Hogyan lehet eltávolítani a wen-t népi jogorvoslatokkal?

a wen megjelenésének okai

Tartalom:

  • Mi a lipoma?
  • Mi okozhatja Wen gyermekei megjelenését?
  • Lehet-e eltávolítani a lipomát népi receptekkel?
  • Mikor szükséges a műtét?

A “lipoma” szó a görög “lipos” és “oma” szóból származik, amely zsírszövet daganataként jelenik meg, ezért a közönséges név – zhirovik. A közelmúltban a serdülők egyszerűen csak “üldöznek” az embereket, ők minden negyedik oroszországi lakosban találhatók. Ez az új növekedés nem vonatkozik a rákos daganatokra, ez nem okoz kárt.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Mi a lipoma?

Zhirovik kissé úgy néz ki, mint egy nyirokcsomó. Puha tapintású, mozgatható, amikor az ujjával nyomja meg, bizonyos határokkal. A tapintható érzésekre hasonlít egy kis golyó (borsó), amelynek mérete elkerülhetetlenül idővel növekszik.

A lipoma megjelenése az emberi szervezetben hosszú ideig észrevétlenül megy keresztül, mert nem okoz hőmérsékletemelkedést és egyéb súlyos változásokat. Sem a nyugodt helyzetben, sem a nyomás miatt a zsírréteg nem okoz semmilyen fájdalmat. A test bármely részén megtalálható, ahol a zsírszövet jelen van, szó szerinti értelemben “fejről a lábra”, a testet ki lehet téve az adipociták megjelenésének. Vannak olyan esetek is, amikor ezek a tumorok megjelentek a hasüregben.

A lipoma önmagában nem jelent kárt, kivéve az esztétikai megjelenést. A test felszínén a testzsír felduzzad, és ha nincs mód arra, hogy ezt a helyet ruhával lefedjék, akkor nem vonzó.

a wen kezelése nyers tojással
Vissza a tartalomjegyzékhez

Mi okozhatja Wen gyermekei megjelenését?

Itt számos, a bőrre ható tényezőt azonosíthat:
A mi korunkban az élelmiszer nem olyan jó és hasznos, mint azt szeretnénk. A legtöbb összetevő és adalékanyag szintetikus eredetű, és ez a test megtisztításának stagnálását eredményezi.

Amennyiben nem tesz eleget a rendszer a nap, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a mozgásszegény életmód, feladom sport, oxigénhiány (ha állandóan a szobában) – mindezek a látszólag ártalmatlan, és elég nestrashnye probléma wen provokálni a megjelenése a szervezetben. A lényeg az, hogy ezek a tényezők csökkenéséhez vezethet a gasztrointesztinális motilitás (gyomor-bél rendszer), a bomlástermékek nincs ideje ürül a szervezetből, így azok nem esnek be az úgynevezett „zug és repedések”, a test és a külső zóna, ahol, sőt, egy zsírszövet . Itt felhalmozódnak a különböző „toxinok”, és amikor felhalmozódnak a felesleges, ez egyszerűen blokkolja faggyúmirigyek.

Első pillantásra a wenroot teljesen ártalmatlan, de vannak olyan esetek, amikor a sérülés, amelyet nem távolítottak el időben, komolyan mutálták. Ez azért van így, mert a régi belső zsírok kapszulázottak (mivel nem hozzáférhetők az antitestek védelmére), és a gyorsan fejlődő kórokozó mikroflóra tenyésztési helyévé válnak.

A piercing és a préseléssel végzett radikális önkezelés nem örvendetes. Maga a legjobb esetben könnyen megfertőzheti a bőrt, és a legrosszabb esetben – a zsírszövet szerkezetének kóros fejlődését okozhatja.

megszabadulni a wen lábától az infúziótól az anya és a mostohaanyjától
Vissza a tartalomjegyzékhez

Lehet-e eltávolítani a lipomát népi receptekkel?

Igen, valójában csak a zhirovik népi jogorvoslat kezelésével kell a lehető leghamarabb megtenni. Olyan pénzeszközöket kell alkalmazni, amelyek növelik a vérkeringést a wen kialakulásának helyén.

Nézzünk néhány példát az ismert eszközökre:
A Lipoma frissen vágott Kezeti illatú (az emberek – aranyszínű bajuszok) csíkokkal kezelhető. A tömörítést egy duzzadt helyen kell alkalmazni, szorosan kötve és 10-12 órán át hagyni (kényelmesebb éjszaka megtenni, és nagyobb hatást gyakorolni a filmre).

Az érintett terület a test, akkor dörzsölje fokhagyma nedves naponta, hígított növényi olaj.

Ahhoz, hogy gyorsan növelje a vér áramlását a lipoma megjelenésének helyére, javasoljuk, hogy a nyers csirke tojások filmjeinek összenyomását alkalmazzuk. Ez az eszköz azonnal cselekszik. Ha látod, hogy a bőrön bőrpír és kis duzzanat van, távolítsa el a tömörítést és hagyja a bőr felépülését. Folytassa az eljárást a bőr teljes helyreállítása után (amikor a bőrpír és a duzzanat teljesen eltűnik).

Ha a zhirovik megjelenik a bőrön, nincs haj, akkor megpróbálhatja meggyógyítani a celandin segítségével. Csöpögjön friss növényi lé az érintett területre. Mint tudják, a celandin levele mérgező. Egyszer a bőrön, “eszik” a lyuk a wenben. Ezután távolítsa el a tartalmat Vishnevsky kenőcs, sült hagyma, frissen vágott aloe vagy plantain levél (töltött in egy pohár).

A Kalanchoe pépje segít eltávolítani a zsírszövetet, ha naponta egy javítással van ellátva, naponta cserélve a kötéseket. Egy hét alatt látni fogja az eredményt.

Fel lehet használni az anya és a mostohaanyák levelét a daganatra. Az eljárást 7-10 napig végezzük. Ezután az eredmény megjelenik.

Ha a wen megjelent a fején, akkor ne feledje, a legtöbb jogorvoslat károsíthatja a bőrt. Ebben az esetben használjon hústömeget. Olvad 1 teáskanál zsírt és alkalmazza az érintett területet. Intenzíven masszírozza a daganatot, 10-15 percig dörzsölje a gyógyszert. Az első masszázs után a hatás már észrevehető. És ha folytatja az eljárást több mint 4-5 napig, akkor a daganat és a nyom nem marad.

A búzaszemek is segítenek. Meg kell rágni a szájban, mielőtt a habarcs. Az így létrejövő tömeg gáztömítést és a lipomához kötődik. Ezt a tömörítést szintén el kell távolítani az élelmiszer-filmmel. Egész napot kell viselni, reggelig változni. 4-5 nap múlva egy folyó folyadékkal ellátott lyuk jelenik meg a wenben. Folytassuk a búzát, amíg a tumor teljesen eltávolítódik + 1-2 nap “csak abban az esetben”.

Ha a zhirovik gyulladt, akkor csatolni lehet hozzá egy piros agyagból készült tortát kefir és só hozzáadásával. Ez a tömörítés szintén filmbe van csomagolva, és egyik napról a másikra is marad, minden nap megváltozik, amíg a tumor teljesen eltávolodik.

A zsírsavak kezelésénél naponta 1-2 fahéj kanál kancsót kell itatni. Hozzáadható kávéhoz, teához, tejhez, gabonafélékhez és levesekhez.

Ha nem szeretné hozzáadni a fahéjat a szokásos ételhez, vigye étkezés előtt, és jól itassa a vizet.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Mikor szükséges a műtét?

Ha a Wen-t elindították, és elég nagy méretűek lettek volna, akkor a “nagymama” módszereit nehéz meggyógyítani. Az eltávolítást sebészeti beavatkozás módszerével lehet elvégezni.

Ha a lipoma még nem érte el a 2 cm-t, akkor eltávolítható a bőr vágása nélkül (a hegek nem lesznek). Az orvos speciális megoldást kínál a bőr alá, ami a tartalom újrahasznosítását idézi elő.

Ha a lipoma mérete több mint 3 cm, akkor sebészi eltávolításra van szükség. Anesztézia alatt állítják elő. Egy ilyen műtét után egy kis heg, de ez jobb, mint a ragadós zsír.

Egy viszonylag új módszer a lézeres mész eltávolítása a klinikai környezetben. Az ilyen műveletet helyi érzéstelenítéssel végzik. Kis időbe telik, a gyógyulás gyorsan megtörténik, nincsenek hibák a bőrön.

És önmagában azt a következtetést sugallja: minél előbb észre veszi a megjelenő wen-t, annál könnyebb lesz megszabadulni tőle. Ne késlekedjen holnap az orvoshoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 75