A papillómák eltávolítása otthon. Mit kell tudni?

a papillómák eltávolítása otthon

Tartalom:

 • Mi a papilloma?
 • A papillómák önálló eltávolítása biztonságos?
 • Ragasztószalag

Ha nem tudja, milyen papillómák vannak, fontold meg, hogy szerencsés vagy. De sajnos nagyon sokan tudnak erről a jelenségről, nem pedig hallássérülésről – még akkor is, ha nem veszik észre, hogy a testük neoplazmái papillómáknak hívják őket. Ebben a kérdésben most próbáljuk rendezni veled.

Nem arról szól, hogy azt mondják, hogy az ellenségnek tudnia kell személyesen – csak ebben az esetben gyorsan és speciális egészségkárosodás nélkül megbirkózik a problémával. És ami a legfontosabb, hol kezdjem – ez megnyugodni. Igen, a papillómák nem különösebben esztétikusak. De az egészségre semmi fenyegetés nincs, ezért nincs ok a pánikra.

hogyan kell eltávolítani a papillózt otthon

Mi a papilloma?

Nagyon sokan zavarják a papillómákat szemölcsökkel. Valójában ezek nem olyan messze vannak az igazságtól – a szemölcsök és a papillómák nagyon hasonlóak. Mindazonáltal még mindig van különbség. Jóindulatú daganatok, papillómáknak nevezzük, amelyek a papillomavírussal való fertőzés következményeként merülnek fel – egyébként nagyon, nagyon gyakoriak. Az orvosok azt mondják, hogy a felnőtt lakosság mintegy 80% -a fertőzött vele.

A legtöbb esetben a vírus semmiképpen sem érzi magát. Ha azonban az immunrendszer működése megszakad, a vírus aktívabbá válhat, és a papillómák elkezdenek növekedni, mint a gomba az eső után. Az emberi immunrendszer gyengülését okozó problémák a következők:

 • Krónikus fáradtság szindróma, nedosyp.
 • Terhesség.
 • Legutóbb szenvedett betegség.

Természetesen ez nem minden ok, de leggyakrabban találkoznak.

A papillómák önálló eltávolítása biztonságos?

A legtöbb ember egyedül próbálja megoldani a problémát. Azonban érdemes megemlíteni a papillómák eltávolítását otthon, sőt népi gyógymódokat is? Végtére is, a papillóma nem kalapált idő, és nem is egy pattanás, hanem teljes értékű növekedés, bár jóindulatú. Tehát nem lehet teljesen kizárni azt a lehetőséget, hogy ez a formáció rosszindulatúvá válhat. Bár természetesen a kockázat egyszerűen minimális.

Ezért sokkal ésszerűbb kapcsolatba lépni egy kozmetológussal vagy bőrgyógyászattal, aki fel fogja mérni a katasztrófa méretét és megoldást talál a problémára. De ha nincs meg a vágya vagy a lehetősége arra, hogy elmegy az orvoshoz, és tényleg el akarja távolítani a papillómát, előnyben részesítik az ártalmatlan módszereket – a legfontosabb az, hogy a kezelés nem árt Önnek.

hogyan lehet megszabadulni papillómák otthon

Ragasztószalag

A legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja annak, hogy megszabaduljon a papillómáktól, egy különleges ragacsos orvosi szalag, amelyet gyógyszertárban kapnak orvosi rendelvény nélkül. Ezt a szalagot speciális kompozícióval impregnálják, amely elősegíti a papillómák gyors eltávolítását. A kezelés rendkívül egyszerű – vágja el a megfelelő méretű egy darabot és illessze be a papillómát, hagyja körülbelül öt napig.

Távolítsa el a szalagot, nem olyan egyszerű, mint első pillantásra. Ehhez helyesen nedvesítse meg egy kis gézzel a vízben, és öt percig rögzítse a szalagra. Ezután erõs mozgással távolítsa el, mint egy epiláló viaszszalag. A legtöbb esetben a szalagot a papillomával lehúzzák. De ha ez hirtelen megtörténik, ismételje meg újra az egész eljárást – általában másodszorra minden pontosan meg fog jelenni.

 • Aloe Vera

Ha lehetősége van arra, hogy az aloe leveleket megkapja, akkor szerencsés vagy – hamarosan a papillómából nem lesz nyoma. Ügyeljen a figyelemre – a kezelés csak akkor lesz hatékony, ha az üzem öt évnél idősebb. Vágja fel a levél felét, és vágja a vágást a papillóma, rögzítse azt egy taposó, és hagyja a három órát. Tegye ezt az eljárást minden nap – és körülbelül egy hét után látni fogja az eredményt.

 • vérfű

Bármelyik gyógyszertárban celandin infúziót kaphat, ami ideális papillómák és szemölcsök köhögésére. Kenje meg a papillómát tamponnal, melyet celandin tinktúrájába mártott. Nyáron fokozhatja hatását, és friss gyümölcslevekkel kenje meg őket. Körülbelül 10 nap elteltével a papillómák eltűnnek. Azok az emberek, akik a papillómákkal már megszabadultak a szemölcsektől, figyelmeztetnek – elkerülendő, hogy a celandin az egészséges bőrre kerüljön, hogy ne égesse meg őket.

 • Teafaolaj

A fentiekről már beszéltünk arról, hogy papillómák a vírus miatt keletkeznek. Ezért kipróbálhatja a teafa illóolajjal történő kezelést – nagyon erős aszeptikus hatást fejt ki. Ezért, ha keresi a módját, hogy megszabaduljon a papillómák népi jogorvoslati lehetőségeitől, akkor ezt a receptet megkerülheti.

A kezelés rendkívül egyszerű – egy olajos gyapotszivacsot áztasson és minden papíliát kenjen. Ismételje meg ezt az eljárást naponta két-három alkalommal, és körülbelül egy hét után észreveheti az első fejlesztéseket. Ne hagyja abba a kezelést – az egész tanfolyam legalább egy hónapig tart.

 • Banánhéj

Szeretné megszabadulni papillómák népi jogorvoslatától? Egyél banán – nem csak finom, de hasznos is. De ne dobja ki a banánbőröket – ez az, amire szüksége lesz a kezeléshez. Maga a kezelés is nevetségesen egyszerű – törölje le a papillómát egy banánhéjjal, amilyen gyakran csak lehetséges.

Természetesen otthon a népi gyógymódok kezelése nem okoz problémákat. És mi van azokkal, akik a legtöbb idejüket az irodában töltik? Végül is, nem lesz olyan, mint egy majom, banán ugrással … De itt nincs semmi nehéz – otthon vágja a banán héját apró darabokra, és hajtsa be egy kis konténerbe. A kezelés kb. 2-3 hétig tart, amíg a papillómák eltűnnek.

 • dió

Egy másik biztonságos és hatékony módja annak, hogy megszabaduljanak a papillómáktól, normál dió. Tisztítsa meg, alaposan összezúzza, majd a papillómához rögzítse, tegye fel egy műanyag burkolattal, és hagyja két órán keresztül. Ismételje meg az eljárást naponta egyszer, egy hónapig.

Ha állandóan meg akarsz szabadulni a papillómáktól és még népi gyógymódoktól is, ne felejtsd el, hogy erősíteni kell az immunrendszert. A legjobb megoldás, az orvos elmondja. De az alapok egyszerűek – megfelelő táplálkozás, megfelelő pihenés, szabadtéri séták, sport, vitaminok. Ha követed az összes szabályt, és kiválasztod az optimális kezelést, nagyon gyorsan megszabadulsz a problémától.

Javasoljuk, hogy olvassa el: Lehet-e gyógyítani az emberi papillomavírust?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 25