Hemmeligheder af stærke relationer: Hvad kvinder synes om mænd – Fiskene

hvilken slags kvinder gør mænd som fisk

Indhold:

 • Fælles træk ved mandlige fisk
 • Hvad betyder det for en mandfiskerfamilie?
 • Kompatibilitet med andre tegn

Mandlige fisk er forskellige fra medlemmer af andre tegn i dyrekredsen, der fra fødsel til dem har et stort potentiale. Men de er for dovne til at gøre enhver indsats, der er grundlaget for al livets problemer. Hvis din valgte man var en mand, født under tegnet af Fiskene, så vil du være nyttigt at vide, hvad der præcist er det muligt at interesse, og forstå, hvad han kan lide, og at derimod afskrækker hvad kvinder for det er en ideel, og han havde aldrig vil være opmærksom.

Fælles træk ved mandlige fisk

Som regel har alle Fiskene en tendens til at være populære. Men som det allerede er sagt, gør repræsentanter for tegnet intet for at opnå denne herlighed. Mandfiskene kan ikke lide at leve i fattigdom, stræbe efter en god indkomst, de kan lide luksus og høje omkostninger; men deres adfærd til andre kan ofte virke lidt underligt. Disse mænd, som ingen, har brug for støtte og måske selv i en form for protektion. Forresten finder de sig selv en protektor uden problemer, da de kan lide mange.

Fiskene er karakteriseret ved berøring, sårbarhed. De er meget lette at komme ud af ro og balance, de er hurtigt forstyrrede og irriteret over baggrunde, men de bliver ikke vred i lang tid – Fiskene er karakteriseret ved ressourcefærdighed. Og det er forskelligt for både mænd og kvinder af dette tegn.

Mændfiskene er meget oprigtige. De er barmhjertige, støtte i et vanskeligt øjeblik, mens de er venlige og hensynsfuldt, følsomme. Det er derfor, de har så mange venner, relationer, som er meget varme og langsigtede. Fiskevenner er en slags “vest”, hvor du kan græde og dele problemer og hemmeligheder, ikke tænke på, hvad offentligheden vil vide om dem. Forresten er det, hvad mange piger i fiskene sætter pris på, bundet til dem næsten øjeblikkeligt. Derudover er fiskene tæt på en følelse af takt og tolerance – mændene på dette tegn vil ikke blande sig i andres sager og problemer.

Men vær opmærksom på, at man efter sådanne ærlige samtaler skal være alene for at genoprette nervesystemet. Lad være med at være dumt at bruge venskabernes venlighed og oprigtighed og smide deres problemer på dem – før eller senere vil de ikke stå. Taktløshed og misforståelse er de kvaliteter, som mænd i vandelementet ikke kan lide. Når alt kommer til alt, tænker folk, der råbte på deres vest, slet ikke om, hvilken slags følelsesmæssig overbelastning personen oplever på samme tid, denne veste personificeres. Derfor har Fiskene selv en stærk støtte – det være sig en elsket pige eller ven.

hvilke slags piger kan man lide i fisk

Hvad betyder det for en mandfiskerfamilie?

Det kan ikke siges, at Fiskene mænd har en tendens til at binde sig i familiebånd – de har ikke særlig brug for en kone og børn, men trist det kan lyde. Og hjemmet for dem betyder ikke så meget. Måske er dette hovedårsagen til, at deres ægteskaber sjældent er vellykkede. Kvinder, der formåede at forelske sig i Fiskene, vil næppe vente på, at de gifte sig. For dette er det nødvendigt, at der sker en vis impuls, så vil du måske opnå en officiel registrering af relationer. Ofte er dette meget push det direkte tilbud fra pigen til hendes valgte.

Mandfiskemanden er som regel leder i familien. På sin side forårsager dette ikke nogen modstand – denne mand kan lide at spille en anden rolle, og du skal forstå dette. Uansvarlighed er et indlysende negativt træk ved dette tegn, som du bliver nødt til at lægge op ellers bliver du nødt til at afbryde dit forhold.

Hvis du forsøger at bevare dit allerede rystede forhold, så glem det om at holde demonstrationshandlinger. Løs alle spørgsmålene korrekt, tydeligt og berettiget – udtrykkeligt udtrykt din mand alle dine krav, men lad dig ikke bebrejde det – det kan man dog ikke lide. Du skal tydeligt identificere hvilke problemer der finder sted, og forsøg at diplomatisk diskutere dem med din ægtefælle.

Børn ser sådan en far som en god kammerat snarere end en far. De er meget interessante og spændende sammen, de komponerer, opfinder og spiller – de vil ikke kede sig helt sikkert. Det er mandfisken, der vil kunne præsentere en vigtig livslektion end nogen anden – en lektion om venlighed mod andre, naturen, dyrene. Børn er interesseret i en sådan far, de kan fortælle ham alle deres hemmeligheder. Enig, dette er yderst vigtigt.

Fiskene er dygtige elskere. De vil aldrig prale af deres sejre på kærlighedsfronten og kompromittere partneren. Da mændene i dette tegn er meget sensuelle naturer med fremragende intuition, kan du være sikker på at din valgte vil kunne bogstaveligt talt læse dine tanker og forstå dine ønsker og behov i sengen.

hvad mænd kan lide fisk

Kompatibilitet med andre tegn

 • Kvinde Vædderen

Begyndelsen af ​​relationer vil utvivlsomt være meget smuk, lys og følelsesmæssigt mættet. Men snart vil euforien hurtigt blive til skuffelse. Aries tegnene er ligefrem og oprigtige, derfor kan en sådan “kompleks mand” virke uforståelig for hende og på nogle måder selv ubehagelig. Vædderen kan ikke lide hyppige ændringer i stemninger fra melankoli til glæde, de accepterer ikke og lyver, hvilket er næsten normalt for Fiskene. De er mennesker af forskellige temperamenter, som finder det ekstremt svært at komme sammen side om side.

 • Taurus kvinde

Taurus er kendt som et “korrekt” tegn, stabilt og ærligt, og Fiskene svarer ikke til nogen af ​​disse parametre. Situationen er omtrent den samme som med Vædderen – glædelig udsigt er usandsynligt. Fisk er hypotetiske, det vil altid virke for dem, at de stræber efter at “ødelægge” eller binde sig tæt til sig selv. Men der er også positive aspekter af en sådan union. Kvinder med et sådant tegn som Tyren, er i stand til at skabe trøst og hygge, som værdsættes af manfisken. Måske kan ægteskabet på dette grundlag med succes udvikle sig.

 • Twin Woman

Tvillinger af kvinden skelnes af et hårdt ønske om at fange alt hele tiden. De næsten altid er i en feberagtig tilstand enormt behov i søgningen indtryk, nye højdepunkter og søge nye kontakter: business og venlige. Samtidig vil Fiskemanden roligt, med et spor af melankoli, følge begivenhederne, enten føle sig overflødig eller simpelthen som en udefrakommende observatør, men selvfølgelig ikke af deltageren selv. Mest sandsynligt vil din mand simpelthen fordampe, forsvinde fra horisonten og derved give dig at forstå, at han føler sig unødvendig eller unødvendig. Og du selv vil sandsynligvis snart eller senere forlade manden til et sådant tegn på stjernetegnet.

 • Kræft Kvinde

Her er situationen ikke så beklagelig som i de ovennævnte tilfælde. Begge tegn er markant følelsesmæssige – påvirkning af vandelementet påvirker. Kvinder i dette tegn føler, at endelig fundet en soulmate, for empati, støtte, prøve at forstå hinanden – det er lige så besidder både Kræft og Fiskene.

Men alle ved, at romantik er erstattet af hverdagen – hvordan går det? Vi har allerede sagt, at en mandlig Fisk er usandsynlig at være førende i en familie, mens en kræftkvinde vil have brug for en god støtte. Igen, vanskelighederne. Selvfølgelig vil hver af partnerne forsøge at finde et kompromis, men hvis det ikke er tid til at finde en revne i forholdet vil kun udvide sig og i sidste ende blive til en kløft.

 • Lion Woman

Girls of the Leo-skilt sætter pris på luksus og komfort, elsker smukke frieri, de er arrogante. Det er disse kvaliteter, som mandfiskene kan prale af, giver sin løveinde dyre gaver, bærer det i hans arme og flingende blomster. Selvfølgelig vil det i første omgang være behageligt at overraske og imponere pigen, men efter at nyheden forsvinder, begynder løverinden straks at gøre opmærksom på baggrunde, som tidligere ikke syntes at eksistere. Denne union er kun mulig i en situation, hvor en mandlig Fisk har en god finansiel base, en stærk stilling i samfundet og søger at holde denne position.

 • Female Jomfruen

Jomfru kan lide høflighed og høflighed af Fiskene, deres ønske om at komme til undsætning og lytte. Dette er foreningen, hvor der ikke er skarpe vinkler og uopløselige problemer – tegnene ligner meget deres temperament. Jo længere union, desto stærkere bliver det. Det er muligt, at dette par vil leve sammen heldigvis hele deres liv.

 • Kvinde Libra

Fiskene vil finde det svært at klare Libra. Den anden er mere velegnet til mændene af tegn på Vædderen, Stenbukken eller Skorpionen. Kvinder-Libra kan tage Fiskens adfærd som svage, kompatible og ikke-modstridende, hvilket for dem vil betyde uvillighed til at løse problemer. Selvfølgelig er der nok minusser i denne union, men der er også mange fordele, for eksempel en fælles opfattelse og udsigter. Derfor, hvis partnere bliver knyttet til hinanden, kan deres ægteskab være ret succesfuldt.

 • Scorpio Woman

Det vil være interessant for mænd at løse “mysteriet” af den kreative, lyse og følelsesmæssige Scorpio. Til gengæld vil kvinden blive glædeligt overrasket af en sådan interesse, der viser bekymring og blødhed som svar på Fiskene. Fiskene og Skorpionen er relaterede sjæle, det vil blive mærket på det første møde. Begge partnere forstår hinanden perfekt, som kan danne grundlag for en stærk familie i fremtiden.

 • Skytten kvinde

Konfliktforening. Skytten opfatter hanfisken som en mand, der konstant svæver i skyerne. For Sagittarians er dette uacceptabelt, på trods af at de selv er noget ufrivillige. Begge tegn skelnes ikke af ansvar, hvilket nægter en mulig varig familiealliance. Det er usandsynligt, at nogen af ​​parterne vil tolerere hinandens svagheder.

 • Stenbukken Kvinde

Stenbukken er et stærkt tegn. Piger af dette tegn ved klart, hvad de vil have, sætter langsigtede mål og planlægger familieliv. Dette er slet ikke karakteristisk for Fiskene. Det er af denne grund, at man i dette tegn konstant skal lytte til klager over hans karakter, som de selvfølgelig vil være stærkt uenige om. En alliance er kun muligt, når Stenbukken er enige om at være en leder, men der er ingen benægte det faktum, at før eller senere kan det bare kede sig – Stenbukken pige har brug for en stærk partner.

 • Kvinde Aquarius

Her er konklusionerne heller ikke særlig optimistiske. Selvfølgelig er vandmanden et tegn meget stærkere end fiskene. Tegnet Aquarius-pigen kan ikke kaldes forudsigelig, og hun adskiller sig ikke i en bestemt takt – det kan føre en manfisk ud af sig selv. Før eller senere kommer øjeblikket, når denne forening vil gå i opløsning. Selvfølgelig er der undtagelser, men det er ret sjældent.

 • kvindelige Fiskene

Dette par vil nødvendigvis komme til enighed. Mænd og kvinder af dette tegn forstår hinanden perfekt. Du kan ikke tale om en god materialekomponent her – det er usandsynligt. Dog vil denne alliance kunne finde støtte i hinanden, og dermed være i stand til at løse alle problemer – to materiale komponent er vigtigt for dem, men ikke altafgørende.

Mand-Fiskene, som repræsentanter for andre tegn, har deres åbenbare fordele og ulemper, som ikke alle er i stand til at forene. Hvis du er sikker på, at din valgte er værdig for dig, så prøv at acceptere ham med alle karaktertræk, og så får du et godt ægteskab. Kærlighed og elsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 88 =