A bőr alatti rágó a leginkább kellemetlen pattanás

a belső pattanások kezelése az állán

Tartalom:

  • A bőr alatti bőr aknájának okai
  • A belső akne kezelése
  • Megfelelő bőrápolás
  • Mi a teendő?

A szubkután pattanás a leginkább kellemetlen és fájdalmas akne, nem könnyű megszabadulni tőle. Ezek a pattanások fokozatosan jelentkeznek. Mindez egy kis szubkután tömörítéssel kezdődik, amely később kiterjedt gyulladásra vált. A bőr alatti pattanások hosszú ideig érlelnek, és még néhány hétig is zavarják.

Belső pattanások megjelenhetnek az arc bármely részén. A pattanások lokalizálása az arc bizonyos területein, megítélheti az esetleges egészségügyi problémákat. Van még egy psziché helyzete, amelynek minden egyes területe a betegséget a megfelelő belső szerveknek tulajdoníthatja. Fogjuk a belső pattanások problémáját az állán.
Vissza a tartalomjegyzékhez

A bőr alatti bőr aknájának okai

Sokak a pattanás és a pattanás megjelenésének okai. Nem megfelelő életmód, a higiénia be nem tartása, az immunitás csökkentése, a megfázás, a rossz hereditás, a rossz szokások és a különböző fertőzések miatt jelentkezhetnek.

Gyakran a pattanások megjelenése az állára az emésztési vagy endokrin rendszerekben jelentkező problémákhoz kapcsolódik. Először is a petefészkek betegségeire és a hormonális egyensúly zavaraire, nevezetesen a férfi hormon szintjének emelkedésére vonatkozik. Mindenesetre, a pattanás okainak meghatározásához orvoshoz kell fordulnia, hogy írjon utasításokat a szükséges vizsgálatok elvégzésére. Ez az egyetlen módja annak, hogy kitaláljuk.

arc tisztító tonik
Vissza a tartalomjegyzékhez

A belső akne kezelése

A vizsgálatok elvégzése után az orvos meghatározza a pattanások okait. Ha az okok a belső szervek betegségeivel kapcsolatosak, akkor az orvos irányítja a beteget a megfelelő szakembereknek, akik elvégzik a kezelést. Ha a pattanások nem jelennek meg a belső szervek betegségeinek következtében, de a faggyú feleslegének következtében a hagyományos kezelést bőrgyógyászban írják elő. Valószínűleg a dermatológus megkérdezi majd a demodekózis elemzését.

A demodektikus bőrbetegség a kullancs jelenléte miatt. Ez az atka normális bőrfelület. Így a hosszú távú együttélés eredményeképpen stabil egyensúly alakul ki a gazda és az atkák között. De csak meg kell gyengíteni az immunitást, ez az egyensúly megtörik, és a demodecosis érezhetővé válik. A demodecosis maga soha nem fog átmenni, ezért kötelezõ kezelés alatt áll. Tapasztalt és képzett orvos írja ki a megfelelő gyógyszereket, kénes “talkers” -et. A külső kezelés szükségszerűen kiegészül a metronidazol (trichopole), a tetraciklin és a vitaminok használatával.

Ha a vizsgálatok nem mutatják ki a demodektikus és a szervbetegségek jelenlétét, akkor az orvos olyan eljárásokat ír elő a betegnek, mint az ozonoterápia, mezoterápia, hámozás és különböző maszkok. A pattanások kezelésére ajánlott külső felhasználású orvosi termékeket is használni, mint például a Baziron, a Differin, a Zinerit. Ne felejtsd el a bőrápolási kozmetikumokat. Ezek a gélek a mosáshoz, a tonikhoz, a maszkokhoz és a puha héjakhoz. Természetesen ezek a kábítószerek és gyógyszerek nem 100% -ban mentesek a pattanásoktól, mert az akne betegség, amelyet komplexben kell kezelni. A kezelés magában foglalja az antibiotikumokat tartalmazó gyógyszerek alkalmazását; orvosi és kozmetikai külső eszközök; egyes eljárások eljuttatása és a táplálkozás betartása. Az édes, zsíros, sós ételeket kizárják az étrendből.
Vissza a tartalomjegyzékhez

Megfelelő bőrápolás

A bőr tiszta, friss és gyönyörű, meg kell találnia a megfelelő ápoló termékeket. Először is megfelelő bőrtisztító módszert kell találni. Lehet szappan, tej, gélek, habok, stb. Érdemes megemlékezni, hogy a bőrt folyamatosan meg kell nedvesíteni, ezért ne használja az alkoholt tartalmazó termékeket. A mosás után meg kell törölni az arcot egy speciális krémmel, és hidratálva tejszínnel, hetente 2-3 alkalommal tisztító maszkokat készíthet.

Az étrendnek való megfelelés a gyönyörű bőr garanciája. Csak friss, természetes ételeket kell elfogyasztani. Ne süsse le és ne korlátozza a lisztes, édes, sült, zsíros és diófélék fogyasztását. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt és italt több vizet. Menj be a sporthoz, vezetsz az egészséges életmódhoz és kerüld a stresszt és a negatív érzelmeket.

hidratáló arc krém
Vissza a tartalomjegyzékhez

Mi a teendő?

Ha pattanások vannak az állán, kövesse a 3 egyszerű szabályt, amelyek segítenek gyorsabban megszabadulni ettől a problémától.

  • Az aknust soha nem szabad kihúzni. Az eljárás után új pattanások jelennek meg az arcon, és rettenetes hegek maradnak, ami nem lesz könnyű eltávolítani. Ezenkívül az összezsugorodott pattanásokból bőrelváltozások alakulhatnak ki – a streptoderma, amelyet nagyon hosszú ideig kezelnek.
  • Tartsa a kezét mindig tiszta, és próbálja meg, hogy ne érintse meg az arcát a kezével, hogy ne hordozzon mikrobákat. Mosás után törölje le az arcot eldobható papírtörlővel.
  • Ne használjon hámlasztó hámozásokat és bozótokat a gyulladt területeken, különben a pattanások elterjedhetnek az egész felületen. A hámozással óvatosabbnak kell lenned, mivel túlságosan túlszárnyalja a bőrt, ennek következtében a faggyú termelése tovább fokozódhat.

Podkozhnye pattanások az állán, és még inkább a torlódásuk – ez egy nagy probléma mind a férfiak, mind a nők számára. A legrosszabb, hogy a pattanások a belső szervek betegségeinek következményei lehetnek, ezért azonnal kezelni kell az orvost. Ha az idő, hogy menjen át az előírt kezelés, akkor valószínű, hogy elkerüljék az egészségügyi komplikációk és a kellemetlen kozmetikai hatások, mint például az öregségi foltok, sebhelyek, stb .. Persze, ha van egy pattanás, vagy pattanások, akkor gyógyítható a saját, segítségével gyógyszerészeti kenőcsök és gélek, de ha a pattanások felhalmozódnak – az önkezelés kizárt. Csak az orvos tudja előírni a megfelelő kezelést és eljárásokat. Ha minden orvos utasításait ahhoz, hogy hallgatólagosan, az eredmény nem sokáig várni, és az arca csemegék a maga szépsége és tisztasága. Sok szerencsét a kezelésben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 84 =