Fordele ved analsex og dets skade

fordelene ved anal sex

Indhold:

  • Hvor nyttig er analsex
  • Harm af analsex

Anal sex i oldtiden blev betragtet som en af ​​de mest raffinerede og sofistikerede muligheder for intimitet. Han blev chanted af Platon og beskrevet detaljeret i kærlighed indiske afhandlinger. I disse dage blev anal erotik meget velkommen og blev betragtet som højden af ​​perfektion i intimitet. Hvorfor skete dette? Er det kun på grund af den mere komplekse teknik og følelsesmæssig-fysisk mætning af sådant samleje? Ikke kun. Tilbage i disse dage var folk overbeviste om, at analt samleje har en stor fordel i sine helbredende egenskaber før det sædvanlige vaginale køn. Moderne sexologer, der er baseret på data fra talrige undersøgelser, kom også til denne udtalelse. Hvad er fordelene ved anal sex og hvad kan det være for ondt?

Hvor nyttig er analsex

Jeg må sige, at sex af enhver art har en gavnlig virkning på den menneskelige krop. Det forynger, genopretter hormonudveksling, opretholder normal psyke og styrker helbredet. Anal samleje overgår alle andre former for sex i alle disse henseender flere gange. Desuden er det også i stand til at helbrede visse sygdomme. Så analsex er nyttigt for kvinder i de tidlige stadier af hæmorider med bøjning af livmoderen med stagnerende fænomener i det lille bækkenets organer. Han har også helbredende egenskaber i perioden efter postnatal rehabilitering.

Intercourse i anal som træning af musklerne i skinkerne og lår og massage af nogle problemzoner generelt har en uforlignelig virkning. Det hjælper perfekt til at bekæmpe overskydende vægt og fedtindskud, der kaldes “ører”. Og hvis du gnider den puffede sæd i huden, indtil den er helt absorberet, kan du meget effektivt modstå cellulitter. Hvad angår at få denne meget sæd i tarmene, er det også yderst nyttigt. Væggene i rektum absorberer ejakulatet meget hurtigt, hvilket fører til normalisering af hormonbalancen og har en positiv effekt på metabolismen.

Og hvor nyttig er anal sex i form af foryngelse af kroppen, og det er svært at beskrive! Vores krop opfatter en sådan indtrængning som et hold for at forynge, og straks fortsætter med at implementere det. Arbejdet i alle dets systemer stimuleres, den generelle tone stiger, stemningen stiger, og kropsstillingen retter sig. Selvom anal orgasme ikke forekom, får vi stadig en kraftig stimulering til foryngelse. Nå, da det kom, kan vi trygt sige, at vi slipper nogle år af vores alder.

Anal sex er en fremragende kur mod anorgasmi. Der er mange tilfælde, hvor kvinder, der slet ikke nyder vaginalt samleje, usædvanligt afviklet, når de trænger gennem anusen og oplevede en stærk og levende orgasme. Seksuel opfattelse af mange af dem kom så tilbage til normal, og for at nå toppen af ​​fornøjelsen var det allerede muligt og med det sædvanlige samleje.

Sex af denne type er meget nyttigt til at rense kroppen. Enema, som er simpelthen nødvendigt før det, er normalt lavet af forskellige urteafkalkninger. Som et resultat er kroppen renset for toksiner og skadelige stoffer i tarm og rektum. I tilfælde af at en person lider af forstoppelse, kan sådanne enemas sammen med fugtgivende smøremidler ikke kun løse problemer med afføringen, men også undgå dem i fremtiden.

Anal coitus forlænger seksuel levetid i ægteskabelige forhold. Jo flere to er i ægteskab, den monotone er deres intime affinitet. Som følge heraf falder interessen for det gradvis væk, hvilket ofte fører til konstante skændsler og endda til skilsmisse. Sex gennem anal hjælper med at undgå et sådant udfald, der fungerer som en helt ny og attraktiv fase af seksuelle relationer. Det giver det ægtepar mulighed for igen at opleve hele rækken af ​​glemte følelser og følelser og at styrke tilliden mellem ægtefællerne.

Og endelig er anal sex en fremragende forebyggelse af uønsket graviditet. De kan altid være involveret i farlige og kritiske dage. I et ord er dette en universel form for copulation, som kan levere en unik fornøjelse. Der er mange kvinder, der kun oplever en multi-orgasme med denne slags samleje. Spændende impulser i disse unge damer passerer samtidigt gennem anus og vagina, stigende fra dette flere gange.

Nå lærte vi en hel del om fordelene ved analsex. Lad os nu tale om, hvad der kan være dets skade.

Fordelene og skade analsex

Harm af analsex

Så hvad er analsexnes skade? Først og fremmest er han farlig for fremkomsten af ​​infektiøse og venerale sygdomme, hvis han gør det klodset eller med en lejlighedsvis partner. Coitus gennem anal betragtes som den farligste type seksuel kontakt med hensyn til HIV transmission. Derfor er det bedre at undgå denne form for intimitet hos en fremmed, og hvis det sker, skal du træffe alle nødvendige forholdsregler. Nu på salg er der specielle tunge kondomer, der er skabt specielt til analsex. Stol ikke på konventionelle kondomer – de kan rive, fordi indtrængen i anus er meget vanskeligere end i vagina.

Kondomer skal bruges og i kontakt med en almindelig partner, selvom i fuld tillid til, at intet er syg. I endetarm er der mange forskellige bakterier, at komme ind i urinrøret kan få en mand til at udvikle en infektion. Hun vil blive overført og partner, hvis du skifter fra anal sex til vaginal. Med denne overgang skal kondomer ændres, ellers kan en kvinde blive alvorligt skadet.

En anden skade på anal coitus er risikoen for skader på endetarmen og udbrud af revner på overfladen. De opstår som regel som følge af fejl i forbindelse med denne slags samleje. Det kan være:

  • For hurtig introduktion af penis
  • For skarpe friktioner;
  • Utilstrækkelig eller fuldstændig mangel på foreløbig forberedelse, på grund af hvilken anus er for smal;
  • Utilstrækkelig smøring af anus.

Det antages, at analsexs skade er udtrykt selv i endetarmens udbrud. Dette sker dog i tilfælde, hvor parret er involveret i dem meget ofte og refererer mere til homoseksuelle forhold – hos kvinder er musklerne i anus meget elastiskere end hos mænd. Hvis du i første omgang studerer alle nuancer af anal teknik, skal du altid holde dig til dem og udøve anal samleje ikke oftere end to gange om ugen, det er usandsynligt, at det vil forårsage skade. Og godt vil bringe meget. Derfor giver ikke op en sådan fornøjelse på grund af nogle fordomme. Når alt kommer til alt, er det tilladt i den seksuelle sfære! Et sådant køn styrker forholdet.

Vi anbefaler at læse: Fordele ved oralsex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 89