle oplysninger?” Ja, nogensinde !!! For mig er sådanne handlinger højden af ​​uhensigtsmæssighed. ” Nej, for at følge den unge mand og dybt poke hans næse ind i hans personlige liv, er det under ingen omstændigheder nødvendigt. Vi skal finde ud af, hvad fyren er interesseret i, hvad hans livsprioriteter er, hvad han vil have, hvad han foretrækker at tale om, og så videre. Ellers kan du ikke komme ud af en engagerende samtale, og uden det kan du ikke løse vores problem.

Når ideen om den unges livsstil og hans forventninger er modtaget, vender vi os til udarbejdelsen af ​​en plan for yderligere handlinger. Selvfølgelig, uden en sådan plan, kan du undvære, hvis herren er nødvendig for en dag eller en nat. Hvad skal man forholde sig til? Nå, når det er nødvendigt at han bliver forelsket, vil vi lægge en lille indsats og definere trin for trin og specifikt hvordan man skal opføre sig yderligere. Intet kompliceret i dette. Vi tager en pen og et stykke papir eller åbner en tekstfil i computeren og skriver i toppen af ​​siden i store bogstaver: “Sådan bliver du forelsket i en fyr. Planlægge. ” Det er bedre, at han stod ud af tre dele. Det ser sådan ud:

 • Første del: Hvordan gør mig charmerende i en fyrs øjne

  Det er nødvendigt, fordi nogen vil bemærke en charmerende pige. Desuden vil nogen gerne fortsætte bekendtskab med hende! Så hvordan kan dette opnås? Lær at pålægge passende makeup, for at holde orden i en figur, effektivt og smagfuldt kjole? Ikke ligefrem. Forvirret ikke charmen med et smukt udseende. Charm er venlighed, mildhed, mystik, vittighed, løshed. Helt sikkert er skønhed i sager om at erobre mænd ikke af ringe betydning. Men uden charme bliver hun død. Derfor er sådanne kvaliteter, hvis du vil have en fyr i dig for virkelig at blive forelsket, du er nødt til at udvikle dig selv;

 • Del 2: Hvad skal man gøre for at gøre fremtidig kommunikation til en fyr og interessant for mig

  Dette er meget vigtigt. Hvis kommunikationen med en pige er uinteressant for en ung mand, vil han undgå det. Og hvis det er uinteressant for en pige, at en fyr vil forelske sig, begynder hun at foregive at blive båret væk af et spørgsmål, som hun virkelig er ligeglad med. Falsk sådan en ung mand vil snart eller senere føle. Dette kan få ham til at mistilløse den unge dame og skubbe hende væk. For at undgå dette, skal du vide mere detaljeret, hvad fyren er glad i, og vælg fra alle hans hobbyer, hvad der er mere til hans smag. Og så prøv at trænge ind i alle nuancer af denne lektion så dybt som muligt;

 • Del tre: Hvad skal man gøre for at få fyren til at tage mig som en charmerende og meget behagelig person i kommunikation

  Den tredje del af planen skal være lidt fantasi. Det skal indeholde detaljerede beskrivelser af, hvordan og hvor man skal komme på tværs af den unges øjne, hvad man skal sige i hans nærhed, hvilke måder at kommunikere med andre på mødetiden foretrækker. Det vigtigste i alle disse spørgsmål er ikke at ligne en fyr i en fyrs virksomhed dumt, fræk, vulgært, obsessivt. Du skal tænke på en måde at være så charmerende som muligt. Find det er ikke så let, men – intet er umuligt! Især når følelser kommer under din hud.

Nå er planen udarbejdet, taktik og strategi for adfærd med den unge mand er udviklet. Det er fortsat at udføre alle sine dele målrettet. Hvordan vil vi gøre dette?

hvordan man får en fyr forelsket i dig

Hvordan man handler for at få en fyr forelsket

For en fyr at lægge mærke til dig og blive forelsket, skal du handle afgørende, men diskret. Hvad skal der være sådanne handlinger?

 1. Vi udvikler sjarmens evne i os selv. Det omfatter velgørenhed, hjertelighed, taktfuldhed, lethed, god sans for humor. Den charmerende kvinde er sød, nedslående, sandfærdig, har en god erudition og bredhed. Hvis disse karaktertræk for at tilføre stilfuld elegance, god smag og nåde, taber pigen hovedet ikke kun mænd, men også alle katte i distriktet. Nogen vil sige: hvad hvis jeg ikke har sådanne kvaliteter?
  Vi arbejder, vi arbejder på os selv! Når der er et stærkt ønske om at undergrave den, der har bosat sig i hjertet, og uden dig er der ingen hvile, kan du opnå noget;
 2. Når vi i det mindste delvist føler sig charmerende, går vi videre til næste fase af vores handlinger. Det omfatter systematiske skridt hen imod tilnærmelse med fyren. Du kan f.eks. Starte med en daglig hilsen ledsaget af en traditionel: “Hvordan har du det?”. For det skal du selvfølgelig finde ud af, hvor den unge mand oftest sker. Og opstår på sådanne steder som ved et uheld, der lejlighedsvis støder på det. Så når hilsen bliver fortrolig, begynder vi taktmæssigt at spørge fyren om det herom og forsøger at holde fast i de fascinerende temaer for begge. Vi er trods alt allerede bevidste om hans interesser! Så kan du som en tilfældig bede en ung mand om hjælp, om at tage ham et sted med ham, ledsage ham til en begivenhed osv. Det vigtigste er at få mulighed for at tilbringe tid sammen;
 3. Hvis bekendtskabet er blevet ganske tæt, og vi vil fortsætte og styrke forholdet, begynder vi langsomt at involvere fyren til at deltage i fælles anliggender. Selvfølgelig bør sådanne aktiviteter ikke være ligeglade med ham eller endda mere ubehagelige. Så snart eller senere begynder han at føle sig modsky over for dem og begynder at søge en undskyldning for at slippe af med sådan tidsfordriv. Det er unødvendigt at sige, at denne situation ikke bidrager til fremskridt i relationerne? Derfor vælger vi hvad der giver den unge mand glæde uden at glemme på samme tid og om sig selv. Det er ikke let? Men trods alt har vi en plan, hvor alt er malet. Ja, og med regelmæssig kommunikation med fyren for sikker vil der være nogle nye ideer til hyppige kontakter med ham.

I det tilfælde, hvor fyren i lang tid kun opretholder et venligt forhold, og du stadig styres af stærke følelser, skal du ikke blive meget oprørt og tænke: “Han ser mig kun som en ven.” Ofte sker det, at folk falder alvorligt i kærlighed, men gør deres bedste for ikke at vise det med al deres magt. Så vi vil ikke skynde os, og vi vil blive skrevet tålmodighed. Lad den unge mand vænne sig til, lære og forstå, at han kan regne med gensidighed. Det er sandsynligt, at efter dette bliver han mere åben i både hans adfærd og hans ord. Og vil vove at gøre sådan en efterlengtet tilståelse.

Ærligt, selv tilståelse giver ikke fuld garanti for, at det kommer til ægteskab. Få tilfælde, hvor en fyr og en pige blev forelsket, mødtes og derefter skiltes for evigt? Derfor, hvis vi ønsker at forbinde vores liv med en fyr, behøver vi ikke roe os og forblive i fredelig tillid, at han nu ikke vil gå overalt. Ofte mister piger en elsket netop på grund af denne tillid. De bliver for krævende, ikke for lidenskabelige, nogle gange endda uhøflige. Hvis fyren ikke er svag, vil han ikke acceptere en sådan kommunikationsmetode og blot afbryde forholdet. Så vi vil styre vores adfærd, forbliver blid, feminin, forståelse. Og så får vi enhver chance for at gifte sig med en ægte mand med succes.

Vi råder dig til at læse: Hemmeligheden om forførelse af mænd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 40