Hvordan hint til fyren, at du ikke er ligeglad med ham

hvordan man antyder den fyr, du kan lide ham

Indhold:

  • Kunsten med subtile hint
  • Hvad nu hvis fyren ikke forstår hints
  • Hvis du ikke kender ham personligt
  • Et par flere tips

Han er den bedste, smukkeste og smarteste fyr i verden. Du kan lide ham så meget, du er bare vild med ham! Han giver dig blomster og inviterer dig til en romantisk dato. Hvilken slags kjole at bære? Eller måske jeans og en ny top? Og hvordan man laver et hårklipp? Et manicure? Ah … Stop det! Kom ned fra himlen til jorden. Mens dette er bare en drøm, der kommer i opfyldelse. I virkeligheden har “din” fyr ikke engang mistanke om, at du ikke er ligeglad med ham.

Måske er du ikke stærk nok til at tage initiativet i egne hænder. Eller lidt gammeldags og tror, ​​at det første skridt er at lave en fyr. Eller du kan bare ikke finde de rigtige ord for at lade ham vide, at du kan lide ham. Måske er der stadig en eller anden grund til, at du foretrækker at spille skjul og søge og skjule dine følelser. Men du ved, risikoen for at spille hide-and-seek er bare, at hvis du skjuler for godt, kan du aldrig blive fundet. Med andre ord, ikke dristig at indrømme til fyren i hans sympati risikerer du at miste det. Nu har du tabt: hvordan kan du antyde en ung mand, som du kan lide ham? Der er flere måder at gøre dette på. Vi vil tale om dem i vores artikel, og du kan vælge den der passer dig bedst. Og når du vælger, handle!
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Kunsten med subtile hint

Start med det faktum, at for at finde ud af, hvordan en fyr behandler dig – i dette tilfælde, hvis den er sat mod dig, kan vi næppe indrømme, at du kan lide ham: han er netop svare på alle dine hints er ikke den måde, du drømmer. Hvis du har fælles venner, så prøv at spørge dem, bede om at give dig råd om, hvordan man opfører sig med ham – en visning fra siden er ofte mere objektiv. Nå, hvis du ofte mødes i samme firma – så kan du begynde at tage mere handling. Prøv at være tæt på ham. Hvis en ung person ikke føler modmodighed mod dig, vil han let give dig mulighed for at reducere afstanden mellem dig til en halv meter.

Bliv specialist i ikke-verbal kommunikation for at forstå, om fyren kan lide din virksomhed. Først lær dig at læse kroppens sprog. Åbent kropsholdning (hænder krydsede på brystet eller skjult bag ryggen) – det er et godt tegn: chancerne for, at en fyr vil lytte til dine ord, på vej op. For det andet tale aktivt på kroppens sprog. Undgå lukkede stillinger, da det kan være ubevidst tolkes som et udtryk for usikkerhed, mistillid til den anden part, eller endda aggression. Find årsagerne til ved et uheld at røre ved hans arm eller skulder. Dette giver dig mulighed for at antyde, at du regner med noget mere end blot et venligt forhold.

Når du snakker eller tilfældige møder med ham (lad ham tænke det tilfældigt!) Smil. Et oprigtigt smil fremkalder et ønske om at smile tilbage og løfter stemningen. Venlighed og velvillig holdning arbejder mirakler: Han vil være glad for at være i din virksomhed og kommunikere med dig. Og du vil vise, at du er glad, og forresten vil du have en god grund til at fortælle ham, hvordan du kan lide hans smil. Smil, selvom du bare mødes med udseende.

Prøv at gøre ham små komplimenter. Det er ikke rigtigt, at kun kvinder elsker med deres ører. Mænd er også yderst ligeglade med anerkendelsen af ​​deres fordele, selv om de forsigtigt skjuler det. Men husk, behøver ikke noget farverigt og indviklet, intet fiktivt og tortureret. Dine komplimenter skulle komme fra hjertet, og fyren skal forstå dette. “Du har en stor sans for humor”, “Du er virkelig denne trøje, du har en vidunderlig smag,” “Ingen forstår computere bedre end dig”, “Det undrer mig, hvor meget ved du om filmen” – hvis du er ligeglad med det, så Du kan fortsætte denne liste på ubestemt tid, fordi den person, du kan lide, altid er meget meget. Prøv ikke at gå for langt og ikke for at rose ham hver fem minutter på mindre lejligheder: her selv den mest forfængelige mand kan mistænke, at lo ad ham. Understrege, at du har meget til fælles med ham: Sig for eksempel: “Jeg kan også lide sort / hvid biograf.”

Det ville være rart, hvis du kunne vende dit kompliment til en kort samtale. For eksempel, hvis du bare roser sin sweater, kan han ikke vide, hvordan man skal reagere. Prøv at starte en samtale om stilarter i tøj og gradvist lade ham vide, at du godkender hans smag. Guys som når de bliver rost (ja, de kan være meget forbavsede).

Flirte med ham. En lille flirtation vil bidrage til at gøre dit forhold mindre formelt. For eksempel, hvis han vittigheder, grine, men kun hvis hans vittighed virkelig kan lide dig. Ellers bare smil høfligt. Du kan straffe ham fra tid til anden, men med omhu og takt for ikke at fornærme. At bemærke det i venner med venner, du kan bølge det til ham. Dette vil gøre det muligt for ham at forstå, at du skelner ham blandt de andre fyre. Vær ikke foruroliget over, at han ikke vinkede tilbage, fordi han smilede på dig? Hvis han smilede, så arbejdede din uskyldige flirt.

Gør ham en lille gave. Måske synes denne ide for mærkeligt for dig, men forestil dig bare at du giver en gave til din bedste ven eller kæreste. Det er ligegyldigt hvad du beslutter dig for at give, ikke lav en hel ide ud af det: sig noget som om “Jeg skete at se det i butikken og tænkte på dig.” Giv ikke noget ekstravagant eller dyrt. Gaven skal være lille, så fyren ikke tror at han er forpligtet til at give dig noget til gengæld. Det vil være bedre, hvis du giver ham noget, som han virkelig kan lide – så han vil forstå, at du tænker på ham og accepterer ham som han er.

Taler med sine venner, nævner at du kan lide ham. Dette kan selvfølgelig være risikabelt, da man ikke kan forudsige, hvordan de vil reagere på din ærlighed. De kan begynde at plage ham eller dig, de kan forvrænge dine ord, når de fortæller dig din samtale eller slet ikke fortælle ham noget. Derfor ty til denne metode i sidste instans. Hvis du stoler på hans venner, så spørg dem om tilfældigt at nævne i samtale med ham om din sympati. Men bare “tilfældigt”, ellers ser det ud til at du kører ham i et hjørne og kræver en beslutning om dit forhold. Så hvis du tager en chance, og hans venner ikke slipper ham, vil han vide om dine følelser, og han bliver nødt til at gengælde.

hvordan man antyder den fyr, jeg kan lide ham

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvad nu hvis fyren ikke forstår hints

Har du prøvet alle måder at lade fyren forstå, at du ikke er ligeglad med ham, men intet ændrer sig? Det ser ud til, at al din indsats er spildt, og hans holdning til dig forbliver den samme. I så fald er der intet tilbage, men at fortælle fyren direkte, at du kan lide ham. Det er bedre at sætte alle prikker over “jeg” end at bittert fortryde din skamhed eller ubeslutsomhed. Men før du åbner alle dine kort til ham, svar på spørgsmålet: forstår han virkelig dine tips eller bare ikke vil forstå?

Desværre sker det, at det er meget lettere for en fyr at lade som om, at hints ikke når ham, end at fortælle en pige direkte, at hun er ligeglad med ham. Dette er ikke meget flot fra hans side, fordi en sådan adfærd kan give dig håb om, at et romantisk forhold mellem dig stadig er muligt. Og det kan også ske, at han ikke rigtig forstår hvad du kører på. Ak, mænd kan undertiden være overraskende tykskinnede og ufølsomme over for små kvindelige tricks. Under alle omstændigheder kan du antydes til uendelig, men intet kan nås. Og det betyder, at du er nødt til ærligt at udtrykke dine følelser.

Selv den mest besluttede pige går tabt i denne situation og ved ikke, hvad de skal gøre. Faktisk kan du ikke bare gå op til ham og baffle ham med den optagelse, som du kan lide ham. Fra det uventede kan han reagere helt anderledes, end du vil have. Det er bedre at ringe til kvindernes tricks igen for at hjælpe og henvende sig til løsningen af ​​dette problem som om du var kommandør før et afgørende slag.

Vælg et passende tidspunkt og sted for en samtale. I nærheden af ​​dig bør der ikke være fremmede. Selvom du er meget nervøs og tror, ​​at tilstedeværelsen af ​​en bedste ven vil give dig mod, så spørg ikke hende om at hjælpe dig. I denne situation vil den tredje altid være overflødig. Enten bestemmer fyren at du vil have det sjovt af ham, eller hendes ven vil gribe ind i det mest ubelejlige øjeblik. Hans venner er også dårlige vidner til din samtale – i form af andre fyre vil han måske vise dig sin uafhængighed og måske fornærme dig ved en dum joke. Så frist ikke skæbnen: din tilståelse er kun for ham.

Du skal begge ikke have travlt hvor som helst. Tal ikke om dine følelser på flugt. Denne samtale er trods alt vigtigt for dig, selvom din unge mand også forstår dette. Smil! Et åbent smil hjælper med at skabe en indbydende atmosfære og hjælper dig med selvtillid. Sørg for at se fyren i øjet, hvis du vil lade ham vide, at dine følelser er virkelig alvorlige. Start en samtale med noget neutralt emne og gradvist bringe det til hovedet. Tænk over de forskellige scenarier i samtalen og hvordan du vil fortsætte til din tilståelse afhængigt af udviklingen af ​​situationen. Selvfølgelig er der en smule manipulation her, men i dette tilfælde er det ikke nogen skade, og så tror ikke, at du handler uærlig med en fyr.

Følgende råd kan virke latterligt, men vi anbefaler alligevel, at du præ-øvelse før dit spejl din tilståelse. Forestil dig at du er en skuespillerinde, og du består testen for hovedrollen i en film- eller teaterproduktion. Spil med intonation og et kig, siger ordene “Jeg kan lide dig” flere gange, indtil du bliver vant til, hvordan de lyder. Sørg for at tænke på dit outfit: Du må ikke klæde dig for legeligt eller for alvorligt. Din makeup bør også se naturligt ud og ikke distraheres af din opmærksomhed.

Forbered dig på forhånd for den mulige reaktion fra fyren til din tilståelse. Det vil være vidunderligt, hvis han svarer, at han heller ikke er ligeglad med dig. Men der er sandsynligheden for, at han vil sige, at han ikke har nogen sympati for dig. Glem ikke din selvværd, gør ikke hysteri, og prøv selvfølgelig ikke at tale for meget af det. Det er vigtigt at redde ansigt og ikke give fyren den mindste grund til at tænke på dig som en ubalanceret eller ophøjet person. Tro på, at efterfølgende, mentalt vender tilbage til denne samtale, vil du vide, at du takket være din tilbageholdenhed ikke har noget at bebrejde dig selv for. Ved at give slip på negative følelser, vil du kun skade dig selv.

Selvfølgelig er det muligt, at den unge mand vil gå tabt fra overraskelse, især hvis han virkelig ikke har bemærket dine tip. Husk, at folk kan give de mest uventede reaktioner fra forvirring. Derfor, for at tilføje, at man selv lidt bekymret: “Den første gang jeg siger den fyr, jeg var ligeglad med ham, og en lille smule nervøs, fordi jeg ikke er sikker på, hvis du kan lide mig” Hvis han beder dig om at give ham en time-out for at tænke på dine ord, så spørg ikke om et øjeblikkeligt svar. Mest sandsynligt vil du også have brug for lidt tid til at nedbryde adrenalin, og følelserne forårsaget af din dristige tilståelse er noget aftagende. Giv hinanden denne mulighed.

Hvis du stadig er desperat til at fortælle den fyr, at du kan lide ham, ansigt til ansigt, råder vi dig til at skrive til ham om det. Send ham en personlig besked “VKontakte” eller “Facebook.” Så du vil være mindre nervøs, og han vil have mulighed for at tænke et stykke tid, før du giver dig et svar. Ulempen ved denne metode er, at du bliver nødt til at vente på et svar, bekymrende og skiftevis fra håb til fortvivlelse. Dette kan være en reel test, især hvis den unge mand ikke skynder sig for at reagere. Pointen er altid bedre end prikkerne, selvom den er sat efter “Lad os bare blive venner”.

hvordan man la fyren vide, at jeg kan lide ham

Tilbage til indholdsfortegnelsen

Hvis du ikke kender ham personligt

Den mest almindelige historie: Du mødtes i et af de sociale netværk, du svarer, bytter billeder, men kender ikke hinanden i det virkelige liv. Nu er online dating ikke ualmindeligt og forårsager ikke fordømmelse eller misforståelse. Desuden foretrækker nogle denne form for kommunikation. Som under sådanne omstændigheder, hint til fyren, at du ikke er ligeglad med ham?

Gør det meget nemmere end i det virkelige liv. For det første i den beskedne bistand der er et system af såkaldte “humørikoner”, hvis hovedformål – at afspejle de følelser, som du føler i dette øjeblik, og hjælpe din samtalepartner til at forstå dig bedre. Kommunikation på fora, i chatrum, i ICQ og sociale netværk indebærer ikke direkte øjenkontakt. Din samtalepartner du ikke kan se eller høre så godt som du ikke kan se og ikke kan høre det, så humørikoner spille den samme rolle i en live tale spillet udsigt, intonation, ansigtsudtryk, fagter mv Hvis du ønsker at give den fyr forstå, hvad du er ligeglad med ham, er det muligt, for eksempel sætte smayliki- “kys” i stedet for den standard smaylikov- “smil”. Det vigtigste er ikke at sætte dem for ofte, ellers vil fyren vænne sig til dem og vil ikke være opmærksom på dem mere.

Derudover kan du, når du taler med en online fyr, også bruge nogle af ovenstående metoder til at erklære din sympati for ham. Komplimenter eller let flirting vil være lige så effektive som i det virkelige liv. Du kan for eksempel sende ham et online postkort med en legende indskrift eller beskrive din ideelle mand, hvilket – hvilket et tilfælde! – som om afskrevet fra din samtalepartner Kan være i deres status i det sociale netværk, indsætte ordene fra sangen af ​​Anna Herman “Og jeg kan lide det-lignende-lignende …” og derefter legende hentydninger til at besvare hans spørgsmål, hvem der præcist er du så ligeglad, at det var klar til at råbe det til hele verden. Til flirting, vittige vittigheder og sjove smileys bliver det mere interessant og behageligt at tale (eller rettere sagt) med dig.

Internettet indebærer en friere, afslappet og uhindret kommunikationsform. Som regel skriver en fyr noget som “Du kan lide mig mere og mere som dig” eller “Jeg kan lide at tale med dig” er psykologisk lettere end i virkeligheden. Når alt kommer til alt, hvis det ser ud til, at noget går galt, kan du simpelthen afbryde forbindelsen fra netværket eller lade ud som om den unge mand misforstod dig. Det er muligt at svare til en fyr i netværket på ubestemt tid, men hvis du virkelig kan lide det, skal du før eller senere overføre kommunikationen til et andet niveau: at vide, at du ikke har noget imod at møde med ham. Mest sandsynligt vil han være enig, især hvis han har korrekt dechiffreret alle dine tip.

På den anden side er der i denne situation også faldgruber. Gør dig bekendt med netværket, så glem ikke, at din samtalepartner kan være nogen og noget. Det er ikke svært at udfylde dit spørgeskema med fiktive data eller give en andens foto. Med andre ord kan netværket være enhver person og spille nogen rolle. Det er ret svært at forstå, hvem der er hvem. Glem ikke, at internettet længe har været valgt af de såkaldte pick-up-kunstnere, for at starte en ikke-bindende bekendtskab. For at fortrylle pigen og tvinge hende til at indrømme, at hun kan lide hende, gør det ikke nogen problemer for afhentningen. Og hvad i sidste ende? Et knust hjerte, en følelse af at du blev forrådt, og et tab af tillid til andre unge.

Det er ingen hemmelighed, at piger ofte gør den samme almindelige fejl: de udgør en ideel fyr. De tror, ​​at deres internet-ven er i stand til at forstå dem, ligesom ingen andre, han er smart, ressourcefuld og vittig. Uden at bemærke det, giver de det med alle positive kvaliteter, de kan lide det mere og mere, og til sidst bliver de forelsket i det. Men han kan ikke leve op til dine forventninger og skuffet efter mødet i det virkelige liv: Det er muligt, at kendskabet til filmen, så beundrer dig, han trak fra Wikipedia, og en lille “arbejdede” på hans smil på billedet i Photoshop. Du skal være klar til dette.

hvordan man la fyren vide, at du kan lide ham
Tilbage til indholdsfortegnelsen

Et par flere tips

Husk følelsen af ​​foranstaltningen, overdriv det ikke. Gå ikke for langt, forsøger at trænge ind i hans personlige rum, hvis du ikke vil have ham til at beslutte at du følger ham. Gør ikke en tragedie, hvis han ikke reagerer på dine ømme følelser. Det er trods alt vores liv, og der er altid en masse adskillelse i den, for hvilken der altid er nye møder.

Elsk dig selv og accepter dig selv som du er. Glem ikke, at du er speciel, ikke opgive dig selv under nogen omstændigheder, selv for at behage den smukkeste prins i verden. Husk samtidig, at den unge mand du også er en person. Lad ham vide, at du sætter pris på ham. En selvsikker pige vil ikke gå ubemærket. Det vigtigste, ikke forveksle øjeblikkelighed med swagger.

Bliv ikke forelsket blindt med fyren fra chatten. Vær psykologisk klar for, at det måske ikke opfylder dine forventninger. Men hvis dette skete, så kig på ham omhyggeligt: ​​Måske skal du give ham en chance? Det sker, at der ved første møde er en følelse af akavet, der forkæler et godt indtryk fra din ven. Lyt til din intuition, uanset hvilke råd pigerne giver dig, allerede brændt i en lignende situation.

Som du ser, lad den unge mand forstå, at du kan lide ham, er det ikke så svært og skræmmende, som det kan synes ved første øjekast. Tip om dine følelser kan være ved hjælp af ord, et smil eller en gave. Vi ønsker dig held og lykke i at mestre kunsten af ​​små kvindelige tricks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 23